Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Etsitkö ainutlaatuista lahjaa ystäville? Saat heidät taatusti hymyilemään henkilökohtaisilla ystävälahjoillamme. Lisää henkilökohtainen viesti, valokuva tai heidän nimensä, niin saat lahjaasi erityisen hienon lisän. Tutustu kaikkiin parhaisiin ystävälahjoihin nyt!

146 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 146 lahjaa

Henkilökohtaiset lahjat ystäville

Ystävät ovat tärkeimpiä ihmisiä elämässäsi. He ovat aina tukenasi, tukevat sinua ja seisovat rinnallasi niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Olipa paras ystäväsi sitten juhlimassa syntymäpäivää tai kaveriporukka juhlii jotain muuta tärkeää virstanpylvästä tai tilaisuutta, olet tullut oikeaan paikkaan, kun haluat löytää täydelliset lahjat.

Meillä on paljon ideoita ja vinkkejä ystävälahjoihin, jotka sopivat hyvin ja saavat vastaanottajan hymyn huulille.

Ainutlaatuisia lahjaideoita ystäville

Haluat, että lahjasi ystävälle on todella erityinen ja ainutlaatuinen, jotain, joka ei vain sovi vastaanottajalle, vaan on myös merkityksellinen lahja ystävyydelle. On monia lahjaideoita, jotka voivat sopia sinulle, mutta miksi et valitsisi henkilökohtaista lahjaa ystävällesi tai ystävillesi, jotta voit luoda erityisen erikoisen, ainutkertaisen lahjan, joka on täydellisesti räätälöity vastaanottajalle ja tilaisuuteen?

 • Ystävälle, joka tykkää treenata, ehkä hauska henkilökohtainen t-paita, jossa on kuva hänen nukahtamisestaan matkalla.
 • Ystävälle, joka tekee aina ruokaa, voit valita keittiötarvikkeen, kuten esiliinan tai uunikintaat, joissa on hänen nimensä.
 • Juhlimaan haluaville ystäville voit valmistaa persoonalliset lasit tai persoonallisen cocktail-ravistelijan, joita he voivat käyttää juhlissaan.

Tekniikkaa tuntevat ystävät rakastaisivat henkilökohtaista kannettavan tietokoneen suojusta tai suurta hiirimattoa, jossa on ehkä kuva hänen ystäväporukastaan.

Ystävä, jolla on aina repussaan karkkipaketti, voisi saada persoonallisen karkkipaketin tai todella maukkaan suklaalahjan.

Parhaiden ystävien lahjat: parhaat ideat

Parhaat ystävät ovat niitä, joilla on erityinen paikka sydämessäsi ja elämässäsi. Etsitkö lahjaa parhaalle ystävällesi tai lahjaa kaikkein erikoisimmalle ystävällesi?

Panosta hieman enemmän vaivaa ja mieti kaikkia yksityiskohtia. Voisit esimerkiksi paketoida lahjan henkilökohtaiseen lahjakorttiin ja liittää mukaan kortin, jossa on sinun kirjoittamasi viesti (tai videoviesti).

Suosittuja lahjaideoita parhaalle ystävällesi ovat mm:

 • Kotipanopakkaus
 • Puinen teelaatikko mukeineen
 • Viinilaatikko, jossa on välipaloja ja henkilökohtainen leikkuulauta.
 • Rantapyyhe, johon on painettu henkilökohtainen kuva
 • nahkainen kosmetiikkalaukku, jossa on nimi

Lahjat ystäville, joilla on kaikkea

On vaikea ilahduttaa ystäviä, joilla on jo kaikkea, ulkonäöllään. Heillä saattaa olla varaa muutamaan luksustuotteeseen enemmän kuin keskivertoihmisillä, eivätkä he tunnu aina tarvitsevan mitään.

Tässä tapauksessa voit valita ajatuksen, jolla on tunnearvoa. Jos sinulla on aikaa, voit etsiä kaikki valokuvat menneisyydestäsi ja kerätä ne valokuva-albumiin. Aina silloin tällöin on mukava palata taaksepäin ja katsoa kaikkia onnellisia hetkiä yhdessä. Toinen suosittu valokuvalahja on seinälle ripustettava seinäpaneelisarja.

Syntymäpäivälahja ystäville, jotta he tuntevat olonsa erityiseksi.

