Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kun isänpäivä lähestyy ja haluamme muistaa elämämme tärkeitä henkilöitä, herää suuri kysymys; millainen on täydellinen isänpäivälahja? Vastaus riippuu tietysti lahjan saajasta, ja siksi haluammekin tarjota laajan valikoiman vaihtoehtoja, joista valita jotain täydellistä omaan pakettiin.

170 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 170 lahjaa

Isänpäivälahjat 2024

Isänpäivä lähestyy! Tiedämme, että haluat löytää täydellisen lahjan isällesi. Voit keksiä jonkin mukavan yllätyksen itsekin, mutta autamme sinua mielellämme ihanan lahjan etsimisessä. Vinkkimme auttavat varmasti, ellet vielä ole aivan varma, miten haluat yllättää isän.

Miten olisi vaikkapa maukas suklaa henkilökohtaisella viestillä ja valokuvalla? Haluamme auttaa sinua löytämään jotakin erityistä isällesi, jotta voit näyttää hänelle kuinka paljon hän merkitsee sinulle.

Joka vuosi meillä on sama kysymys: mitä ostaa isälle lahjaksi isänpäivänä? Ehkäpä sinun on hankala löytää ainutlaatuista lahjaa jolla yllättää isä, tai ehkä haluat viettää hänen kanssaan erityisen päivän. Haluamme auttaa sinua luomaan uniikin isänpäivälahjan isänpäivänä 2024 antamalla ideoita ja inspiraatiota.

Makeannälkäiselle isälle sopisi esimerkiksi nimikoitu suklaalevy siinä missä vilukissa voisi pitää sukista omalla kuvalla varustettuna. Tärkeintä on, että isänpäivälahja kuvastaa sitä välittämistä, jota ihmissuhde sisältää. Isänpäivälahja ideat ovatkin parhaimmillaan silloin, kun ne valitaan ajatuksen kanssa. Oli isä siis hassuttelija, seikkailija tai jotain aivan muuta, keksit takuulla loistavia ideoita tutkiessasi tarjontaamme.

Ainutlaatuisia isänpäivälahja ideoita

Jokainen isä on ainutlaatuinen persoona, joka haluaa tulla nähdyksi omana itsenään. Siksi onkin ehdottoman tärkeää valita lahjaksi jotain sellaista, joka on valittu juuri oma uniikki isä mielessä. Personoidut lahjat ovat hyvä tapa osoittaa, että lahja on valittu juuri tietylle henkilölle, tiettynä ajankohtana. Esimerkiksi nimikoitu kylpytakki tai kaiverretut kuohuviinilasit voisivat olla omiaan isälle, joka nauttii elämän hienouksista. Isälle, joka rakastaa ruoanlaittoa ja toimii arjen taikurina keittiössä voisi sopia nahkaiset nimikoidut patakintaat tai esiliina. Urheilullinen isä voisi innostua pelaamaan nimikoidun jalkapallon kanssa kentällä tai bambukorkilla varustetusta nimikoidusta juomapullosta. Huumorintajuinen isä varmasti viihtyisi valikoiduilla henkilökohtaisilla kuvilla varustettu kravatti yllään tai pitäisi omalla kuvalla varustetusta lahjapaperista. Ja miksei häntä naurattaisi myös pehmoinen lelupupu, jonka kasvoja koristaa oma valokuva. Jokaiselle isälle löytyy jotakin, joka innostaa huomaamaan, kuinka omat ainutlaatuiset piirteet ovat tulleet nähdyksi ja rakastetuksi. Henkilökohtaisesti valittu lahja muistuttaa vielä vuosien jälkeen siitä, kuinka isä nähdään rakkaidensa silmissä.

Isänpäivälahja lapselta

Paras lahja lapselta isälle on jotain sellaista, joka yhdistää. Esimerkiksi personoitava albumi voisi tarjota isälle ja lapselle yhteisiä hetkiä, kun katsellaan ikuistettuja muistoja valokuvien muodossa. Yksilöitävä kirja taas tarjoaisi mahdollisuuden kertoa isälle henkilökohtaisesti, mitä tämä merkitsee itselle. Lapsilla on usein rikas mielikuvitus ja mainio huumorintaju, ja isät varmasti arvostavat sellaisia lahjoja, jotka lapset ovat nähneet kiinnostaviksi. Persoonallinen rekisterikilpi voisi olla lahja, joka viehättää sekä lasta että isää. Toisaalta aivan pienen lapsen isälle voisi olla merkityksellistä saada esimerkiksi taikamuki omalla valokuvalla. Näin isä, joka viettää ensimmäistä isänpäiväänsä saisi kuljettaa muistoa mukanaan arjessakin mukin muodossa. Myös esimerkiksi seinäkello omalla valokuvalla voisi olla mukava lahja toimiston seinälle.

