Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Uppoudu Tony's Chocolonelyn hienoon maailmaan. Luo personoitu suklaalahja valitsemalla valikosta ainutlaatuisia personoituja Tony's Chocolonely -herkkuja.

Tutustu Tony's Chocolonelyn herkulliseen maailmaan: personoitu valokuvalla, nimellä ja/tai tekstillä.

Tony's Chocolonely on lunastanut paikkansa suklaan rakastajien sydämissä kaikkialla maailmassa vertaansa vailla olevalla laadullaan ja sitoutumisellaan eettiseen tuotantoon. Tony's Chocolonelyn tarina on kuitenkin paljon enemmän kuin silmämääräisesti näyttää.

Matka alkoi vuonna 2005, kun toimittaja Teun van de Keuken turhautui kaakaoteollisuuden lapsityövoiman ja orjuuden synkkään tilanteeseen. Tony's Chocolonely syntyi vastauksena näiden polttavien sosioekonomisten ongelmien ratkaisemiseen ja samalla ilahdutti kaakaon ystäviä kaikkialla maailmassa.

Tämän lisäksi Tony's Chocolonely on rakastettu monipuolisen suklaavalikoimansa vuoksi. Olitpa sitten klassisen maitosuklaan ystävä, pidät tummasta suklaasta tai kaipaat jotakin hieman seikkailullisempaa (kuten merisuolakaramellia tai manteli-hunaja-nugattisuklaalevyjä), Tony's Chocolonelyltä löytyy juuri sinulle sopiva herkku.

YourSurprise on tehnyt yhteistyötä Tony's Chocolonelyn kanssa tuodakseen sinulle ainutlaatuisen Tony's Chocolonely -lahjan: personoidut suklaalevyt ja -lahjat!

Miksi Tony's Chocolonely on täydellinen lahja?

Tony's Chocolonelyn avulla et vain tarjoa palaa poikkeuksellisen laadukasta suklaata, vaan myös edistät maailmaa, jossa suklaan tuotanto on 100-prosenttisesti orjuudesta vapaata.

Jokainen Tony's Chocolonely -levy on valmistettu vastuullisesti hankituista raaka-aineista, joilla varmistetaan, että mukana oleville viljelijöille maksetaan reilua palkkaa. Jos lahjansaaja on henkilö, joka välittää eettisestä kulutuksesta ja kestävästä kehityksestä, tämä voi olla täydellinen lahja.

Lisäksi voit personoida Tony's Chocolonely -suklaalahjasi yksilöllisellä personoinnilla. Lisää valokuva, nimi ja/tai teksti. Tällä loistavalla lahjalla voit toivottaa jollekin hyvää syntymäpäivää, yllättää heidät erityistilaisuudessa tai saada heidät hymyilemään muuten vain.

Lahjomisen taito: Tony's Chocolonely personoidut suklaalahjat

Saatat kysyä, mikä tekee Tony's Chocolonely YourSurprise -suklaasta täydellisen yksilöidyn lahjan? Voit valita valikoimasta Tony's Chocolonely -lahjoja, jotka on huolellisesti koottu maultaan ja pakkaukseltaan, jotta voit luoda ainutlaatuisen lahjan itsellesi tai rakkaallesi.

Henkilökohtaisiin Tony's Chocolonely -lahjoihimme kuuluu muun muassa:

Miten voin personoida Tony's Chocolonelyn?

Tony's Chocolonely -lahjan personointi on jännittävä, helppo ja sopiva tapa hemmotella jotakuta erityistä.

Kiitä jotakuta avusta, onnittele häntä valmistumisen johdosta, juhli häntä syntymäpäivän johdosta tai yksinkertaisesti osoita välittäväsi heistä.

Vaalitun muiston luominen on täysin mahdollista YourSurprisen ja Tony's Chocolonelyn avulla, ja se jatkuu vielä pitkään sen jälkeen, kun viimeinen suklaapala on nautittu! Voit luoda henkilökohtaisen Tony's Chocolonely -lahjan yksinkertaisesti seuraavasti:

  1. Valitse yksi henkilökohtaisista Tony's Chocolonely -lahjoistamme valikoimastamme.
  2. Valitse lahjasi variaatio ja siirry editoriin.
  3. Valitse jokin malleista editoristamme, lisää valokuva, teksti ja/tai nimi ja luo henkilökohtainen suklaalahjasi.
  4. Tarkista lahjasi esikatselu ja tilaa!

Me huolehdimme siitä, että Tony's Chocolonely -lahjasi toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen.