Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kauniit muistot ovat paras lahja! Luo jotain ainutlaatuista käyttämällä suosikkikuviasi ja yllätä joku sinulle rakas henkilö persoonallisella kuvalahjalla.

314 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 314 lahjaa

Yllätä joku kuvalahjalla

Parhaat lahjat omalla kuvallasi!

Jos haluat yllättää jonkun lahjalla, joka on hauska ja omaperäinen, valitse YourSurprisen kuvalahja! Meillä on paljon erilaisia lahjoja, joista jokainen voidaan yksilöidä haluamallasi valokuvalla (tai tekstillä), jolloin jokainen lahja on taatusti henkilökohtainen.

Suosittuja kuvalahjoja

Etkö ole varma, mitä haluaisit antaa lahjaksi? Ei hätää, me voimme tarjota sinulle inspiraatiota:

  1. Kuvamuki: tämä yhdellä tai useammalla kuvalla koristeltu muki on erittäin suosittu lahja. Valitse haluamasi muki ja lataa sitten kuvasi kuvaohjelmaamme. Voit lisätä myös tekstiä, jos haluat!
  2. Kuvapalapeli: kuvapalapeli on suositumpi kuin koskaan. Lisää valokuvasi ja me painamme sen 120-, 250-, 500- tai 1000-palaiseen palapeliin. Siitä riittää hupia tuntikausiksi!
  3. Avaimenperä kuvalla: jos etsit pientä ja hauskaa lahjaa, tämä on täydellinen valinta. Meillä on valikoimassamme useita erityyppisiä avaimenperiä.
  4. Suklaa ja makeiset kuvalla: jos lahjansaajan karkkihammasta kolottaa usein, täydellinen lahja löytyy valikoimastamme suklaata (Milka, Toblerone, Tony’s) tai makeisia (Chupa chups, Mentos).

Nämä lahjaideat ovat vain inspiraation lähteeksi, sillä meillä on tarjolla paljon muitakin lahjoja. Painamme valokuvat vaatteisiin, leluihin, lasten lahjoihin, bodyihin, kynttilöihin jne. Mitä tahansa etsitkin, meiltä löydät sen, ja yksilöimällä teet lahjasta ainutlaatuisen!

Yksilöidyt lahjat

Yksilöity lahja on aina hyvä idea, mihin tahansa tilanteeseen. Meillä on yli 1500 lahjaa, jotka voidaan yksilöidä. Valikoimamme on monipuolinen, joten löydät varmasti juuri sopivan ja yksilöllisen lahjan jokaiselle.

Yksilöidyt lahjat miehille ja naisille

Meiltä löydät syntymäpäivälahjat, lahjat bestiksellesi sekä lahjat annettavaksi ihan muuten vain! Meillä on yksilöityjä lahjoja sekä miehille että naisille. Miehille meillä on esimerkiksi upeita nahasta valmistettuja lahjoja, kuten nahkainen korttikotelo ja nahkainen esiliina ‒ lahjoja, joissa on asennetta. Naisille meillä on tarjolla esimerkiksi seinäkelloja ja fleecepeittoja, joihin voidaan lisätä haluamasi kuva.

Kuvalahjan luominen verkossa

Minkä tahansa lahjan valitsetkin, voit personoida sen kuvaohjelmassamme. Lataa vain kuvasi ja lisää teksti. Näyttääkö lahja siltä miltä pitääkin? Sitten on meidän vuoromme toteuttaa se sinulle. Voit lisätä lahjaan ilmaisen kortin tilauksen yhteydessä, jotta vastaanottaja tietää, keneltä lahja on.

Kaikki lahjat valmistetaan ja lähetetään Zierikzeestä, Alankomaista. Koska valmistamme tuotteemme paikan päällä, pystymme käsittelemään ja lähettämään tilaukset nopeasti.

Et tarvitse erityistä syytä

Löydät YourSurpriselta lahjan mihin tahansa tilanteeseen, siitä ei ole epäilystäkään. Olipa kyse sitten äitienpäivästä, isänpäivästä, ystävänpäivästä, joulusta tai syntymäpäivästä, löydät sopivan lahjan meiltä. Jos et pysty antamaan lahjaa henkilökohtaisesti, voimme toimittaa lahjan puolestasi suoraan vastaanottajan osoitteeseen. Helppo nakki!

Spread a little happiness

Me YourSurprisella pyrimme siihen, että ihmiset olisivat onnellisia sekä antaessaan että saadessaan lahjoja. Siksi valmistamme lahjamme erityisellä huolella ja tarkkuudella. Me uskomme, että maailmasta tulee parempi paikka, jos levitämme ympärillemme pieniä onnen hetkiä ja näytämme toisillemme, että välitämme heistä. Lahjojen antamisen ei tarvitse rajoittua ainoastaan erityistilanteisiin ‒ mikä tahansa hetki on sopiva. Siksi meillä on laaja valikoima sekä suuria että pienempiä lahjoja, ja tietenkin lahjoja annettavaksi ihan muuten vain.