Persoonallinen lahja

Peruskoulusta tuttu isänpäivälahja askartelu on varmasti jäänyt kaikkien mieleen, sillä joka vuosi luokassa keräännyttiin yhteen askartelemaan isälle oma persoonallinen lahja tai kortti. Isänpäivän koittaessa lahjat vietiin isälle ja odotettiin jännityksellä, kuinka tämä ihastuisi lahjaan. Sama tunne on mahdollista saada myös aikuisuudessa personoitujen lahjojen avulla. Kun valitsee isälle lahjaksi vaikkapa nimikoidun pyyhkeen tai omalla valokuvalla varustetut suklaakonvehdit, näkee isä heti, että lahja on valittu juuri häntä ajatellen. Lahjat onkin mahdollista persoonallistaa juuri nimikoimalla, tai liittämällä mukaan henkilökohtainen viesti tai valokuva. Esimerkiksi Toblerone-suklaa omalla nimellä varustettuna voisi olla kiinnostava lahja isälle, tai miksei vaikkapa kaiverretut suola- ja pippurisirottimet tai ylellinen suklaarasia omalla viestillä ja kuvalla. Lahjaan on siis yllättävän helppo tuoda oma persoonallinen kosketus, joka viehättää kaikenlaisia isiä.

Isänpäivälahja vinkkejä

Isänpäivälahjat ovat mainioita muistoja niin omalle isälle kuin bonus-isälle. Lahjan ei tarvitse olla järjettömän hulppea tehdäkseen vaikutusta, vaan myös pieni muistaminen voi riittää. Toinen isä voisi nauttia nimikoiduista nahkaisista lasinalusista siinä missä toinen riemastuisi repusta, johon on printattu oma viesti. Tärkeintä on valita jotain sellaista, josta lahjansaaja pitää, sillä lahjassakin ajatus on se kaikista tärkein.

Kerro millainen isäsi on niin saat juuri hänelle sopivat lahjavinkit

Isä tai isähahmo on perheen tukipilari, vakaa kuin kallio, joka tukee aina oikealla hetkellä, tapahtuipa mitä tahansa. Hän todellakin ansaitsee isänpäivälahjan kiitoksena kaikesta rakkaudesta ja siitä mitä hän tekee perheensä hyväksi. Haluamme jakaa sinulle mukavia lahjavinkkejä isänpäiväksi, jotta voit luoda hänelle uniikin ja unohtumattoman yllätyksen. Jokainen isä on ainutlaatuinen, joten mistä juuri sinun isäsi pitää?

Isänpäivälahjaidea isälle, jolla on hyvä maku

Paras lahja isälle joka nauttii silloin tällöin hyvästä lasillisesta, on tietysti henkilökohtainen olutlasi, viinilasi tai viskilasi. Voit lisätä lasiin haluamasi nimen tai tekstin. Kaiverramme tekstin tai kuvan lasiin huolella ja tarkkuudella, jotta se kestää myös konepesun. Katso kaikki lasit kaiveruuksella.

Isille, jotka nauttivat ruoanlaitosta

Jos isäsi valmistaa suosikkiruokaasi ja viihtyy keittiössä, meillä on paljon lahjaideoita todellisille kotikokeille. Mitä sanoisit ylellisestä nahkaisesta esiliinasta, jossa on isäsi nimi? Tai kauniista puisesta leikkuulaudasta, johon on kaiverrettu hänen nimensä? Tutustu keittiölahjoihin.

Cooleille isille

Jokainen isä on muotitietoinen isä, kun hänellä on päällään yksi erityisistä isänpäivän t-paidoistamme. Kerro hänelle että hän on sankarisi t-paidalla, jossa lukee "Cooleimmalle isälle" tai "Maailman parhaalle isälle" - tai lisää mikä tahansa omavalintainen tekstisi t-paitaan. Painatamme upean isänpäivän t-paidan sinulle käden käänteessä! Katso kaikki hienot isänpäivän t-paidat monissa väreissä.

Nostalgisille isille

Puhuuko isäsi edelleen siitä yhdestä lomasta, jonka vietitte vuosia sitten? Tai yhdessä viettämistänne perheviikonlopuista ja nauttii vanhojen valokuva-albumien katselemisesta yhä uudestaan ja uudestaan? Siinä tapauksessa uskomme, että isäsi olisi onnensa kukkuloilla saadessaan lahjaksi isänpäivän kuvamukin, jossa on hänen suosikkikuvansa. Tai miten olisi isänpäivän palapeli, johon on koottu kaikki hänen lempikuvansa?

Ensimmäinen isänpäivälahja

Isänpäivän viettäminen ensimmäistä kertaa on tietysti aivan erityinen päivä uudelle isälle. Yllätä siis isä ensimmäisenä isänpäivänä uniikilla lahjalla ja aamiaisella sänkyyn - kahvi omasta nimikoidusta mukista nautittuna! Tai miten olisi avaimenperä, johon on kaiverrettu vauvasi nimi, rannerengas lapsen nimellä tai kännykkäkotelo, jossa on kuva pienokaisestanne? Ihana lahja on myös Isä & minä -kuvakirja, johon voit koota parhaat kuvat isän ja lapsen ensimmäisestä vuodesta. Tutustu ensimmäisen isänpäivän lahjavalikoimaamme.

Isänpäivä maailmalla

Tiesitkö, että isänpäivää vietetään eri päivinä eri maissa? Suomessa ja muissa Pohjoismaissa isänpäivä on marraskuussa, mutta Espanjassa, Italiassa ja Portugalissa isänpäivää vietetään maaliskuussa. Saksassa isänpäivä on toukokuussa, ja Alankomaissa vasta kesäkuussa. Eri päivämääristä huolimatta isiä juhlistetaan kaikkialla Euroopassa.

Hauskat isänpäivälahjat parhaalle isälle!

Lahjan ei tarvitse olla iso tai kallis. Useimmille isille on paljon tärkeämpää tietää että joku ajattelee heitä, kuin saada kallis lahja. Mitä henkilökohtaisempi lahja on, sitä enemmän sitä arvostetaan. Meiltä löydät satoja upeita lahjoja, joista voit muokata persoonallisen helposti online-editorimme avulla. Lisää lahjan mukaan uniikki onnittelukortti, jossa on isän lempikuva. Valitse isälle uniikki lahja kymmenistä upeista vaihtoehdoistamme, lisää lahjaan oma kuva ja/tai teksti ja yllätä hänet erityisellä tavalla!

Isänpäivän lahjaideat

Usein sanotaan, että ajatus on tärkein. Jokainen isä tai isähahmo arvostaa varmasti yksinkertaista ‘Hyvää isänpäivää!’ -toivotusta. Miksipä et kuitenkin loisi isälle jotakin ainutlaatuista ja tekisi hänestä huomion keskipisteen isänpäivänä? Loppujen lopulta hän on varmasti auttanut sinua ihan elämäsi alusta alkaen ja seisonut rinnallasi onnellisina ja hankalina aikoina. Ainutlaatuisen lahjan luominen on helppoa. Sinun tarvitsee vain pitää mielessä millainen isäsi on ja mistä hän pitää. Meiltä löytyy täydellinen lahja jokaiselle isälle, nuorelle ja vanhalle. Tässä joitakin ajattomia lahjoja jotka pysyvät aina muodissa:

  • Kaiverretut viinilasit tai olutlasit
  • Avaimenperä valokuvalla
  • Kuvamuki
  • T-shirt with print T-paita omalla painatuksella

Edullisia lahjoja isälle

Isänpäivänä ei ole tärkeintä löytää kallista lahjaa, vaan lahja joka todella merkitsee jotakin erityistä. On olemassa myös pienempiä lahjoja, jotka ovat edullisia ja sopivat isänpäivään täydellisesti. Voit myös omistaa kokonaisen päivän isällesi ja viedä hänet hänen lempipaikkaansa, valmistaa hänelle maukkaan aterian ja antaa kivan kortin. Voit käyttää suosikkikuviasi (lapsuudesta) ja luoda niistä valokuvakirjan, ja tuoda muistojen avulla kyyneleet hänen silmiinsä. Meillä on niin monia lahjavaihtoehtoja joista valita, joiden joukosta löydät varmasti sopivan lahjan.

Isänpäivälahja bonus-isälle

Onko elämässäsi joku muu tärkeä henkilö, jota haluat myös juhlia isänpäivänä? Et voi olla muistamatta bonus-isääsi erityisellä lahjalla! Mukava isänpäivälahja kertoo hänelle, kuinka tärkeä hän on ja tekee hänestä mitä onnellisimman!

Lähetä isänpäivälahja postissa

Vaikka kuinka haluaisimme, ei ole aina mahdollista antaa isänpäivälahjaa henkilökohtaisesti. Mutta älä huoli! Voit aina lähettää isällesi mukavan isänpäivälahjan postissa. Voit lähettää hänelle erityisen isänpäivälahjan suoraan postilaatikkoon ja lisätä mukaan kortin tai kirjeen. Olet häntä lähempänä vaikka et voikaan olla paikan päällä.