Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Personoidut kalenterit ovat paras tapa pitää järjestystä koulussa tai toimistossa. Personoi omasi valitsemallasi valokuvalla, nimellä, logolla ja/tai tekstillä.

Luo oma henkilökohtainen muistikirjasi

Jos haluat pitää fyysistä muistikirjaa digitaalisen sijasta, se on aika siistiä! Valikoimassamme on useita muistikirjoja, jotka kaikki voidaan räätälöidä valitsemallasi valokuvalla ja/tai tekstillä!

Luo koulun lukujärjestys

Juuri sinulle räätälöity muistikirjasi tekee varmasti vaikutuksen luokkatovereihisi. Voit valita pehmeäkantisen tai kovakantisen version, jossa jokainen viikko alkaa maanantaina ja näkyy kahdella sivulla. Kirjan sivuilla on paljon tilaa kirjoittaa jokapäiväiset tehtävät, ja voit myös seurata arvosanojasi ja aikataulujasi.

Koulun muistikirjan kannen etu- että takaosa voidaan räätälöidä valitsemallasi kuvalla ja/tai tekstillä. Tarjoamme myös hauskoja malleja, joissa on kukkia, sydämiä, tiikereitä, ananaskuvioita ja appelsiineja.

Koko vuoden muistikirja

Jos haluat omaperäisen muistikirjan koko vuodeksi, voit luoda sen online-muokkauspalvelussamme. Lisää yksinkertaisesti valitsemasi kuva ja/tai teksti, helppoa kuin mikä! Oma henkilökohtainen vuoden muistikirjasi syntyy silmänräpäyksessä.

Vuoden muistikirjoja on saatavana pehmeäkantisena ja kovakantisena versiona, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan version. Jos haluat lisätä hauskan yksityiskohdan, valitse jokin ihastuttavista painatuksistamme. Löydät online-muokkausohjelmastamme erilaisia painatuksia, joissa on kukkia, tiikereitä, ananaskuviota ja paljon muuta!

Bullet-muistikirja

Jos haluat mieluummin sellaisen muistikirjan, jonka sivut voit suunnitella itse ja jossa on paljon tilaa to do -listoille, valitse bullet-muistikirja. Muistikirjassa on 120 sivua, joista jokainen on täynnä pieniä pisteitä: paljon tilaa, jota voit käyttää haluamallasi tavalla. Bullet-muistikirjaa on saatavana sekä pehmeäkantisena että kovakantisena versiona. Lisää valitsemasi kuva ja/tai teksti kannen etu- ja takaosan yksilöimiseksi ja luo oma ainutlaatuinen bullet-muistikirjasi!

Muokkauspalvelumme sisältää lukuisia valmiiksi suunnittelemiamme malleja. Ehkä haluaisit vaaleanpunaisen kannen kullanvärisillä viivoilla, kukilla peitetyn kannen, marmoripintaisen kannen, vaaleanpunaisen marmoripintaisen kannen, kannen trooppisilla lehdillä, flamingo-kannen, tähtikannen, yksisarvisella varustetun kannen tai kannen, jossa on kesäisiä hedelmiä, kaktuksia tai planeettoja.