Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Luo ikioma puinen lahjasi yksilöllisten puulahjojen valikoimastamme. Valitsemasi nimi, valokuva ja/tai teksti painettuna tai kaiverrettuna puuhun erottuu varmasti joukosta kaikissa juhlatilaisuuksissa.

46 Lahjat

Personoidut puiset lahjat jokaiseen tilaisuuteen

Täydellisen lahjan löytäminen voi olla hankala tehtävä, mutta vain harvat asiat ovat yhtä viehättäviä ja kestäviä kuin personoidut puulahjat. Olipa kyseessä syntymäpäivä, häät tai jopa vuosipäivä, puulahjat ovat ihana tapa osoittaa välittämistä ja huomaavaisuutta. Me YourSurprisessa olemme luoneet ainutlaatuisia ja laadukkaita puulahjoja, jotka voit personoida nimellä, tekstillä, valokuvalla ja/tai logolla.

Muistojen luomista: Personoidut puiset lahjat elämän erityisiin hetkiin

Monet elämän erityiset hetket ovat sellaisia, joita kannattaa vaalia ja muistaa. Personoitu puulahja on tunnelmallinen tapa juhlistaa näitä tilaisuuksia.

Kuvittele, että häissä esitellään personoitu juustolauta, johon on kaiverrettu pariskunnan nimet ja heidän erityinen päiväyksensä. Tai miten olisi klassinen valokuvakehys, johon on painettu vastasyntyneen nimi, paino ja syntymäaika? Vuosipäivän voisi ikuistaa kauniisti kaiverretulla puisella viinilaatikolla, johon on kaiverrettu parin nimikirjaimet ja avioliittovuodet.

Entäpä syntymäpäivänä puinen jalusta, jossa on kuivattuja kukkia? Tämä on myös loistava lahja ystävänpäiväksi.

Kaiverrettu puukello on ainutlaatuinen lahja valmistujaisiin tai eläkkeelle jäämisen kunniaksi.

Etsitkö muistoesineitä, joilla voit lähettää toivotuksia jollekin hänen erityisenä päivänään? Valitse sitten puinen kaiverrettu tai painettu kortti!

Mitä ainutlaatuisia puisia joululahjoja on saatavilla?

Jouluksi mainio personoitu puinen lahja ovat puiset joulukoristeet. Voit lisätä erityisen jouluviestin, tekstin tai perheenjäsenten nimet.

Miten valmistat personoidut puiset lahjat

Valikoimamme puulahjoja eri tilaisuuksiin ja tarpeisiin on saatavana erilaisilla personointimenetelmillä, joista jokainen on valikoitu valitsemasi lahjatyypin mukaan.

Henkilökohtaiset puulahjamme voidaan personoida seuraavilla tavoilla:

  • Valokuvalla
  • Nimellä
  • Tekstillä
  • Logolla

Henkilökohtainen teksti voidaan painaa tai kaivertaa valitsemastasi lahjasta riippuen. Luo suunnittelusi tai personointisi online editorissamme ja tarkista lahjasi esikatselunäkymässä ennen sen hyväksymistä!

Parhaat kaiverretut puiset lahjat

Kaiverrettuihin puulahjoihimme kuuluvat:

Parhaat painetut personoidut puiset lahjat

Painettuja puisia lahjoja ovat mm:

Miten voin kustomoida puisen häälahjan häitä varten?

Puiset häälahjat ovat ajaton ja tyylikäs valinta häihin. Voit kustomoida yksilöllisen puulahjan hääparin nimillä, nimikirjaimilla tai jopa valokuvalla! Jos olet hyvä sanojen kanssa, voit myös ajatella personointia tekstillä, esimerkiksi sydämellisellä viestillä. Hyviä puisia häälahjoja ovat esimerkiksi puulaatikko, persoonallinen lahjasetti, kaiverrettu muistolaatikko, jossa on muistoja, jotka muistuttavat pariskunnasta, tai puinen sydän, jossa on pariskunnan nimet.

Voivatko personoidut puiset lahjat olla ympäristöystävällisiä?

Useimmat puulahjoistamme ovat FSC-sertifioituja. FSC-sertifikaatti osoittaa, että tuotteet sisältävät puuta, joka on peräisin metsistä, joita hoidetaan asianmukaisesti ja vastuullisesti tiukkojen ympäristö-, sosiaali- ja talousstandardien mukaisesti. Tarkista lahjojen tekniset tiedot saadaksesi lisätietoja kyseiseen lahjaan käytetystä puusta.