Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Luo täydelliset yksilöidyt ystävänpäivälahjat valitsemallasi valokuvalla, nimellä ja/tai tekstillä hemmottellaksesi elämäsi erityistä naista tänä ystävänpäivänä.

173 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 173 lahjaa

Mitkä elämyslahjat ovat saatavilla ystävänpäivälahjoina hänelle?

Perinteisiä ystävänpäivälahjoja arvostetaan varmasti (loppujen lopuksi ajatus ratkaisee, eikö niin?). Mutta eikö olisi mukavaa tehdä tänä vuonna ylimääräistä? Elämyslahjat, jotka luovat unohtumattomia muistoja ja tarjoavat jännittäviä seikkailuja, ovat vähitellen yhä suositumpia, ja hyvästä syystä: ne tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä, joita erityinen ystäväsi voi vaalia ikuisesti!

Tässä on muutamia vaihtoehtoja, joista voit inspiroitua:

 • Ruoanlaittokurssi: Jos hän nauttii kulinaarisista seikkailuista, harkitse, että ilmoittaudutte yhdessä kokkikurssille. Ilmoita lahjastasi antamalla hänelle henkilökohtainen esiliina.
 • Kylpyläpäivä: Kylpyläpäivä voi olla hieno elämyslahja. Hemmottele häntä rentouttavan päivän ajan hieronnoilla, kasvohoidoilla ja kaikinpuolisella hemmottelulla. Tai tuo kylpyläloma kotiin yksilöllisen hyvinvointilahjapaketin avulla.
 • Viininmaistajaiset: Anna hänelle kaunis kaiverrettu lasi, johon on kaiverrettu hänen nimensä, ja anna hänelle hieno maistelukokemus.

Mitkä ovat romanttisia ystävänpäivälahjoja hänelle?

Ystävänpäivä on vuoden romanttisin päivä, mikä tarkoittaa, että se vaatii yhtä romanttisen lahjan! Etsitkö romanttista ystävänpäivälahjaa hänelle? Tutustu valintoihin ja näytä hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle.

 1. Kaiverrettu sydämenmuotoinen riipus, jossa on valokuva tai nimi.
 2. Jättimäinen XXL-nalle ja söpö henkilökohtainen t-paita.
 3. Syötävällä valokuvalla painettu sydämenmuotoinen suklaa
 4. Valokuva-albumi täynnä parhaita muistojasi
 5. Henkilökohtainen lumipallo
 6. Henkilökohtainen muistikirja erityishenkilön käyttöön
 7. Sydämenmuotoinen valokuvakello

Mitkä ovat henkilökohtaisia ystävänpäivälahjoja hänelle?

Henkilökohtaiset ystävänpäivälahjat ovat loistava tapa osoittaa kumppanillesi, kuinka paljon hän merkitsee sinulle, sillä se osoittaa, että olet nähnyt vaivaa luodaksesi hänelle jotakin ainutlaatuista ja räätälöityä. Henkilökohtaisen kosketuksen lisääminen hänelle suunnattuun ystävänpäivälahjaan tarkoittaa sitä, että saat käyttää hyväksi hyviä muistoja tai hauskoja kokemuksia, jotka olette jakaneet! Tämä voi olla esimerkiksi valokuva-albumi tai leikekirja, joka on täynnä kuvia ja muistoja yhteisestä ajastanne. Voisitte myös suunnitella yllätystreffit tai retken paikkaan, jolla on erityinen merkitys teille molemmille. Muistuttamalla häntä yhteisistä hetkistä voit luoda sydämellisen lahjan, joka saa hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi ja arvostetuksi. Muita yksilöllisiä ystävänpäivälahjoja naiselle voi olla kaiverrettu koru, kuten kaulakoru, jossa on nimikirjaimenne, rannekoru, jossa on hänen nimensä... Tai miten olisi söpö nalle, jossa on erityinen viesti hänelle, tai pehmeä peitto, jossa on valokuva viimeisimmästä yhteisestä lomastanne?

Miten voin personoida naisten ystävänpäivälahjat?

Lahjan personointi on helppoa ja vaivatonta! Voit valita lahjan, jolla haluat yllättää hänet, avata editorin ja ladata suosikkikuvasi, lisätä nimen ja/tai henkilökohtaisen viestin hetkessä. Valitse upea muisto viimeisimmästä yhteisestä lomastanne tai kuva, joka muistuttaa teitä erityisestä yhteydestä. Voit jopa lisätä viestin ja kertoa hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle.

Mitkä ovat budjettiystävällisiä ystävänpäivälahjavaihtoehtoja naisille?

Kun haluat löytää budjettiystävällisiä ystävänpäivälahjoja naisille, on paljon vaihtoehtoja, jotka saavat hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi ja arvostetuksi rikkomatta pankkia.

