Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Me kaikki rakastamme auringonpaistetta! Kesää rakastetaan kaikkialla, ja siksi tarjoamme kesälahjat ja asusteet rannalle: ainutlaatuisia asusteita, jotka tekevät kesästäsi entistäkin hauskemman!

135 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 135 lahjaa

Kesälahjat ja asusteet rannalle

Kesä on täällä! Nyt on aika rentoutua ja nauttia päivistä rannalla tai uima-altaalla täynnä auringonpaistetta. Me täällä YourSurprisella haluamme auttaa sinua tekemään kesästä vielä ainutlaatuisemman persoonallisten lahjojen ja asusteiden avulla. Olemme valinneet sinulle parhaat kesälahjat.

Täydellinen kesälahja?

Tiedätkö jonkun joka juhlii tänä kesänä syntymäpäiväänsä, tai haluatko vain ostaa täydellisen asusteen lahjaksi jollekin tänä mahtavana vuodenaikana? Kesällä viilentävät drinkit ovat tärkeitä pitämään huolta nestetasapainosta. Luo oma juomapullo painatuksella verkossa. Oletko järjestämässä illallista ulkona? Tee siitä erityinen nostamalla maljat kaiverretuista laseista, ja laita pullot hienoon kaiverrettuun viininjäähdyttimeen pitääksesi ne kylminä.

Asusteet matkalle omalla kuvalla tai tekstillä

Matkusta tyylillä tänä kesänä! Päätätpä sitten matkustaa julkisilla, omalla autolla tai lentokoneella, meiltä löydät must-have-asusteet matkalle:

  • yksilöity matkalaukku: luo XXL-kokoinen matkalaukku omalla painatuksella.
  • Nahkainen matkalaukkutagi: Tämän tyylikkään omalla nimellä kaiverretun nahkaisen matkalaukkutagin ansiosta et enää koskaan hävitä matkalaukkuasi. Lisää mukaan yhteystietosi.
  • Aurinkosuojat autoon: Pidä matkustajat suojassa auringolta kuumina päivinä yksilöityjen aurinkosuojien avulla.

Yksilöidyt asusteet rannalle

Rakastatko viettää kesää rannalla, tai meren tai järven äärellä? Yksilöi asusteet jotka löydät vain meiltä YourSurpriselta. Yksilöidyt asusteet rannalle ovat myös hyviä lahjaideoita tyttöystävälle, äidille tai parhaalle kaverille! Voit helposti ja nopeasti luoda itse lempiranta-asusteesi verkossa. Tässä muutamia ideoita:

  • Rantapyyhe omalla painatuksella: Lisää oma design, valokuva tai kuvakollaasi ja lupaamme, ettei kenelläkään ole samanlaista rantapyyhettä! Rantapyyhkeemme on kooltaan 1x1,8 metriä, joka on täydellinen koko auringonottoon ja kuivaamaan sinut raikastavan uinnin jälkeen.
  • Rantasandaalit omalla painatuksella: Luo söpöt flip flopit suosikkikuvallasi!
  • Aurinkohattu: On todella tärkeää suojautua UV-säteiltä auringossa. Voit tehdä sen tänä vuonna erityisen aurinkohatun avulla. Saatavilla eri malleja ja värejä: valitse perinteinen malli tai hattu visiirillä.

Grillausvarusteet omalla painatuksella

Yksi kesän suosikkiaktiviteetteja on tietenkin grillaus. Tee grillauksesta supererityistä persoonallisten asusteidemme avulla, joissa on valitsemasi kuva tai teksti. Mikset yllättäisi grillimestaria hienolla BBQ-esiliinalla. Ainutlaatuiset grillaukseen tarkoitettu esiliinamme on saatavilla eri versioina: valmistettuna kankaasta valokuvalla tai nimellä painatettuna, tai nahkainen esiliina johon on kaiverrettu oma nimesi.