Onko sinulle annettu tehtäväksi löytää syntymäpäivälahja parhaalle ystävälle? Tutustu joihinkin ideoihimme ja luo ainutlaatuinen ja henkilökohtainen syntymäpäivälahja ystävälle:

 1. Mieti hänen kiinnostuksen kohteitaan: ystävän lahjan tulisi heijastaa sitä, mitä hän haluaa tehdä. Onko ystäväsi innokas urheilija? Vai rakastaako ystäväsi istua sohvalla ja katsoa tv-sarjoja? Valitse yksilöllinen vesipullo tai pehmeä peitto, johon on painettu kuvio.
 2. Anna elämys: Mikset pelkän lahjan sijaan hemmottelisi erityistä ystävääsi erityisellä päivällä? Esimerkiksi päivä kylpylässä, johon liittyy painettu rantapyyhe, tai itse valmistamasi illallinen, jonka alkupalat tarjoillaan persoonallisella leikkuulaudalla.
 3. Luo ainutlaatuinen muisto: miksi et ikuistaisi yhtä parhaista muistoista lahjaksi? Valittavana on monia vaihtoehtoja, kuten syntymäpäiväpallo, yksilöllinen muki tai valokuvakangas.

Merkitykselliset ystävyyslahjat

Merkityksellinen ystävyyslahja on lahja, joka tulee sydämestä ja joka korostaa teidän kahden välistä erityistä sidettä. Ajattele vaikkapa hauskaa valokuvaa jostain yhteisestä muistosta tai sitä laulua, jota kuuntelette toistuvasti ja josta on tullut ystävyytenne hymni.

Voit sisällyttää tämän ainutlaatuiseen lahjaan ystävälle.

Merkitykselliset ystävyyslahjat ovat sellaisia, jotka osoittavat ystävällesi, kuinka paljon arvostat häntä ja hänen ainutlaatuisia ominaisuuksiaan. Harkitse henkilökohtaista lahjaa, kuten mittatilaustyönä tehtyä korua tai valokuva-albumia, joka on täynnä muistoja yhteisestä ajastanne. Tämäntyyppiset lahjat osoittavat, että olet miettinyt ja nähnyt vaivaa valitaksesi jotain erityistä juuri hänelle.

Pienet lahjat ystäville

Pieni lahja ystävälle voi olla loistava tapa osoittaa arvostusta häntä kohtaan rikkomatta pankkia. On olemassa paljon pienemmän budjetin lahjoja, lahjoja, jotka voi antaa tilaisuuteen, joka mielestäsi vaatii pienen merkin, tai yksinkertaisesti pieniä lahjoja, joilla voit osoittaa, että olet läsnä heitä varten. Joitakin ideoita? Kaiverrettu viinilasi, jossa on ystäväsi nimi, avaimenperä, jossa on kuva teistä yhdessä, hiirimatto, jossa on suunnittelemasi kuva, sydämenmuotoinen suklaarasia ja paljon, paljon muuta!

Älä myöskään aliarvioi käsin kirjoitetun viestin tai kortin voimaa. Jos käytät aikaa sydämellisen viestin kirjoittamiseen ystävällesi, se voi jo itsessään olla merkityksellinen ja arvostettu lahja. Jos tunnet itsesi luovaksi, voit jopa kirjoittaa hänelle runon tai laulun!

Joululahjat ystäville

Etsitkö joululahjaa ystävälle? Tarjolla on runsaasti jouluaiheisia lahjoja, joiden avulla voit tehdä joulusta erityisen kaikille ystävillesi. Joulukuusenkoristeista valitsemallasi valokuvalla varustettuihin lumipalloihin on paljon erilaisia vaihtoehtoja taianomaista joulua varten. Selaa kaikkia parhaita joululahjojamme ja löydä täydellinen lahja ystävillesi!

Alkuperäinen lahja ystävän häihin

Jos haluat omaperäisen häälahjan ystäville, harkitse henkilökohtaisen hääjulisteen luomista. Tämä lahja ei ainoastaan muistuta heitä heidän erityisestä päivästään, vaan se on myös kestävä muistutus heidän rakkaudestaan toisiaan ja niitä erityisiä ihmisiä kohtaan, jotka ovat osa heidän elämäänsä. Valittavana on myös runsaasti muita valokuvalahjoja, kuten painettuja puupaneeleita tai kankaalle painettuja valokuvia. Toinen ainutlaatuinen vaihtoehto on antaa persoonalliset viinilasit. Lisää parin nimet ja hääpäivä, niin siitä tulee aivan erityinen. Tämä lahja ei ole vain käytännöllinen, vaan myös ihana muisto. Yhdistä lahjasi viini- tai kuohuviinipullon kanssa, niin saat lahjasi täydelliseksi! YourSurprise on ehdottomasti oikea paikka löytää täydellinen häälahja parhaalle ystävälle.

Selaa kaikkia lahjoja miehelle ja kaikkia lahjoja naiselle saadaksesi vielä enemmän upeita lahjainspiraatioita.