Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Uuden kodin avainten saaminen käteen on erittäin jännittävä hetki. Yllätä uuden kodin omistaja personoidulla tupaantuliaislahjalla.

141 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 141 lahjaa

Tuparilahjat

Tupaantuliaislahja on usein yksi hankalimmista lahjahankinnoista, ja siksi monet ihmiset antavat tuparilahjaksi usein kasvin tai lahjakortin. Se on harmi, sillä on niin paljon mahtavia lahjoja uuteen kotiin, joiden avulla voit tehdä jonkun todella onnelliseksi!

Hurraa! Uusi koti!

Se, että joku on löytänyt uuden ihanan kodin, on lähes aina syy juhlaan! Joskus yksin uuteen asuntoon muuttaminen voi kuitenkin olla hankala vaihe elämässä, vaikkakin välttämätöntä. Siksi on tärkeää mukauttaa myös tuparilahja tilanteeseen sopivaksi.

Voit yllättää ensimmäisen kerran omaan asuntoon muuttavan opiskelijan vaikkapa pullolla kuohuvaa ja kaiverretuilla kuohuviinilaseilla! Ensimmäiseen asuntoon muuttavalle voi myös olla tarpeen käytännölliset keittiötarvikkeet, kuten kaunis puinen leikkuulauta tai esiliina omalla nimellä. Yhteiseen uuteen kotiin muuttavalle pariskunnalle sopii tuparilahjaksi esimerkiksi mukisetti tai tyynyliinasetti.

Tupaantuliaislahjat eri hetkiin

Listasimme useita hienoja tuparilahjaideoita eri tilanteisiin, joista löydät varmasti sopivan:

  • Lasit kaiverruksella: Erittäin kätevä ja myös erittäin kaunis tuparilahjaidea on lasit, joihin on kaiverrettu vastaanottajan nimi. Meiltä löydät kaikenlaisia ​​laseja teelaseista viinilaseihin ja vesilaseista olutlaseihin. Sinä päätät, mitä kaiverramme lasiin. Voit tehdä tämän helposti online-editorissamme ja valmistamme lahjan juuri sinun suunnittelusi mukaan!
  • Kuvamuki: Lasien lisäksi muki hauskalla painatuksella on myös mukava lahja opiskelijalle ensimmäiseen opiskelija-asuntoon, sekä myös pariskunnalle, joka aikoo muuttaa yhteen. Tästä lähtien jokaisella on oma nimikoitu muki!
  • Pussilakanat painatuksella: Kiva tupaantuliaislahjaidea yhteen muuttavalle pariskunnalle on myös pehmeä pussilakanasetti, johon voit painattaa yhteiskuvan pariskunnasta. Käytännöllinen lahja, joka on aina mukava laittaa sänkyyn!
  • Tyynyliinasetti painatuksella: Yllätä pariskunta romanttisilla tyynynpäällisillä. Luo omat versiosi esimerkiksi molempien nimillä tai valitse suosikkisi eri malleistamme.

Hyödyllisiä lahjoja keittiöön

Meillä on myös paljon mukavia lahjoja, jotka ovat hyödyllisiä keittiössä. Miten olisi kaunis puinen leikkuu-/tarjoilualusta, johon on kaiverrettu omistajan nimi? Voit käyttää sitä leikkuulautana, tai tarjoilualustana purtaville. Puiset tarjolualustat sopivat pizzoille, tapaksille, juustoille ja muille välipaloille. Erittäin hyödyllinen illanviettoon ystävien kanssa.

Todelliselle ruoanlaittofanaatikolle voit tietysti suunnitella myös henkilökohtaisen esiliinan. Löydät valikoimastamme kangasessuja kaikenlaisissa väreissä, sekä erittäin mukavan nahkaisen esiliinan. Jälkimmäinen sopii suuremmalle budjetille tai on hyvä panostus kimppalahjana. Täydennä lahja parilla kauniita nahkaisia ​​BBQ-käsineitä. Tällaisella paketilla voit jopa yllättää jonkun, jolla tuntuu jo olevan kaikkea, eikä enää suuria lahjatoiveita!

Tuparilahjat seinälle

Muutto uuteen kotiin tarkoittaa myös kodin sisustamista. Seinien koristelu valokuvakehyksiä luukuunottamatta on usein erittäin kallista. Kuinka mukavaa onkaan antaa tuparilahjaksi siis jotakin ainutlaatuista seinälle, kuten kiva canvas-taulu, kuva pleksilasissa tai alumiinivalokuva, johon on ikuistettu unohtumaton muisto!

Lahja seinälle voi olla toki myös pienempi, kuten kaunis valokuvakello, joka antaa talolle välittömästi henkilökohtaisen kosketuksen. Suunnittele oma kellosi kauneimmista valokuvista ja tulostamme sen täsmälleen luonnoksesi mukaan. Voit valita joko pyöreän, neliön tai sydämen muotoisen kellon.

Pienet lahjat uuteen kotiin

Etkö halua käyttää liikaa rahaa tupaantuliaislahjaan? Sitten saatat pitää joistakin pienelle budjetille sopivista lahjoistamme. Miten olisi käsisaippua itse suunnitellulla etiketillä? Entäpä puinen kaiverrettu teelaatikko, jonka voit täyttää erilaisilla teelajikkeilla. Erittäin kiva lahja ystävälle, joka rakastaa teetä! Aina voit myös yllättää uuden asukkaan herkullisella suklaalla: valitse Milka, Toblerone nimellä tai suklaakonvehdit valokuvalla.

Jos sinulla on hieman suurempi budjetti, voit yllättää läheisen kulinaarisella lahjalla, kuten pullolla maukasta oliiviöljyä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetulla viininjäähdyttimellä. Lisää lahjaan vain ystäväsi nimi tai lempivalokuva, ja yllätys on täydellinen!