• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
🎁 Toimitamme lahjat normaalisti, vaikka suoraan kotiovelle! Ilahduta siis läheisiä! 💖
🎁 Toimitamme lahjat normaalisti, vaikka suoraan kotiovelle! Ilahduta siis läheisiä! 💖
Kaikki Parane pian lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 245 arvostelut
Emmi
jätetty 06-04-20

"Lahjan laatu oli hyvä ja juuri täydellinen. Toimitus oli myös nopea ja tilauksen teko oli helppoa. .."

10 / 10
Tiina
jätetty 04-04-20

"Ensimmäisen kerran tilasin. Arvostelin varovasti. 😊 "

9 / 10
Sari
jätetty 31-03-20

"Fleesepeitto oli aika ohut, muuten kyllä hyvä ja kuvan laatu erinomainen "

9 / 10

Parane pian

Olemme kaikki olleet siellä; ei tunne hyvin ja kykenemätön osallistumaan hauskoihin toimintoihin. Jos joku tuntee säällä pidempään, olisi hauskaa yllättää heidät pian saamaan pian lahjan! Tällainen makea yllätys voi saada heidät unohtamaan, että he ovat sairaita vähän aikaa. YouSurpressa voit suunnitella erityisen ja ainutlaatuisen lahjan, joka tekee joku hymyilevän korvalle. Varmistamme aina, että pian lahjat kääritään hienosti värikkäässä paketissa. Voit valita, haluatko lahjat toimittaa sinulle tai suoraan jollekin toiselle. Tietenkin tarjoamme mahdollisuuden lahjasi lähettämiseen mihin tahansa sairaalaan.

Henkilökohtainen kirja

Sairaus ei ole hauskaa! Valitettavasti joskus voi kestää jonkin aikaa ennen kuin parannat. Tarvitset jotain pitämään itsesi viihdyttettynä toistaiseksi. Miksi ei yllätä joku, jolla on henkilökohtainen kirja , jossa he ovat päähenkilö! Nyt olet se, joka tanssii prinssi hurmaavan tai kilpailee Formula 1: ssa! Tämä viihdyttää jonkun tuntikausia! Jos haluat kirjoittaa omia tarinoita, voit helposti muokata päiväkirjaasi yhdellä monista malleista ja omasta kuvastasi ja tekstistäsi!

Nalle lahja

Onko joku tarvitsee halata? Halaus yhdestä meidän kaikkien hymyilee! Pehmeät lelut käyttävät omia T-paitojaan. Voit laittaa valokuvan näihin söpöihin pieniin T-paidoihin, jotka tekevät teddy bear lahjasta erityisen erikoisen ja henkilökohtaisen!

Meillä ei ole vain söpöjä nalleja lahjoja, meillä on myös paljon muita pehmeitä ja pehmeitä pehmeitä eläimiä, jotka onnistuvat välittämään halauksen sinulle! Kun et tunne hyvää omaksua näiden pehmolelujen kanssa, varmasti sinusta tuntuu paremmalta!

Muki valokuvauksella

Suuri muki keittoa tai teetä jotenkin tekee sinusta tuntuu hieman paremmalta. Valitettavasti emme voi personoida keittoa tai teetä puolestasi, mutta voimme tehdä henkilökohtaisen mukiasi! Haluatko saada joku tuntemaan paremmin antamalla heille erityisen lahjan? Lisäämällä iloisen kuvan mukiin voi tehdä joka päivä hieman kirkkaampi. Voit lisätä pieneen velhoon mukiasi valokuvaan tilaamalla Magic Mugin ! Muki on musta, mutta kun kaada lämpimään nesteeseen, kuva näkyy! Juominen tee, kahvi tai keitto on muuttunut kokonaan uudeksi kokemukseksi!