Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tulosta suloisimmat muistosi palapelille. Valitse suosikkikuvasi ja luo ainutlaatuinen muokattu palapeli.

13 Lahjat

Palapeli omasta kuvasta

Rakastatko palapelejä tai tunnetko jonkun, joka rakastaa niitä? Teetä siinä tapauksessa yksilöity palapeli, jossa on painatuksena haluamasi valokuva tai vaikkapa kuvakollaasi! Palapeli omalla kuvalla on hauska tapa hemmotella itseäsi, mutta sopii täydellisesti myös lahjaksi.

YourSurprise tarjoaa palapelejä, joissa on 23, 30, 96, 250, 500, 1000 tai 1500 palaa. Valitse mieleisesi monista värikkäistä ja tyylikkäistä designeistamme ja teetä rakkaimmasta valokuvasta palapeli, joka on persoonallinen lahja.

Valokuvapalapeli on hauska lahja ihan jokaiselle

Jos etsit persoonallista lahjaa ystävällesi, äidillesi, vaimollesi tai vaikkapa itsellesi, olet oikeassa paikassa. Teetä lahjaksi yksilöllinen palapeli haluamallasi kuvalla ja/tai tekstillä. Meillä on saatavilla useita erilaisia valokuvapalapelejä, joissa kussakin on eri määrä paloja. Sopiva palapeli löytyy siis jokaiselle.

Palapeli kuvasta on upea lahja mihin tahansa tilanteeseen. Voit suunnitella oman palapelisi kuvaohjelmassamme käden käänteessä, minkä jälkeen YourSurprise valmistaa sen erityisellä huolella ja tarkkuudella parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Luo helppo tai vaikea kuvapalapeli

Mitä enemmän paloja, sitä vaikeampi palapeli on koota, eikö niin? No, kyllä ja ei. 500 palan kuvapalapeli jossa on haastava kuva, voi olla vaikeampi koota kuin 1000 palan palapeli, jossa on yksinkertaisempi kuva. Vaikeusaste ei siis riipu ainoastaan palojen lukumäärästä, vaan myös valitusta kuvasta.

Jos haluat tehdä palapelistä hieman haastavamman, valitse kuva, jossa on paljon toistuvia värejä tai kuvioita. Tiesitkö, että 1000 palan palapeli sopii yli 12-vuotiaille? Se pitää heidät kiireisinä jonkin aikaa, se on varma! Pieni palapeli 30 palasta taas sopii parhaiten pienemmille lapsille.

Palapeli omasta valokuvasta moneen hetkeen

Oli sitten kyseessä äitienpäivä, isänpäivä, vuosipäivä tai syntymäpäivä, palapeli omasta valokuvasta on loistava idea lahjaksi. Voit myös lisätä palapeliin haluamasi tekstin, joten lisää vaikka palapeliin hauska viesti, joka paljastuu vasta sitten, kun palapeli on koottu. Meiltä löydät eri teemaisia kuvapalapelejä moneen hetkeen. Katso kauniit äitienpäiväpalapelimme, coolit isänpäiväpalapelimme , tai miten olisi sydämen muotoinen palapeli vuosipäivälahjaksi?