Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tutustu laajaan valikoimaamme lahjoja ystävänpäiväksi! Saatavilla on paljon henkilökohtaisia lahjoja miehelle, naiselle ja pariskunnille. Luo täydelliset ystävänpäivälahjat vuoden romanttisimpaan päivään!

Ystävänpäivälahja miehelle

Ystävänpäivälahja miehelle

Ystävänpäivälahja naiselle

Ystävänpäivälahja naiselle

279 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 279 lahjaa

Ystävänpäivälahjat

Lahjat parhaalle ystävälle

Paras ystäväsi on ollut tukenasi koko elämäsi ja tuntee ehkä sinut parhaiten. Ystävät ovat niitä, jotka ovat aina rinnallasi, hyvässä ja pahassa. He voivat piristää sinua kun käyt läpi vaikeaa aikaa, ovat valmiita juhlimaan kun haluat viettää aikaa yhdessä, ja ovat niitä joiden kanssa voit luoda unohtumattomia hetkiä.

Ystävänpäivä on täydellinen hetki jakaa rakkautta ja arvostusta toisianne kohtaan - ja osoittaa se kivalla lahjalla. Lahjan miettiminen ei ole aina helppoa, mutta koska ystävänpäivä on juhla ystävyydelle rakkaudelle, miksi et valitse erityistä lahjaa osoittaaksesi kuinka paljon ystävyytenn merkitsee sinulle? Olet luultavasti kerännyt satoja valokuvia teistä vuosien varrelta.

Kokoa nyt kaikki nämä muistot upeaan valokuva-albumiin tai painat niistä kollaasipalapeliin ainutlaatuiseksi muistoksi. Voit myös kirjoittaa mukavan viestin ilmaiseen tervehdyskorttiin ja lähettää lahjan suoraan parhaalle ystävällesi!

Pieniä ja edullisia lahjoja ystävänpäiväksi

Paras tunne on nähdä rakastamasi ihmisen hymy odottamattomasta lahjasta. Kun haluat ilmaista tunteitasi läheisellesi, persoonallinen lahja on ainutlaatuinen tapa tehdä se. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun täytyy käyttää paljon rahaa tai löytää se kaikkein suosituin lahja. Täydellinen lahja on sellainen, joka on luotu rakkaudella ja mukavalla ajatuksella erityisenä päivänä. Luo siis ainutlaatuinen lahja joka kuvastaa rakkauttasi, joka sisältää kauniin ajatuksen ja joka on suunniteltu erityisesti Hänelle.

Löydät laajasta ystävänpäivän lahjavalikoimastamme sopivan jokaiselle budjetille, ja monia upeita lahjaideoita alle 20 € hintaan.

Yksi arvostetuimmista ystävänpäivälahjoistamme on herkullinen suklaa. Valittavana on valokuvalla ja tekstillä personoitavia suklaarasioita, valokuvalla painettuja suklaakonvehteja sekä Tobleronen ja Milkan kaltaisia ​​merkkisuklaita - sekä paljon muuta!

Ystävänpäivälahja äidille

Äitisi on tietysti aina ollut erityinen henkilö elämässäsi. Itse asiassa hän tulee varmasti aina olemaan ystäväsi, tapahtuipa mitä tahansa. Siksi hän tulee olemaan iloisesti yllättynyt jos asetat hänet valokeilaan ystävänpäivänä! Tässä muutamia vinkkejämme äidin yllättämiseen ystävänpäivänä:

Onko äitisi suuri teen ystävä? Yllätä hänet persoonallisella teerasialla, johon olet kaivertanut hänen oman nimensä. Mukaan voit liittää kauniin teelasin sydämellisellä viestillä.

Leipooko äitisi hienoimmat kakut ja kuvailetko häntä todelliseksi leivontakuningattareksi? Anna äidille lahjaksi brownie-leivontasekoitus lasipurkissa, jonka kyljessä on kuva sinusta ja hänestä.

Vai etsitkö lahjaa luovalle äidille? Osta tarvikkeita rannekorujen tai kaulakorujen valmistamiseksi. Näin voitte viettää koko iltapäivän yhdessä valmistaen kivoja koruja. Erikoisyllätyksenä voit luoda hänelle vielä kaulakorun tai rannekorun, jossa on valokuvalla varustettu sydänriipus. Hän ei luultavasti osannut odottaa sitä, mikä tekee yllätyksestä vieläkin suuremman.

Top 5 ystävänpäivälahjat kumppanille

Tässä kaikkien aikojen suosikkilahjamme rakkaalle ystävänpäivänä.

  1. Romanttinen illallinen ja samppanjaa omasta kuohuviinilasista.
  2. Suklaata ja punaisia ruusuja.
  3. Yksilöllinen pehmonalle omalla kuvalla.
  4. Kuva-albumi yhteisistä hetkistänne.
  5. Yksilöllinen riipus kaiverretulla kuvalla tai tekstillä.

Ystävänpäivä etänä

Rakkaus ei tunne esteitä eikä etäisyyksiä; ne jotka todella rakastavat toisiaan tietävät sen hyvin. Me kaikki tiedämme kuinka vaikeaa on pysyä poissa rakkaamme läheisyydestä etenkin ystävänpäivänä. Jos etsit erityistä tapaa kertoa rakastavasi pystymättä sanomaan sitä henkilökohtaisesti, tulit oikeaan paikkaan. Meillä on muutamia toimivia vinkkejä, joiden avulla voit osoittaa rakkauttasi etäältä.

Kirjoita perinteinen rakkauskirje, jossa avaat kaikki suuret tunteesi; ei siis pelkästään sitä kuinka paljon rakastat häntä, vaan myös kuinka paljon kaipaat häntä ja miksi. Ikävästä kertominen on vieläkin arvokkaampaa, kun liität siihen erityisen muiston tai hetken jonka vain te kaksi tiedätte. Lue lisää ideoitamme ystävänpäivän viettämiseen etänä.

Erityinen lahja toimitettuna rakkaallesi

Jos läheisesi on toisella puolella maailmaa opiskelun, työn tai muun elämäntilanteen vuoksi, voit muistaa häntä ystävänpäivänä erityisellä lahjatoimituksella. YourSurprisen avulla voit lähettää ystävänpäivälahjasi haluamaasi paikkaan lähes minnepäin maailmaa tahansa! Sinun tarvitsee vain valita sopiva lahja, luoda siihen erityinen painatus suurella rakkaudella online-editorissamme, ja me huolehdimme sen toimittamisesta rakkaallesi. Voit myös lisätä lahjan mukaan erittäin suloisen viestin lisäämällä siihen ilmaisen tervehdyskortin.

Lisää ystävänpäivävinkkejä ja ideoita blogistamme

Etsitkö lisää vinkkejä ystävänpäivää varten tehdäksesi siitä unohtumattoman? Löydät niitä blogistamme: