Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)
Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)Lasten puserot - Harmaa (4 vuotta)

Lasten puserot

27,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Valitse väri
Valitse koko
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjakortti + ilmainen lahjakortti
  • 100% laatua
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti


Lisätietoja Kids Hoodies:

Merkki: Russell
Malli: säännöllinen
Koot: 4, 6, 8, 10 ja 12 vuotta
Väri: harmaa, laivasto ja musta
Materiaali: 50% puuvillaa, 50% polyesteriä
Gramma: 295 g / m² <

Extra: etutaskulla ja vastaavia värisävyjä.
Jos valitset tulostettavaksi takana, huppu voi osittain peittää tulostuksen.

Pesuohjeet:
Pese 40 ° C: ssa (herkkä / villapyyheohjelma).
Älä kone kuivaa, äläkä kuivaa neulepuseroita.
Vain paina tulostus ulos (alhaisessa lämpötilassa).

Klikkaa tästä, jos mitat ovat senttimetreinä.

Lapsesi on huomion keskipiste, jossa on ainutlaatuinen yksilöllinen huppari.

Nämä todella siistiä huppari voi olla painettu omalla mallillaan ja ne ovat hieno lisä jokaiseen lasten vaatekaappiin! Nämä painetut lasten hupparit voidaan käyttää joka päivä ympäri vuoden ja fleece vuori tekee niistä erittäin mukava. Super hauska syntymäpäivä tai loma lahja, tai yksinkertaisesti koska hupparit näyttävät niin coolia! Nämä painetut lasten hupparit ovat myös erinomainen tapa osoittaa, että olet joukkue. Loppujen lopuksi jokainen huppari saa nimensä, valokuvan tai klubisi logon. Anna luomuksesi täydellinen viimeistely yhdellä iloisesta mallista. Todella cool, nämä henkilökohtaiset Lasten hupparit. Ja mukava ja lämmin myös!

Käsittele lahjasi aidosti ainutlaatuiseksi taideteokseksi, kun muotoilusi on painettu sekä puseron etu- että takapuolelle. Yksilöllinen huppari ei ole koskaan ollut niin helppoa, ja he varmasti arvostavat sitä. Hupussa on suora sovitus, kaksinkertainen vuori takki ja etulinjassa kengurutasku täydellinen makeisten piilottamiseksi. Henkilökohtainen Lasten hupparit ovat saatavilla useissa viileissä väreissä ja ne on tehty erinomaisesta puuvillasta. Monien mahdollisten mallien ansiosta nämä yksilölliset hupparit ovat erinomaisia ​​sekä pojille että tytöille. Aloita oma painettu lasten huppari nimesi ja / tai valokuva heti!

Instant hintahinta a Lasten puserot ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / b2b@yoursurprise.fi

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?