Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa alla oleva uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat alennuskoodit YourSurprise.

20% alennus

Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy alennuksista!

Onko sinulla kysymyksiä?

Miten saan alennuskoodini?

Kun olet tilannut uutiskirjeemme, lähetämme sinulle alennuskoodin sähköpostiisi. Saat tämän sähköpostin vain, mikäli et ole koskaan aiemmin tilannut uutiskirjettämme, ja olet vahvistanut meille sähköpostiosoitteesi.

Miten voin käyttää alennuskoodini?

Voit syöttää alennuskoodin sille tarkoitettuun kenttään tilauksen tekemisen 3. vaiheessa. Alennus vähennetään automaattisesti sen jälkeen kun olet syöttänyt koodin.

Voinko käyttää useamman kuin yhden alennuskoodin kerralla?

Voit käyttää vain yhden alennuskoodin tilausta kohti.

Voinko käyttää alennuskoodini useammalla kuin yhdellä kerralla, tai jakaa sen jonkun toisen kanssa?

Alennuskoodi on uniiikki ja sen voi käyttää vain yhdellä kertaa. Jos tiedät jonkun joka haluaisi myös hyödyntää alennuskoodiamme, voit ohjeistaa häntä tilaamaan uutiskirjeemme. Tällöin hän saa oman alennuskoodin käyttöönsä.

Tarjoaako YourSurprise muita alennuskoodeja?

Kumppanisivustomme voivat tarjota alennuskoodeja silloin tällöin, mutta näissä tapauksissa tilauksen loppusumalle on aina asetettu minimiraja. Kun tilaat uutiskirjeemme verkkosivujemme kautta, saat 20% alennuskoodin riippumatta tilauksesi loppusummasta. Tämä alennus on yleensä aina suurempi kuin kumppanisivustojemme tarjoama alennus. Tarjoamme usein myös yksinoikeudella uutiskirjeen tilaajille erilaisia alennuksia uutiskirjeissämme! Nämä alennukset voi myös hyödyntää vain yhdellä kertaa, eikä näitä alennuksia löydy verkkosivuiltamme.

Mihin lahjoihin voin hyödyntää alennuskoodini?

Voit hyödyntää alennuskoodisi mihin tahansa lahjaan.

Onko tilaukseni loppusummalle oltava minimiraja, jotta voin hyödyntää alennuskoodini?

Tilauksen loppusummalle ei ole minimirajaa, jotta voit hyödyntää alennuskoodisi, jonka saat sähköpostiisi tilattuasi uutiskirjeemme. Muille verkosta löytyville alennuskoodeillemme voi olla asetettu minimitilausraja. Jokaisen alennuskoodin ehdot luetellaan erikseen.

Milloin YourSurprisessa on tarjouksia ja mitä alennuksia silloin voi saada?

YourSurprisella ei ole erikseen määriteltyjä päivämääriä tai ajanjaksoja, jolloin meillä on tarjouksia tai alennuksia (kuten monilla kivijalkamyymälöillä yleensä on). Meillä on kuitenkin erikoistarjouksia uutiskirjeemme tilaajille useina eri ajankohtina vuodessa, sekä 'Lovely Wednesday'-päivät, jolloin tarjoamme alennuksia sivustollamme eri tuotteista. Nämä tarjoukset ovat usein voimassa yksinoikeudella uutiskirjeen tilaajillemme, ja kerromme niistä uutiskirjeissämme etukäteen.

Milloin alennuskoodini voimassaolo päättyy?

Alennuskoodi, jonka saat sähköpostiisi tilattuasi uutiskirjeemme, on voimassa 14 päivää siitä päivästä kun olet saanut koodin.