• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tietosuojalausunto

YourSurprise.com B.V. (tästä eteenpäin YourSurprise) pitää yksityisyyttäsi erittäin tärkeänä ja olemme iloisia, että olet asiakkaamme. Voit luottaa, että tietosi ovat meillä tallessa. Alla kerromme kuinka käytämme meille antamiasi tietoja. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tietää mitä tietoja käytämme, löydät yhteystietomme tämän sivun lopusta.

Sinun tietosi

Tarvitsemme tietojasi yksinkertaisesta syystä. Me olemme verkkokauppa, myymme ihania yksilöllisiä lahjoja ja haluamme kertoa mahdollisimman monille, että olemme olemassa. Tästä syystä teemme suoramarkkinointia.Tarvitsemme sinulta myös tietoja, jotta voimme toimittaa lahjan onnistuneesti suoraan sinulle. Näitä tietoja käytämme ostosopimuksen luomiseen, joka luodaan kun sinä teet meiltä tilauksen. Kysymme sinulta myös lupaa olla sinuun yhteydessä tilauksesi jälkeen siinä toivossa, että teet myös jatkossa meiltä tilauksia.

Säilytämme ja käsittelemme seuraavia tietoja:

  • Nimi. Haluamme luoda henkilökohtaisen suhteen sinuun ja siksi käytämme nimeäsi kommunikoinnissamme.
  • Osoitetiedot. Jotta voimme toimittaa lahjasi mahdollisimman nopeasti, tarvitsemme osoitetietosi. Jaamme nämä tiedot kuljetusyhtiön kanssa, jotta he tietävät mihin tilauksesi tulee toimittaa.
  • Sähköpostiosoite. Käytämme sähköpostiosoitettasi yhteydenpitoon, jotta voimme kertoa sinulle tietoa tilauksesi tilasta. Jaamme sähköpostiosoitteesi myös kuljetusyhtiölle, jotta he voivat pitää sinut ajan tasalla toimituksesta. Kun tilauksesi on toimitettu kysymme sinulta oletko tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen ja lähetämme sinulle henkilökohtaisia tarjouksia, esimerkiksi syntymäpäivänäsi.
  • Puhelinnumero. Jos meillä on kysymys koskien tilaustasi tai haluamme jakaa tietoa toimitukseen liittyen niin haluamme olla sinuun yhteydessä nopeimmalla mahdollisella tavalla. Puhelimella saamme asian hoitumaan nopeiten ja siksi säilytämme puhelinnumerosi. Jaamme puhelinnumerosi myös kuljetusyhtiölle, jotta he voivat ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä kuljetukseen liittyvissä asioissa.
  • Syntymäaika. Kysymme ja säilytämme syntymäaikasi, jotta voimme onnitella sinua lahjalla syntymäpäivänäsi. Syntymäajan antaminen meille ei ole pakollista, mutta se on meille hyödyllistä tietoa, jotta tunnemme asiakkaamme paremmin.
  • IP-osoite. Kun surffailet netissä, tietokoneesi voidaan tunnistaa sen IP-osoitteen perusteella kuten auto sen rekisterikilven perusteella. Jos tilaat meiltä, tallennamme IP-osoitteesi, jotta voimme esimerkiksi pitää huijarit loitolla.
  • Maksutiedot. Kun teet meille maksun se tapahtuu turvatussa ympäristössä. Käytämme Adyen ja PayNL palveluja maksujen käsittelyyn. Adyen ja PayNL tarjoavat yhteyden kaikkien maksutapojen suhteen. Kaikki pankkitietosi pysyvät siellä missä niiden pitääkin eli pankillasi tai luoton tarjoajallasi. Emme säilytä pankkitietoja, me saamme ainoastaan tiedon kun maksu on tapahtunut ja säilytämme valitsemasi maksutavan ja pankin, jotta voimme seuraavalla kerralla tarjota sinulle saman maksutavan.
  • Tietoa kiinnostuksen kohteistasi. Käytämme evästeitä (cookies) kerätäksemme tietoa millä nettisivuilla vierailet ja käytämme tätä tietoa lähettämällä sinulle yksilöityjä mainoksia ja tuotesuositteluja.
  • Sinun kuvasi. Kohtelemme kaikkia nettisivuillamme lataamiasi kuvia kuten henkilötietojasi eli kohtelemme kuviasi kuten kohtelisimme omiamme. Tätä koskien löydät lisätietoa alta.
  • Hakemustiedot. Jos haluat hakea meille töihin säilytämme koko hakuprosessia koskevat tiedot jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Tätä koskien löydät lisätietoa alta.
  • Muut tiedot. Säilytämme antamasi tiedot kun olet meihin yhteydessä, kirjoitat palautteen tai kun osallistut asiakaskyselyyn.

Tallennamme henkilökohtaiset tietosi vain meidän käyttöämme varten emmekä koskaan jaa tietoa kolmansille osapuolille kaupallista tarkoitusta varten ilman sinun suostumustasi.

Uutiskirjeemme

Lähetämme säännöllisesti uutiskirjeitä. Sinun luvallasi lisäämme sinut uutiskirjeiden tilaajien sähköpostilistalle. Uutiskirjeissä jaamme tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Käytämme tähän sähköpostiosoitettasi ja säilytämme sen paitsi jos päätät peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain. Jokaisessa uutiskirjeessä on linkki, jonka kautta voit peruuttaa uutiskirjeen.

Kun olet meihin yhteydessä

Voit olla meihin yhteydessä verkkosivujemme chatti-ikkunan, Whatsappin, Facebookin, Twitterin tai sähköpostin välityksellä. Käytämme sähköpostiosoitettasi, nimeäsi tai muuta informaatiota, jota jaat kanssamme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Tallennamme tietosi, jotta voimme käsitellä kysymyksesi liittyen ostosopimukseen, jonka olemme luoneet tai joka mahdollisesti tullaan luomaan kun teet tilauksen. Säilytämme tiedot ja poistamme ne vain jos ilmoitat meille, että toivot niiden poistoa. Näiden tietojen avulla voimme helposti käsitellä kysymyksesi kun seuraavan kerran olet meihin yhteydessä. Puhelinkeskustelut poistamme automaattisesti kolme kuukautta puhelun jälkeen paitsi jos olemme lain mukaan velvoitettuja säilyttämään keskustelun pidempään. Hyödynnämme nauhoitettuja puheluja ainoastaan asiakaspalvelumme kehittämiseen.

Sinun MySurprise tili

Kun teet meiltä tilauksen luomme sinulle henkilökohtaisen tilin. Luomme tilin käyttämäsi sähköpostiosoitteen avulla. Vastaanotat sähköpostin, jossa on väliaikainen salasana ja voit vaihtaa sen itse uuteen salasanaan tai voit vaihtoehtoisesti kirjautua sisään sosiaalisen median tililläsi. Voit toki myös luoda tilin ilman, että teet tilausta. Tiliä varten sinun tulee syöttää nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasanan.

Säilytämme tietosi enintään kolme kuukautta sen jälkeen kun tilisi lakkautetaan. Säilytämme tiedot, jotta sinun ei tarvitse joka kerralla kirjautua uudelleen. Voit muokata tietoja milloin vain tililläsi.

Kuvat

Lähes kaikki lahjamme voidaan yksilöidä yhdellä tai useammalla kuvalla. Kohtelemme kuvia kuten muitakin yksityisiä tietojasi eli käytämme niitä vain lahjasi luomiseen emmekä koskaan jaa niitä kolmansille osapuolille.

Tallennamme kuvasi, jotta voimme luoda lahjasi. Jotta ymmärrämme paremmin asiakkaamme kiinnostuksen kohteet, analysoimme valokuvien sisältöä älykkäillä tietokoneohjelmilla. Teemme tämän vain sinun etukäteisluvalla. Keräämämme tiedot tallennetaan vain omaan käyttöömme, jotta ymmärrämme asiakkaitamme paremmin. Jos lataat valokuvan, mutta et tee tilausta, valokuvasi poistetaan automaattisesti 30 päivän kuluttua. Jos haluat, että valokuvasi poistetaan nopeammin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yksilöinti

Luomamme lahjat ovat ainutlaatuisia ja tehty erityisesti sinulle. Tämä koskee myös verkkosivuamme ja meiltä saamiasi sähköposteja ja / tai mainoksia. Mielestämme on tärkeää tarjota parhaita mahdollisia lahjaneuvoja kaikilla mahdollisilla tavoilla, minkä vuoksi käytämme profilointia. Tämä tarkoittaa, että luomme asiakasprofiilin ja käytämme tätä tarjotaksemme asiakkaillemme henkilökohtaisia ​​tarjouksia ja räätälöityjä mainoksia. Teemme tämän sinun luvallasi.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan itseämme ja lahjojamme. Jotta voimme kehittyä, keräämme tietoa surffauskäytöksestäsi, kuten tarkastelemasi sivut ja lahjat, klikkaamasi linkit ja ostoskoriin sijoittamasi lahjat (joita et välttämättä päädy ostamaan). Näiden tilastojen avulla voimme parantaa verkkosivustoamme ja näyttää vain oleellisia tietoja.

Jotta tunnistamme sinut vierailijana verkkosivuillamme, käytämme evästeitä (lue lisää). Jos et halua nähdä henkilökohtaisia ​​suosituksiamme ja mainoksiamme, voit poistaa sen käytöstä evästesivulla.

Rekrytointi ja uuden henkilöstön valinta

Voit hakea meille töihin. Jos teet niin, keräämme nimesi ja osoitetietosi, sukupuolen, syntymäajan, syntymäpaikan, yhteystiedot, ansioluettelosi, motivaatiokirjeesi sisällön ja kaikki muut antamasi tiedot, esimerkiksi motivaation ja palkkatiedot. Säilytämme nämä tiedot käsitelläksemme hakuprosessisi ja tehdäksemme työsopimuksen, jos tulet meille töihin.

