Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Ikuista rakkain hetkesi ainutlaatuiseksi ja kestäväksi muistoksi yksilöllisillä koruilla, joissa on valitsemasi valokuva, nimi ja/tai teksti. Kaiverretut riipukset, rannekorut, kalvosinnapit ja paljon muuta.

23 Lahjat

Korut, joihin on kaiverrettu nimi, päivämäärä tai kuva

Jos haluat korun, johon on kaiverrettu valitsemasi nimi, tai vaikkapa kantasormuksen omilla nimikirjaimillasi, voit hoitaa asian verkossa käden käänteessä. Sinun tarvitsee vain lisätä haluamasi teksti kuvaohjelmassamme. Se voi olla nimi, päivämäärä tai jokin muu teksti. Jos haluat mieluummin kaiverruttaa kuvan tekstin sijaan, sekin onnistuu!

Valittavanasi on useita korutyyppejä ja värejä, kuten hopean- tai kullanvärinen tai aito hopea. Meillä on tarjolla sormuksia, erimuotoisia ja -kokoisia riipuksia, kaulakoruja ja rannekoruja.

Riipus, johon on kaiverrettu nimi, teksti tai kuva

Yksi suosituimmista koruistamme on riipus, johon on lisätty nimi tai nimikirjaimet. Meillä on saatavilla hopean- ja kullanvärisiä riipuksia sekä aitoja hopeariipuksia. Riipuksia on erimuotoisia: sydämenmuotoisia, pyöreitä ja neliönmuotoisia. Meillä on tarjolla myös kaulakoruja, joissa on vaaka- tai pystypalkki, johon voit kaiverruttaa nimen tai alkukirjaimen.

Tiesitkö, että voit kaiverruttaa riipukseen jopa valokuvan? Kaiverruta riipukseen vaikkapa lempikuvasi vauvastasi, lapsestasi tai kumppanistasi. Me kaiverramme valokuvan riipukseen erittäin huolellisesti ja tarkasti uusimpia tekniikoita käyttäen. Kaiverrukseen soveltuu parhaiten valokuva, jossa on selkeä kontrasti kohteen ja taustan välillä ja jossa valo tulee edestä.

Nahkarannekkeet nimellä, tekstillä tai valokuvalla

Jos hieman coolimpi ja rosoisempi tyyli on sinun juttusi, pidät varmasti kaiverretuista nahkarannekkeistamme. Rannekkeita on saatavilla mustana, ruskeana ja vaaleanpunaisena, ja niihin voidaan lisätä enintään 25 merkkiä valitsemaasi tekstiä. Tämä tarkoittaa, että voit halutessasi lisätä rannekkeeseen yhden tai useamman nimen. Rannekkeita on erikokoisia, joten ne sopivat jokaiseen ranteeseen.

Kaiverrettujen nahkarannekkeiden lisäksi meillä on tarjolla nahkarannekkeita, joihin voidaan lisätä valokuvia. Myös nämä rannekkeet ovat saatavilla mustana, ruskeana ja vaaleanpunaisena, ja niihin voidaan lisätä enintään 3 valokuvakiinnikettä. Jos haluat lisää kiinnikkeitä, voit tilata ne erikseen.

Nepparikorut

Oletko aikaisemmin nähnyt nepparikoruja? Nepparit voidaan yksilöidä valokuvalla ja napsauttaa kiinni rannekkeeseen, sormukseen, kaulakoruun tai avaimenperään. Voit valita 1, 2 tai 3 nepparia ja lisätä valokuvan jokaiseen niistä. Nepparit voidaan tilata myös erikseen.

Kalvosinnapit nimikirjaimilla tai valokuvalla

Miehille, jotka käyttävät mielellään kalvosinnappeja, meillä on tarjolla kauniita personoituja kalvosinnappeja, joihin voit kaiverruttaa nimikirjaimesi. Voit valita soikeat tai neliönmuotoiset kalvosinnapit, jotka on valmistettu antiallergisesta ruostumattomasta teräksestä. Niihin voidaan kaivertaa enintään 12 merkkiä tekstiä.

Jos haluat mieluummin lisätä kalvosinnappeihin kuvan, sekin on mahdollista. Voit valita pyöreät, soikeat tai suorakulmaiset kalvosinnapit. Valokuva painetaan kalvosinnappeihin värillisenä, ja siinä on ainutlaatuinen 3D-pinta.

Lisää ihania asusteita, joihin voimme kaivertaa tekstin tai kuvan

Kaikkien edellä mainittujen tuotteiden lisäksi meillä on tarjolla monia muitakin yksilöitäviä asusteita, kuten:

  • kynät
  • nimi- ja tunnistelaatat
  • avaimenperät
  • käyntikorttikotelot
  • sytyttimet