Rakkaudessa ei tarvitse olla kyse rahasta tai lahjoista ollenkaan! Voit antaa hänelle sydämellisen kirjeen, jossa ilmaiset rakkautesi. Voit tehdä sen henkilökohtaisen kortin tai jopa videokortin muodossa.

Muita budjettiystävällisiä vaihtoehtoja ovat mm:

 1. Henkilökohtainen valokuvakehys:
 2. Sydämenmuotoinen avaimenperä, jossa on valokuvasi
 3. Sydämenmuotoinen valokuvatyyny tai -tyyny
 4. Henkilökohtainen tuoksukynttilä
 5. Rasia herkullisia Valentiinipäivän suklaita

Kuinka paljon sinun pitäisi käyttää ystävänpäivälahjaan tyttöystävällesi?

Jos etsit ystävänpäivälahjaa tyttöystävällesi, saatat miettiä, kuinka paljon sinun pitäisi käyttää? Tähän kysymykseen ei ole yhtä ja ainoaa vastausta, sillä se riippuu pitkälti taloudellisesta tilanteestasi, suhteesi vaiheesta ja kumppanisi odotuksista.

Lahjojen ostaminen ei saisi koskaan velkaantua. Muista, että huomaavainen lahja merkitsee usein enemmän kuin mikään, mitä rahalla voi ostaa. Jos budjettisi on pienempi, harkitse pientä muistoesinettä tai hauskaa toimintaa. On monia söpöjä vaihtoehtoja, jotka eivät jätä sinua pulaan. Jos olette seurustelleet pitkään ja olette molemmat hyvässä taloudellisessa tilanteessa, voitte ehkä valita suuremman budjetin.

Viestintä on avainasemassa kaikissa suhteissa. Kun olet epävarma, on parasta kysyä kumppaniltasi, mitä hän odottaa. Saatat huomata, että hän pitää mieluummin elämyksistä kuin aineellisista lahjoista tai säästää mieluummin rahaa tuleviin yhteisiin suunnitelmiin.

YourSurprisesta löydät hauskoja ystävänpäivälahjoja jokaiseen budjettiin, myös pienempiin budjetteihin. Tässä on luettelo parhaista ystävänpäivälahjoista niille, joilla on tiukempi budjetti:

 • I Love Milka - Rakkaus-lahjapakkaus: yllätä hänet rakkausaiheisella Milka-lahjapakkauksella, jossa on henkilökohtainen kuva teistä ja joka on täynnä herkullisia suklaita.
 • Valokuvamuki: Rakkautta voi ilmaista valokuvin, joten ilahduta häntä valokuvamukilla, jossa on paras valokuvasi söpöjen sydänten ympäröimänä.
 • Magneettisarja, jossa on erilaisia kuvia, jotka kuvaavat kaikkea hauskaa, mitä teillä on ollut yhdessä, täydellinen lisä hänen jääkaappiinsa.
 • Kangaskassi, jossa on ihana kuva teistä, jotta hän voi tehdä ostoksia tyylillä.
 • Erityisesti hänelle tehty suloinen ystävänpäiväkortti on aina voittaja.

Kuten näet, on olemassa paljon hyviä vaihtoehtoja kaikille, joiden on pidettävä kiinni pienemmästä budjetista. Täydellisen lahjan ei tarvitse olla lainkaan kallis!

Ystävänpäivälahja hänelle isommalla budjetilla

Olette olleet yhdessä jo jonkin aikaa, ja tänä vuonna haluaisit käyttää hieman enemmän rahaa romanttiseen lahjaan ystävänpäivänä elämäsi naiselle.

Me Yoursurprisella olemme jo pitkään luoneet omaperäisiä ystävänpäivälahjoja naisille, tytöille, äideille, anopille ja tietysti siskoille. Olemme asiantuntijoita tarjoamaan omaperäisiä lahjoja, jotka voit personoida. Tämä tekee ystävänpäivälahjastasi hänelle todella omaperäisen ja ainutlaatuisen.

Joitakin esimerkkejä inspiraatioksesi ovat:

 • Tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Milka, Côte d'Or, Toblerone tai Twix. "Tie heidän sydämeensä kulkee heidän vatsansa kautta" on tunnettu sanonta, ja hyvästä syystä!
 • Ystävänpäivän nalle: saatavana M-, L- ja XXL-kokoisena, jossa on kuva teistä yhdessä, jotta hän voi halailla sitä vasten, kun et ole paikalla.
 • Kimono, johon on kirjailtu valitsemasi nimi tai teksti, on varmasti jotain, mitä hän ei ole koskaan saanut lahjaksi ystävänpäivänä. Valitse useiden eri painatusten välillä. Valitsetko violetin vai mustan kimonon? Vai pitääkö kumppanisi enemmän leopardikuvioista?

Kukkakimppu tai ruusut ovat aina klassinen ystävänpäivälahja, mutta edellä mainittujen omaperäisten ystävänpäivälahjaideoiden avulla voit näyttää hänelle, että olet todella etsinyt hänelle täydellistä ystävänpäivälahjaa.