Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Mitä asiakkaamme sanovat

Review quotes

Isot kiitokset nopeasta toimituksesta!

Hannele jätetty 17-05-22

9 / 10
Review quotes

Todella onnistunut tilaus! Ja tuote upea!

Hanna jätetty 14-05-22

10 / 10
Review quotes

Lahja tuli todella nopeasti ja on laadukkaan tuntuinen!

peppina jätetty 13-05-22

9 / 10
9.8

1136 arvostelua

Katso kaikki

Cooleimmat yksilöidyt koulutarvikkeet

Back to school! On aika palata takaisin kouluun, joten tarvitset ehdottomasti kivoja uusia koulutarvikkeita, jotka tekevät koulupäivistä hieman hauskempia. Eikö olisi mahtavaa, jos kalenterisi olisi koristeltu suosikkivalokuvillasi? Tai jos muistikirjasi kannessa komeilisivat parhaat kesäkuvasi?

Voit suunnitella upeat koulutarvikkeet helposti kuvaohjelmamme avulla. Lataa suosikkikuvasi ja lisää nimi tai teksti, ja suunnittele itsellesi kaikkien aikojen parhaat koulutarvikkeet.

Suunnittele oma lukuvuosikalenterisi

Etsitkö uniikkia lukuvuosikalenteria? Suunnittele sellainen itse ja lisää omat kuvasi etu- ja takakanteen. Valittavanasi on useita eri malleja ja kuvioita, kuten kukkia, sydämiä, tiikereitä, ananaksia tai appelsiineja. Lisää haluamasi kuva sekä nimesi, ja sinulla on kalenteri, jota kaikki kadehtivat! Voit valita joko kovakantisen tai pehmeäkantisen kalenterin. Viikonpäivät maanantaista sunnuntaihin on jaettu kahdelle sivulle.

Kansio, muistikirja ja kynäpenaali

Voit suunnitella myös kansion, muistikirjan tai kynäpenaalin oman makusi mukaan. Voit valita muistikirjan, jossa kuvapainatukset ovat sekä edessä että takana, tai muistikirjan, jossa painatus on ainoastaan etupuolella. Muistikirjat ovat saatavilla kovakantisina tai pehmeäkantisina, ja ne ovat A5-kokoisia. Valittavanasi on useita eri kuviointeja, kuten kukat, kissat tai flamingo. Voit myös itse ladata valokuvan, jonka haluat painattaa muistikirjaasi.

Teetkö paljon muistiinpanoja oppituntien tai luentojen aikana ja haluat tehdä ne tyylillä? Suunnittele siinä tapauksessa kansio lehtiötäsi varten. Voit ladata oman kuvasi ja tekstisi, tai voit myös valita jonkin hauskoista malleistamme. Meillä on valmiita malleja erityisesti opettajille, äideille ja isille tai kumppaneille, sekä leikkisiä malleja kaktuksilla tai kivoilla teksteillä. Jos haluat pitää omat suosikkikuvasi aina mukanasi, voit myös luoda kansion omalla valokuvakollaasilla. Valokuvallisen kansion mukana tulee A4-muistilehtiö, joka voidaan helposti vaihtaa, kun se loppuu. Onko kynäpenaali lempitavarasi? Suunnittele siinä tapauksessa kynäpenaali, joka vastaa täysin omaa makuasi. Me voimme painaa penaaliin haluamasi kuvan tai tekstin. Jos sinulla ei satu olemaan luova olo, voit valita hauskan kuvioinnin valikoimastamme. Näin tuunaat itsellesi oman metallisen kynäkotelon. Jos haluat todella tehdä vaikutuksen, voit hankkia kynän, johon on kaiverrettu haluamasi teksti tai nimi!

Eväsrasiat ja juomapullot

Jos sinulla on omat eväät mukana, niiden syöminen on monin verroin hauskempaa, kun sinulla on oma yksilöity eväsrasia ja juomapullo. Valikoimastamme löydät pinkin, sinisen ja vihreän eväsrasian, johon voidaan lisätä nimi. Erittäin kätevää silloin, jos sinulla on kaksi tyttöä, jotka molemmat haluavat pinkin eväsrasian (tai sinisen tai vihreän!). Tiedät heti, mikä eväsrasia kuuluu kenellekin. Juomapulloja on erivärisiä, -muotoisia ja -kokoisia. Juomapulloja on saatavilla esimerkiksi sinisenä, vihreänä tai pinkkinä, ja ne voidaan yksilöidä omalla kuvallasi. Pienimmille meillä on tarjolla söpö lasten juomapullo, jossa on sisäpuolella eristävä alumiinipinta, joka pitää juomat mukavan viileinä. Lapsen ikioma termospullo! Voit valita pullon vaaleanpunaisilla tai sinisillä korvilla. Pullon kylkeen voit myös painattaa haluamasi kuvan. Jos haluaisit mieluummin ainutlaatuisen bambuvesipullon tai vaikkapa metallisen vesipullon, olet tullut oikeaan paikkaan!

Reput

Upea reppu on todellinen must kouluunpaluuta varten! Taaperoille ja esikoululaisille meillä on kiva pieni pinkki reppu heidän nimellään. Halutessasi voit tietysti lisätä myös kuvan. Lisäksi meillä on kivoja jumppakasseja lapsille söpöillä kuvioinneilla. Myös jumppakassiin voidaan lisätä lapsen nimi, jotta kaikki tietävät kenen se on!

Hieno reppu kuvalla on saatavilla myös suurempana mallina. Näissä repuissa on sivulla tasku juomapulloa varten. Laukkujen painatukset tehdään korkealaatuisilla väreillä ja laukut on valmistettu lujasta materiaalista (puuvilla/polyesteri). Jos pidät enemmän olkalaukusta, voit hankkia myös sellaisen upealla kuvapainatuksella varustettuna.