Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Yksilöitävät kirjamme tekevät lahjan saajasta todellisen päähenkilön! Tutustu laajaan valikoimaan personoitavia kirjoja aikuisille ja lapsille.

18 Lahjat

Yksilöitävät kirjat

Bedtime-tarinat ovat hyviä ja lapset haluavat aina kuulla toisen, vaikka olet jo lukenut ne kymmenen kertaa! Kirjojen merkin suuret seikkailut voivat pitää heidät viihdyttämässä tunteja. Kirjat ovat suuria lahjoja syntymäpäiville . Mutta niitä voidaan käyttää myös palkintoina, kun lapset alkavat lukea ensimmäisiä sanojaan, kun he oppivat kiinnittämään kengännauhojaan tai oppimaan uimaan.

Lukeminen ei ole pelkästään hauskaa, vaan myös harjoittelee hyviä kuuntelutaitoja ja keskittymistä. Luo uusi suosikkikirja lisäämällä nimensä kirjaan merkille. Kirja, jonka nimi tekee lukemalla suosikki-harrastuksensa!

miffy-kirjoja

Luultavasti kaikkein populaire pupu maailmankaikkeudessa, miffy! Kuka ei ole kasvanut lukemasta pupun ja hänen ystäviensä seikkailuja. Tällä kertaa lapsesi voi olla osa seikkailuja! Muokkaa tätä miffy-kirjaa, jossa on nimi ja viesti. Lasten nimi mainitaan koko kirjan, joten ne ovat todella osa tarinaa. Se on täydellinen lahja vauvan suihkulle tai syntymäpäivälle. Oletko sinä tai lapsesi suuria miffy-faneja? Katsokaa kaikkia muita upeita miffy-lahjoja !

Kirjat pojille

Kun he ovat kasvaneet vähän miffy, pojat haluavat lukea cool stuff. Tarinoita paranee entisestään, kun ne ovat kirjan päähenkilö. Formula 1 -seikkailun päähenkilönä on heille houkuttelevampi oppia lukemaan. Tämä jännittävä kilpa-autonluettelo voidaan yksilöidä lapsen nimen ja henkilökohtaisen viestin avulla. Kaikki tulee elämään, kun hän ajaa omalla kilpa-autollaan kilpailuissa. Nämä poikien kirjat ovat varmasti heidän suosikki nukkumaanmeno-tarinoitaan hyvin kauan.

Tyttöjen kirjat

Joskus tytöt haluavat olla Formula 1-tarinan päähenkilö. Tytöille, jotka eivät halua ajaa kilpa-autoja, on kirjoja muiden seikkailujen kanssa. Sugar Mousey-kirja on iloinen ja hauska kirja Ollimania-perheen pienimmistä jäsenistä. Sugar Mousey tykkää kauniita asioita ja kauniisti käärittyjä lahjoja.

Vaaleanpunainen kirja on kaikille, jotka rakastavat vaaleanpunaisia. Kaikki kirja on vaaleanpunainen. Muokkaa kirjaa lapsen nimen ja henkilökohtaisen viestin avulla, jotta se olisi täydellinen syntymäpäivälahja tai babyshower-lahja.