Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Luo omat persoonalliset t-paidat, joissa on valitsemasi valokuva, nimi, logo ja/tai teksti. Valitse eri värejä ja kokoja. Saatavana miehille, naisille, lapsille ja vauvoille.

140 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 140 lahjaa

T-paidat omalla kuvalla, nimellä tai logolla

Jos etsit hauskaa lahjaa tai tarvitset t-paitoja polttareihin, urheilutapahtumaan, yritystapahtumaan tai viikonlopun menoihin ystävien kanssa, olet löytänyt etsimäsi. YourSurprise tarjoaa miesten, naisten, lasten ja vauvojen t-paitoja monissa ko'oissa ja väreissä. Minimitilausmäärää ei ole, joten voit tilata vaikka vain yhden t-paidan. Voit valita vakiomallien ja -tekstien joukosta, kuten: queen, keep calm it’s your birthday, big sister tai big brother, tai suunnitella oman t-paidan omalla valokuvalla tai tekstillä.

T-paidat valokuvalla ja/tai nimellä

Kuvaohjelmamme avulla voit personoida minkä tahansa t-paidoistamme hetkessä. Voit painattaa valitsemasi nimen, tekstin tai suosikkivalokuvasi – korkealaatuisena ja värillisenä. Jos haluat lisätä useampia kuvia, luo hauska kollaasi. Pese t-paita nurinpäin korkeintaan 40 celsiusasteessa, jotta painatus säilyy hyvässä kunnossa.

T-paidat polttareihin

Jos suunnittelet polttareita ja tarvitset t-paitoja koko ryhmälle, meiltä löydät tarvitsemasi! Voimme valmistaa t-paitasi eri väreissä ja erilaisilla painatuksilla. Voit ladata valokuvan, jonka painatamme t-paitoihin, tai lisätä oman tekstin. Jos suunnittelu ei ole vahvuutesi, valitse yksi vakiomalleistamme.

## T-paidat urheilutapahtumaan

Monet urheilujoukkueet tilaavat t-paitoja tiettyyn tapahtumaan, kuten jääkiekkoturnaukseen tai jalkapallo-otteluun. T-paitoja ei käytetä ainoastaan tapahtuman aikana vaan myös jatkoilla. Jos käytät samaa paitaa pidemmän aikaa, sen on parempi olla hyvä! Painata joukkueesi nimi t-paitaan tai lisää kunkin joukkueen jäsenen nimi tämän omaan t-paitaan. Jos haluat mennä vieläkin pidemmälle, voit jopa lisätä hauskan valokuvan paidan selkäpuolelle. Tulette ehdottomasti erottumaan jatkoilla!

T-paidat logolla yritystapahtumaan

Jos haluat, että kaikki työntekijäsi edustavat yritystäsi yritystapahtumassa tai -juhlissa, voimme auttaa sinua tässä. Voit lisätä yrityksesi logon t-paitojen etu- tai selkäpuolelle – tai molemmille. Tai ehkä haluat, että selkäpuolella on yrityksen logo ja etupuolella työntekijän nimi – se on sinusta kiinni. Asiakkaamme kertovat, että näistä t-paidoista tai collegepaidoista on tullut todellisia keräilytuotteita heidän tiimeissään.

T-paidat lapsille ja vauvoille

Tarjoamme myös lapsille ja vauvoille tarkoitettuja t-paitoja hauskoissa väreissä, kuten vaaleansinisenä, vaaleanpunaisena, punaisena ja keltaisena, sekä hauskoilla kuvioinneilla, kuten yksisarvinen, sydän, puhekupla, jäätelö, tähti, karhu, flamingo, valas ja monta muuta. Tarjoamme myös t-paitoja, joissa on hauskoja tekstejä, kuten Queen, Keep calm it’s your birthday, Big brother ja Big sister. Nämä kaksi viimeistä ovat myös loistava tapa ilmoittaa raskaudesta! Saatavilla on myös paljon malleja, joihin voit lisätä oman valokuvan ja/tai tekstin luodaksesi uniikin t-paidan.

T-paidat naisille

Tarjoamme laajan valikoiman t-paitoja naisille. Kaikki t-paidat ovat tyköistuvia, joten ne näyttävät hyvältä päällä. Jos sinä tai nainen, jolle tilaat t-paidan, haluaa mieluummin väljän tai leveämmän mallin, miesten t-paitamme voisivat silloin olla sopiva valinta.