Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Haluatko kiittää jotakuta erityistä henkilökohtaisella lahjalla? Tutustu kiitoslahjoihimme.

88 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 88 lahjaa

Yksilöidyt kiitoslahjat omalla kuvalla ja tekstillä

Sekä suurten että pienten hetkien juhliminen tekee elämästä hauskempaa. Juhlan viettäminen perheen ja ystävien kanssa tekee siitä aivan erityisen. Osoita heille todella ainutlaatuisella, henkilökohtaisella lahjalla kiitollisuutesi siitä, että he osallistuivat juhlaasi.

Henkilökohtaiset lahjat kaikkiin tilanteisiin ja kaikentyyppisille vieraille

Olitpa juhlimassa hääpäiväsi, syntymäpäivääsi, rippiäisiä, ristiäisiä, tupaantuliaisia, valmistujaisia tai polttareita, löydät täydelliset henkilökohtaiset lahjat YourSurprise-sivustolta.

Meiltä löytyy mm. saippuakuplia, värikyniä, piparminttuja tinarasiassa, tuoksukynttilöitä tinarasiassa, suklaita purkissa ja yksittäin käärittyjä suklaakonvehteja. Kukin lahjasetti voidaan personoida valitsemallasi kuvalla, ulkoasulla ja/tai tekstillä, joten ne sopivat kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Joten olipa juhlasi suuri tai pieni ja vieraasi nuoria, vanhoja tai molempia, meiltä löytyy hauskoja lahjoja kaikille. Voit myös yhdistää erilaisia personoituja lahjoja!

Pieni ele, suuri vaikutus

Usein elämän pienet asiat ovat niitä, joista olemme kiitollisia, sillä vaikka ne ovatkin pieniä, ne ovat meille tärkeitä. Ystävällinen naapuri, joka huolehtii kissastasi kun olet matkalla; kollega, joka on aina valmis auttamaan saamaan projektin valmiiksi vaikka ylityönä, tai perheenjäsen, joka on aina valmis tarjoamaan kyydin kun tarvitset. He kaikki ansaitsevat tietää, kuinka kiitollinen olet näistä näennäisesti pienistä ystävällisyydenosoituksista. Osoita heille henkilökohtaisella suklaalla, uniikilla mukilla tai wellness-lahjasetillä, että arvostat sitä.

Kiitoslahjoja perheenjäsenille ja ystäville

Ystävät ja perheenjäsenet ovat parhaita tarjoamaan apua tarvittaessa. Joskus tarvitset kuuntelevan korvan, hyviä neuvoja tai tauon päivittäisestä puurtamisesta. Kiitä vanhempaa, sisarusta tai bestistä tämän avusta kaiverretulla puisella teelaatikolla yhteisiä teehetkiä varten, tulostetuilla valokuvilla suosikkihetkistänne tai putkilahjapakkauksella yhteisiä nautintohetkiä varten.

Yrityskiitoslahja

Jos kollegasi, esimiehesi tai alaisesi on tehnyt jotain, mikä ansaitsee muutakin kuin selkään taputtelua, meillä on vastaus siihen. Osoita henkilökohtaisellä kynällä, hiirimatolla, kannettavan suojataskulla tai mukilla, että arvostat hänen kovaa työtään. Nämä lahjat ovat myös ihania läksiäislahjoja, eli kun olet pahoillasi siitä, että henkilö lopettaa mutta toivotat hänelle kaikkea hyvää.