Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tutustu laajaan valikoimaamme hauskoja yksilöllisiä lasten lahjoja, jotka sopivat täydellisesti pienille lapsille sekä vanhemmille lapsille. Valitse suosikkisi peleistä ja pehmoleluista kirjoista ja lastenhuoneen tarvikkeista. Meillä löydät täydelliset lasten lahjat mihin tahansa tilanteeseen.

136 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 136 lahjaa

Parhaat yksilöidyt lasten lahjat kuvalla ja tekstillä

Me kaikki tiedämme, että lapset rakastavat lahjojen saamista enemmän kuin kukaan muu. Heidän silmänsä kirkastuvat, he puhkeavat hymyyn eivätkä malta odottaa, että pääsevät repimään lahjapaperin ja näkemään yllätyksen sen sisällä. Me YourSurprisella tarjoamme mahdollisuuden yksilöidä lasten lahjat lisäämällä niihin nimen, kuvan tai tekstin, jolloin mahdollisuudet ovat rajattomat ja lahjan saajan kokemus aivan erityinen.

Perheen pienimmille

Perheen pienimmille meillä on kauniita puisia leluja, kuten lastipyörä, puinen kolmipyörä tai nukenvaunut. Entä oletko nähnyt upeaa lastentuoliamme eri väreissä?

Isommille lapsille

Isommille lapsille meillä on koristeellisia lasten matkalaukkuja, joihin voidaan lisätä lapsen nimi. Täydellinen pikku matkalaukku pieniä leluja varten tai vaikkapa otettavaksi mukaan leikkitreffeille. Tarjoamme myös yksilöityjä jalkapalloja ja seinäkelloja vanhemmille lapsille.

Meiltä löydät varmasti etsimäsi persoonallisen lahjan

Me täällä YourSurprisella haluamme auttaa sinua löytämään täydelliset lahjat lapsille. Etsitpä sitten opettavaista tai hauskaa lahjaa, meillä on laaja lasten lahjojen valikoima, josta löydät varmasti etsimäsi.

Koulutarvikkeet

Lapset rakastavat esitellä lahjojaan ystävilleen koulussa, joten mikä voisikaan olla parempi kuin lahja, jota he voivat myös käyttää siellä? Meillä on hieno piirustussetti, jossa on mukana värikyniä, kyniä, viivain ja kolmioviivaimia. Voit lisätä haluamasi kuvan ja nimen sen kanteen. Tarjoamme myös upeita urheilukasseja, koululaukkuja, kynäpenaaleja, juomapulloja ja paljon muuta!

Yksilöity eväsrasia

Tee jokaisesta eväshetkestä erityinen yksilöidyllä eväsrasialla, jossa on lapsen nimi ja kuva. Kansi on helppo avata, ja yksilöllinen eväsrasia on omiaan rohkaisemaan lasta syömään eväänsä. Saatavilla on erilaisia muotoja ja kokoja.

Lasten reppu

Loistava idea on myös luoda ainutlaatuinen yksilöity reppu lapsen tavaroita varten. Repussa on paljon tilaa ja se näyttää upealta, eikä reppu enää vahingossa vaihdu kaverin reppuun!

Yksilöity kynäpenaali

Jos haluat lisätä reppuun jotain, miksipä et hankkisi hienoa kynäpenaalia, jossa on lapsen nimi ja kuva? Se on täydellinen tapa erottua joukosta.

Lasten esiliina

Jos pikkuinen viettää mielellään aikaa keittiössä, miksipä et antaisi hänelle omaa yksilöityä esiliinaa? Voit tehdä siitä entistä hienomman lisäämällä hänen nimensä ja/tai kuvansa etupuolelle. Esiliinat on tehty puuvillasta, mutta valikoimassamme on myös kaunis nahkainen esiliina.

Kaiverrettu Milla-jänis-ruokailuvälinesetti

Jos etsit lahjaksi klassista muistoesinettä, on kaunis kaiverrettu lasten ruokailuvälinesetti varma valinta. Kaiverramme pienokaisen nimen ruokailuvälineisiin, jolloin lahja on taatusti henkilökohtainen.