Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Tue jotakuta, jolla on vaikeita aikoja,

71 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 71 lahjaa

Toivota pikaista paranemista

Me YourSurprisella tarjoamme kauniita ja persoonallisia parane pian -lahjoja. Vaikka et voikaan parantaa ketään tai poistaa heidän kipujaan, voit saada heidän olonsa tuntumaan paremmalta hetken aikaa. Useimpia ihmisiä piristää jo se, että he tietävät jonkun ajattelevan heitä. Voit lisätä lahjaan ilmaisen kortin, jolla voit toivottaa potilaalle pikaista paranemista. Jos et voi antaa lahjaa henkilökohtaisesti, älä huoli, sillä me voimme toimittaa kaikki lahjat haluamaasi toimitusosoitteeseen. Tämä tarkoittaa, että lahjasi voidaan toimittaa suoraan vastaanottajan kotiin tai vaikka sairaalaan.

Piristä lahjalla

Sairaana oleminen ei totisesti ole mitään herkkua, joten silloin jos joskus kaipaa piristystä. Voit esimerkiksi lähettää yksilöidyn kortin, yksilöidyn suklaalahjan tai pehmolelun piristämään sairastunutta. Voit yksilöidä kaikki lahjamme haluamallasi kuvalla ja/tai tekstillä. Uniikki ja huomaavainen lahja ilahduttaa potilasta varmasti.

Tervehdys leikkauksesta toipuvalle

Haluatko toivottaa jollekulle parempaa vointia leikkauksen tai sairauden jälkeen? Lahjat kuten pehmolelu, pehmeä peitto tai suloinen kortti sopivat tähän tarkoitukseen täydellisesti!

Yksilöity pehmolelu

Suloinen pehmolelu parantaa kenen tahansa oloa, etenkin jos se on tehty juuri häntä varten. YourSurprisen pehmoleluilla on oma t-paita, jonka voit yksilöidä haluamallasi nimellä ja/tai kuvalla. Näin voit piristää läheistäsi uniikilla parane pian -lahjalla!

Suklaalahja

Jos toipilaan vointi on riittävän hyvä, voit hemmotella häntä herkullisella suklaalahjalla. Voit valita esimerkiksi suklaakirjaimin kirjoitetun suklaasähkeen henkilökohtaisella parane pian -toivotuksella!

Lisää vielä viimeinen silaus

Henkilökohtaisen parane pian -lahjasi oheen voit lisätä ilmaisen kortin omalla tekstillä. Tilausta tehdessäsi sinulle tarjotaan automaattisesti mahdollisuus liittää lahjaan henkilökohtainen kortti.