Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Täällä YourSurprisessa voit tutustua laajaan lahjaideoiden kirjoon jokaiseen tilaisuuteen, oli vastaanottaja kuka tahansa. Löydät täydellisen lahjan, joka puhuttelee sanomatta sanaakaan, aina huomaavaisista muistoesineistä ihanteellisiin herkkuihin.

567 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 567 lahjaa

Lahjaideoita jokaiseen tilaisuuteen

Lahjojen antaminen ja vastaanottaminen on yleinen tapa osoittaa arvostusta ja kiintymystä. Se on muutakin kuin fyysisten merkkien vaihtoa. Lahjan avulla voit ilmaista rakkautesi jotakuta kohtaan, kertoa hänelle, että ajattelet häntä, tai onnitella häntä erityisestä virstanpylväästä hänen elämässään.

Lahja voi vahvistaa sidettä ja auttaa välittämään tunteita tai viestejä, joita sanat eivät ehkä riitä välittämään.

Oletko ymmälläsi siitä, mitä antaisit tuolle erityiselle henkilölle? Älä stressaa enää! Meillä on sinulle upeita lahjaideoita!

Mitä kannattaa ottaa huomioon lahjaideoita etsiessäsi?

Täydellisen lahjan löytämisessä on kyse siitä, että ylipäätään näet vaivaa. Nyrkkisääntönä on, että lahjan tulisi heijastaa vastaanottajan kiinnostuksen kohteita, tarpeita ja persoonallisuutta. Seuraavassa on muutamia keskeisiä näkökohtia:

 • Kiinnostuksen kohteet: Virittäydy vastaanottajan harrastuksiin tai intohimoihin. Olipa hän sitten kuntoilun harrastaja, lukutoukka tai tekniikanörtti, täydellinen lahja löytyy aina.
 • Tarpeet: Joskus parhaat lahjat ovat niitä, jotka täyttävät jonkin tarpeen. Mieti, mitä lahjan saaja voi tarvita jokapäiväisessä elämässään.
 • Persoonallisuus: Lahjat, jotka sopivat vastaanottajan persoonallisuuteen, ovat aina hitti. Onko hän introvertti vai ekstrovertti? Rakastavatko he seikkailua vai pitävätkö he mukavuudesta?
 • Tilaisuus: Myös tilaisuuden tyyppi voi ohjata lahjan valintaa. Syntymäpäivälahja voi olla henkilökohtaisempi, kun taas joululahja voi olla yleisluontoisempi.

Lahjojen antaminen ei ole tiedettä, mutta näiden vinkkien pitäisi auttaa sinua täydellisen lahjan etsimisessä. Muista, että ajatus ratkaisee!

Mitkä ovat ainutlaatuisia budjettilahjaideoita?

Nyt kun sinulla on parempi käsitys siitä, mitä kannattaa miettiä parhaita lahjaideoita etsiessäsi, seuraava asia, joka kannattaa ottaa huomioon, on hinta. On tärkeää, ettei lahjasi riko pankkia. Onneksi budjetilla eläville on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja, kuten esim:

 1. Ainutlaatuinen pehmolelu, jossa on vastaanottajan kasvot...
 2. Termosmuki kuumille ja kylmille juomille.
 3. herkullinen suklaarasia
 4. Kortti, jossa on huomaavainen viesti
 5. Kaiverrettu lasi vastaanottajan lempijuomaa varten.
 6. Nimellä kaiverrettu nahkaranneke
 7. Henkilökohtainen avaimenperä nimellä tai valokuvalla

Muista, että ajatus ratkaisee, ei hintalappu. Hyvää lahjan antamista! Lisää lahjaideoita löydät sivulta, jossa on pieniä lahjoja.