Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Jokainen lahja yksilöitynä

Mihin tahansa tilaisuuteen

Toimitus suoraan vastaanottajalle

Toimitus maailmanlaajuisesti

Haluatko todella yllättää asiakkaasi?

Haluatko muistaa uskollisia asiakkaitasi erityisellä tavalla, tai hyvittää tekemäsi virheen ja kertoa heille, että olet pahoillasi? Tarjoamme upeimmat yksilöidyt lahjat ja helpon sekä nopean tilauksen!

Se on mahdollista! Miten se toimii?

Asiakkaanamme voit kirjautua YourSurprise-sivustolle omalla yksilöllisellä koodilla ja tilata lahjoja kätevästi itse. Tai tiedätkö jo, kenet haluat yllättää henkilökohtaisella lahjalla? Lähetä meille nimet Excel-tiedostona ja me huolehdimme loput!

Lahjat toimistoon

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Mitä asiakkaamme sanovat

Haluatko inspiroitua ja olla tietoinen tarjouksistamme?

Tilaa liikelahjojen uutiskirjeemme!

Me voimme auttaa sinua löytämään täydellisen lahjan!

Haluatko tehdä ison tilauksen, lähettää lahjat suoraan henkilöille jotka haluat yllättää tai etsitkö neuvoja? Ota yhteyttä liiketoimintaosastomme ammattilaisiin jotka auttavat sinua mielellään löytämään täydellisen lahjan

+31 111 700 212
Lahjakorttimme

Liikelahjat omalla logolla ja tekstillä

Jos etsit yritys-, loppuvuoden tai ainutlaatuisia työntekijöiden lahjoja, YourSurprise on oikea paikka! Voit räätälöidä minkä tahansa lahjamme haluamallasi logolla, nimellä ja/tai tekstillä luodaksesi ainutlaatuisen lahjan hetkessä ja jättäen pysyvän vaikutuksen.
Jos olet kiinnostunut myynninedistämislahjojen viimeisimmistä trendeistä, katso artikkelimme 9 viimeisintä trendiä.

Henkilökohtaiset tervetuliaislahjat

Jos haluat toivottaa työntekijäsi tervetulleeksi takaisin heidän lomansa tai sairausloman jälkeen tai etsit hauskaa tapaa toivottaa tervetulleeksi uudet työntekijät, meillä on 5 vinkkiä, jotka auttavat ohjaamaan sinut oikeaan suuntaan.

Personoidut joululahjat

Työntekijät, uskolliset asiakkaat ja liikekumppanit odottavat joka vuosi tätä vuosittaista arvostusta: joululahjaa. Valitettavasti useimmat niistä ovat hyvin persoonattomia, mikä tarkoittaa, että vastaanottaja todennäköisesti unohtaa kaiken seuraavana päivänä. Muuta asioita ja hanki todella alkuperäinen joululahja, jossa on persoonallinen kosketus.
Persoonallinen kosketus antaa jokaiselle joulu-, loppuvuoden tai muulle liikelahjalle jotain erityistä, ainutlaatuista. Mikset hankkisi ylellistä viinilahjapakkausta tai herkullista Tobleronea, joka on personoitu valitsemallasi nimellä, logolla ja/tai viestillä?

YourSurprisella tarjoamme erilaisia ​​vaihtoehtoja, joilla jokaisesta lahjasta tulee todella henkilökohtainen. Tutustu valikoimaamme saadaksesi inspiraatiota!

Tärkeitä hetkiä

Lisää nämä tärkeät yrityslahjahetket suunnittelijaasi:
- Pääsiäinen: 17. huhtikuuta
- Palaa toimistoon syyskuussa
- Maailman opettajien päivä 5. lokakuuta
- joulu:
- Hallinnon ammattilaisten päivä 15. huhtikuuta
- Kansainvälinen sairaanhoitajien päivä 12. toukokuuta

Kestävä toimisto

Jos haluat ottaa askeleita kohti kestävää työympäristöä, katso nämä 3 vinkkiä lähettää positiivista viestiä työntekijöillesi ja yllättää heidät hienolla lahjalla.

Ainutlaatuiset yrityslahjat

Lahjojen vastaanottaminen on aina hauskaa, mutta vielä parempaa, kun lahja on todella omaperäinen ja erityisesti lahjan saajaa varten tehty. Olipa kyseessä työpäivälahja pitkäaikaiselle työntekijälle, kiitoslahja uskolliselle asiakkaan tai yrityksen joululahjaksi, on monia syitä yllättää joku ainutlaatuisella lahjalla. Jos etsit täydellistä alkuperäistä lahjaa, meillä on yli 2000 lahjaa, joista valita, mikä tarkoittaa, että jokaiselle löytyy jotakin. Tarjoamme alkuperäisiä yrityslahjoja, jotka osoittavat arvostustasi ja vahvistavat suhdettasi vastaanottajaan.

Yritysmarkkinointi- ja promootiolahjat

Jos etsit loistavia markkinointi- ja promootiovaihtoehtoja, autamme sinua mielellämme. Voimme kertoa sinulle kaiken optikkoketjusta, joka jakoi ilmaiset henkilökohtaiset varvastossut jokaisen aurinkolasiparin kanssa tai ranskalaiseen pakohuoneeseen, jossa asiakkaat saavat suklaa palapeli yrityslahjaksi uudelle vuodelle.

Jos haluat kuulla kaikista mahdollisuuksista, joita voimme tarjota yrityksellesi, ota rohkeasti yhteyttä. Yllätämme jokaisen henkilökohtaisella, ainutlaatuisella yrityslahjalla.