Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

38 Lahjat

Kylpytakki nimellä

Omalla nimellä kirjailtu kylpy-/saunatakki on käytännöllinen ja persoonallinen lahja aikuisille ja lapsille. Valitse suosikkivärisi ja fontti, ja kirjailemme nimesi tai tekstisi kylpytakin takaosaan. Kylpytakit ovat erittäin mukavia, ilmavia ja imevät kosteutta, mikä tekee niistä sopivia käytettäväksi myös saunassa. Huom! Kylpytakit on suositeltavaa pestä 40 asteessa.

Kirjailemme minkä tahansa nimen tai tekstin haluamallasi fontilla saunatakin selkämykseen. Kirjonnan leveys on enintään 15 cm. Voit valita sopivan fontin helposti tilauksen yhteydessä, ja lisätä kylpytakkiin omistajan nimen helposti online-editorissamme.

Kylpytakit nimellä miehelle

Pehmeä kylpytakki lämmittää jokaista virkistävän suihkun tai saunan jälkeen. Meiltä löydät miesten kylpytakkeja eri kokoisina. Kaikki kylpytakit on valmistettu puuvillasta ja niitä on saatavana miesten suosimissa eri väreissä: vaaleanpunaisena, sinisenä, valkoisena ja harmaana. Aikuisten kylpytakit ovat 120 cm pitkiä ja tulevat suunnilleen polven korkeuteen. Kylpytakkien edessä on 2 taskua.

Kylpytakit nimellä naisille

Omalla nimellä kirjailtu kylpytakki on ihana lahja naiselle, joka rakastaa hemmottelua! Yllätä tyttöystävä, äiti, vaimotai sisko tällä ihanan pehmeällä naisten kylpytakilla. Naisten kylpytakit on valmistettu puuvillasta ja niitä on saatavana sinisenä, valkoisena ja harmaana. Naisten kylpytakit ovat 120 cm pitkiä ja ulottuvat noin polven korkeuteen. Kylpytakin edessä on 2 taskua.

Kylpytakit nimellä lapsille

Mikä voisi olla ihastuttavampaa kuin vauvan kylpytakki, jossa on hänen oma nimensä? Omalla nimellä kirjailtu kylpytakki tekee lapsen kylpyhetkestä hauskan, kun hän voi kylvyn jälkeen pukea päälleen ikioman kylpytakin.

Meillä on valikoima vaaleanpunaisia, sinisiä ja valkoisia kylpytakkeja lapsille koossa 80/92 ja 110/116. Lasten kylpytakit ovat noin 55,5 cm pitkiä, ja niitä on saatavilla vaalenapunaisena, vaaleansinisenä sekä valkoisena. Kirjailemme vauvan tai lapsen nimen kylpytakin takaosaan. Voit valita erityyppisten fonttien ja värien välillä.

Kylpytakki nimellä on sopiva lahja moneen hetkeen - tässä vinkkimme

Mielestämme omalla nimellä kirjailtu kylpytakki on loistava lahja erilaisiin tilanteisiin, kuten: * kun muutat yhteen poikaystäväsi tai tyttöystäväsi kanssa * häälahjaksi avioparille * syntymäpäivälahjaksi saunomista rakastavalle läheiselle * hemmottelulahja rakkaalle kylpylälahjakortin kera * vauvan kylpypyyhe nimellä odottavalle äidille * polttarilahjaksi