Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kirjoita ostoslistasi, pidä päiväkirjaa tai tee suunnitelmasi henkilökohtaiseen muistikirjaan tai kalenteriin, johon on painettu suosikkikuvasi tai kaiverrettu haluamasi nimi tai teksti. Saatavana eri väreissä ja tyyleissä.

12 Lahjat

Muistikirjat ja kalenterit kuvalla tai nimellä

Onko sinulla, työkaverillasi tai läheiselläsi monta asiaa muistettavana päivittäin ja post-it-lappuja vain kerääntyy pöydänkulmiin pitkin viikkoa? Muistikirja on kätevä ja simppeli tapa pitää kaikki tärkeät asiat järjestyksessä ja yksissä kansissa!

Yksinkertaisesta muistikirjasta saat tehtyä persoonallisen lisäämällä siihen oman nimen ja/tai valokuvan. Henkilökohtainen muistikirja on mukava ottaa mukaan kouluun ja toimistoon sekä antaa lahjaksi kiitoksena vaikkapa kollegalle tai pomolle.

Online-editorimme avulla voit suunnitella ja luoda uniikin muistikirjan hetkessä! Valitse vain yksi tyylikkäistä designeistamme ja lisää haluamasi teksti tai kuva.

Bullet Journal -vihko

Bullet Journal -vihko on täydellinen muistivihko kaikille luoville henkilöille. Voit käyttää sitä matkapäiväkirjana ja kerätä siihen kaikki mukavat tarinat seikkailuistasi, tai voit käyttää bullet journal -kirjaa muistilistana kaikille vuoden tavoitteillesi.

Jotkut nauttivat siitä että voivat kirjata ylös kuukausi- tai vuositavoitteitaan, positiivisia ajatuksia ja asioita joista ovat kiitollisia. Valitse oma tarkoituksesi ja hyödynnä bullet journal -kirjaa saadaksesi ajatuksesi paperille! Luo oma bullet journal -vihko >

Lasten muistikirja

Meillä on monia vaihtoehtoja muistikirjoista myös lapsille Ollimania-brändiltä. Voit valita designin, jossa on teemana norsu, koira tai hiiri ja lisätä kirjaan oman valokuvan ja nimen. Nämä muistikirjat ovat täydellisiä, sillä niissä on suloinen kuvitus ja tarpeeksi tyhjiä sivuja johon voi piirtää ja kirjoittaa.

Muistikirja lahjaksi jokaiseen hetkeen

Meiltä löydät kauniin muistikirjan jokaiseen hetkeen: syntymäpäiville, rippilahjaksi tai koulun päätteeksi kiitoslahjaksi opettajalle. Voit luoda myös hienon vuosikalenterin omalla kuvalla ja nimellä. Katso myös hienot hemmotteluun tarkoitetut lahjasettimme, jotka sisältävät bullet journal -vihkot. Meiltä löydät hemmottelusettejä miehille, kuten Axe-lahjapakkauksia sekä naisille sopivia Dove-lahjapakkauksia .

Muistikirja äidille tai isälle

Etsitkö yhä ainutlaatuista äitienpäivä- tai isänpäivälahjaa? Valitse muistikirja, johon olet lisännyt äidin tai isän nimen ja omistuskirjoituksen tai lempikuvan. Muistikirja on täydellinen lahja, jonka avulla äitisi tai isäsi saa kirjattua ajatuksiaan ja tehtäviään muistiin. Äitienpäivän ja isänpäivän muistikirjassamme on nahkaiset kannet, kätevä tasku papereille ja pidike kynälle. *Luo oma äitienpäivän muistikirja > *Luo oma isänpäivän muistikirja > Löydät meiltä myös muistikirjoja äidille ja isälle valokuvalla.

Tutustu kaikkiin tyylikkäisiin muistikirjoihimme ja valitse suosikkisi!