Hakemustietosi säilytetään korkeintaan 6 viikkoa paikan täyttämisen jälkeen. Tallennamme nämä tiedot voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä, jos paikka vapautuu koeajan jälkeen. Jos emme pysty tarjoamaan sinulle paikkaa, mutta oletamme, että sopiva paikka vapautuu lähitulevaisuudessa, voimme säilyttää hakemustietosi enintään vuoden pidempään sinun luvallasi. Voit päättää poistaa tiedot milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia.

Jos tulet meille töihin, tallennamme hakemustietosi henkilöstökansioon. Tätä tiedostoa säilytetään niin kauan kuin tarve. Tarjoamme lisätietoja tästä sisäisessä tietosuojalausunnossamme työntekijöille.

Kolmannet osapuolet

Henkilötietosi tallennetaan suojattuun tietokantaan. Ylläpitäjällämme on vaadittavat sertifikaatit tietojen turvallisen säilyttämisen takaamiseksi. Joissain tapauksissa jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavien kumppaneiden kanssa:

  • maksupalvelut ja palveluntarjoajat;
  • Kuljetusyhtiöt ja palveluntarjoajat kuljetusyhtiöiden ja meidän välillä;
  • Ylläpito, joka käsittelee ja tallentaa tietosi;
  • Markkinointipalvelut, jotka käyttävät evästeitä (katso evästekäytäntömme).
Teemme tämän, koska:
  • olemme pyytäneet heitä käsittelemään tiettyjä tietoja;
  • se on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi kanssasi;
  • olet antanut luvan tähän;
  • meillä on perusteltu intressi siihen.

Teemme yhteistyötä vain yritysten kanssa, jotka täyttävät eurooppalaiset yksityisyyden suojaa koskevat lait, riippumatta siitä, toimivatko ne Euroopassa vai eivät.

Emme jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta edellä mainittuja osapuolia, ellei meitä ole lain mukaan velvoitettu tekemään niin (esimerkiksi jos poliisi vaatii tätä, jos on epäilys rikoksesta).

Turvallisuus

Meille on tärkeää, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa meillä. Kaikki tiedot, jotka jaat kanssamme, tallennetaan tietokantaamme suojattua SSL-yhteyttä käyttämällä. Tämä tarkoittaa, että vain muutamalla on pääsy näihin tietoihin. Ne, joilla ei ole tarvetta nähdä tietojasi, eivät pysty niitä näkemään. Lupaamme käyttää tietoja vain sisäisesti emmekä koskaan jaa niitä kolmansien osapuolten kanssa kaupallisiin tai muihin tarkoituksiin ilman lupaa tai lakisääteistä vaatimusta.

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon

Jos verkkokauppamme muuttuu, tämä tarkoittaa, että meidän on päivitettävä tietosuojalausunto. Tarkista aina alla oleva päivämäärä ja onko saatavilla uusia versioita. Teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle kaikista muutoksista.

Tietojesi tarkastelu, muuttaminen ja poistaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä tietoja meillä on sinusta, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Olet vastuussa omista tiedoistasi, mikä tarkoittaa seuraavia oikeuksia:

  • Sinulla on oikeus tarkastella käsittelemiämme henkilötietoja;
  • Sinulla on oikeus oikaista tai lisätä käsittelemiämme henkilötietoja, jos nämä ovat vääriä tai puutteellisia;
  • Voit aina peruuttaa antamasi luvan (esimerkiksi sulkemalla täällä pois henkilökohtaisten evästeiden käytön);
  • Voit kieltää henkilökohtaisten tietojen käsittelyn, profiloinnin ja suoramarkkinoinnin;
  • Voit pyytää, että poistamme henkilökohtaiset tietosi;
  • Jos se on teknisesti mahdollista, sinulla on oikeus saada käsittelemämme henkilötiedot itsellesi tai kolmannelle osapuolelle;
  • Joissain tapauksissa voit pyytää henkilötietojesi käsittelyä (väliaikaisesti) rajoitetusti, mikä tarkoittaa, että käsittelemme vähemmän tietojasi.

Jos otat meihin yhteyttä, voimme pyytää sinua tunnistamaan itsesi lähettämällä voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen varmistaaksemme, että olet henkilö, jolle henkilötiedot kuuluvat.

Teemme parhaamme täyttääksemme pyyntösi 30 päivän kuluessa. Tätä ajanjaksoa voidaan pidentää, jos pyyntösi on monimutkainen. Jos pidennämme tätä ajanjaksoa, ilmoitamme siitä sinulle välittömästi.

Valituksen tekeminen

Jos sinusta tuntuu, että emme auta sinua kunnolla, haluamme tietää siitä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme auttaa sinua. Jos emme pysty ratkaisemaan ongelmaa yhdessä, sinulla on aina oikeus ottaa yhteyttä tietosuojaviranomaiseen.

Yhteystiedot

YourSurprise.com BV
Gouwepoort 3
4301 RZ Zierikzee
Alankomaat
09 42450796

Tätä tietosuojalausuntoa päivitettiin viimeksi: 23. tammikuuta 2020