Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Elämäsi naiset ansaitsevat erityisen lahjan. Tutustu kaikkiin uniikkeihin lahjoihimme naisille, jotka sopivat lähes jokaiseen hetkeen. Halusitpa sitten yllättää sisaresi tai etsit lahjaa parhaalle ystävälle, YourSurprise auttaa sinua löytämään sopivan lahjan. Meiltä löydät upeita lahjoja myös äideille, isoäideille ja kollegoille.

253 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 253 lahjaa

Lahja naiselle

Haluatko kertoa elämäsi naiselle kuinka paljon hän sinulle merkitsee? Haluatko kiittää häntä? Tai haluatko kertoa hänelle kuinka paljon häntä rakastat? Hyvä idea! Paras lahja on itse yksilöimäsi lahja, johon olet lisännyt hänen nimen tai kuvan teistä kahdesta.

Lahja tyttöystävälle

Oletteko olleet yhdessä kuusi kuukautta, vuoden tai pidempään ja etsit kivaa lahjaa tyttöystävällesi? Meiltä löydät monia vaihtoehtoja. Lahja, joka tekee hänet onnellisimmaksi on lahja, jonka eteen olet nähnyt hieman vaivaa. Miten olisi vaikka avaimenperä pienellä pehmonallella, jossa on hänen nimensä? Tai jättinalle? Vielä parempi! Jättinallen päällä on T-paita, johon voimme painattaa kuvan teistä kahdesta. Jos pehmonalle ei ole teidän juttu niin miten olisi muki omalla kuvalla ja tekstillä? Tai tyylikäs avaimenperä, jossa on suosikkikuvasi teistä kahdesta! Mitä ikinä valitsetkin, se on varmasti ikimuistoinen lahja!

Lahja vaimolle tai avovaimolle

Haluatko kertoa vaimollesi, että rakastat häntä ja toivot, että olette yhdessä vielä pitkään? Millä lahjalla voisit viedä tämän viestin? Meillä on hyvä idea! Moni nainen ilahtuu varmasti henkilökohtaisesta mukista, johon olet painattanut kuvan teistä kahdesta. Jos sinulta löytyy monia hyviä kuvia niin voit luoda mukiin kuvakollaasin suosikkikuvistasi. Toinen lahjaidea naiselle on luoda teille yksilölliset viinilasit kaiverruksella, vaikkapa teidän nimillänne.

Jos hän pitää makeasta niin yksilöllinen suklaalahja on varmasti kiva yllätys. Myös suklaalahjat voimme yksilöidä haluamallasi kuvalla tai nimellä. Voimme luoda suklaalle yksilöllisen pakkauksen, mutta jos tosiaan haluat tehdä vaikutuksen niin voimme painaa suklaakonvehteihin haluamasi kuvan Kuka tahansa nainen yllättyy lahjasta, jonka olet yksilöinyt juuri hänelle!

Lahja parhaalle naispuoliselle ystävälle

Paras ystäväsi on aina läsnä, kuuntelee ja antaa hyviä neuvoja. Tällaiset ystävät ovat kultaa kalliimpia. Älä unohda kertoa hänelle, että hän on sinulle tärkeä ja arvostat ystävyyttänne.

Jos haluat yllättää hänet niin luo hänelle yksilöllinen viinilasi, johon olet kaiverruttanut hänen nimen. Tai jos hän on teen ystävä niin teelasi kaiverruksella on myös erinomainen lahjaidea! Tai kutsu ystäväsi kylään ja tarjoile naposteltavaa tarjoilualustalta, josta löytyykin viesti kaiverrettuna hänelle. Varmasti mieluinen yllätys!

Lahja äidille

Oi, äidit! He ovat mahtavia naisia, jotka pitävät meistä huolta ja ovat aina paikalla, kun tarvitsemme heitä. Tiedämme, että haluat hemmotella häntä äitienpäivänä, joten miten olisi yllätyslahja omalla valokuvalla. Vain siksi, että haluat hänen tietävän kuinka paljon välität hänestä.

Lahja isoäidille

Mummi on aina paikalla viisaiden sanojensa, hauskojen tarinoiden, ja ennen kaikkea maukkaiden herkkujen kanssa! Isoäiti ansaitsee ekstramäärän rakkautta, joten miksipä et osottaisi sitä hänelle erityisellä tavalla. Lähetä hänelle ihastuttava kuvalahja, jonka olet yksilöinyt hänelle. Se tuo hänelle varmasti hymyn huulille!

Romanttiset lahjat naiselle

Jokainen meistä toivoo varmasti joskus saavansa romanttisen yllätyksen, joka vie meiltä jalat alta. Varmista siis, että elämäsi nainen tietää, kuinka tärkeä hän on sinulle, ja yllätä hänet suloisella ja romanttisella kuva- tai nimilahjalla. Tee se vain siksi, että rakastat häntä! Ehkäpä valitset hänelle kauniin yksilöidyn korun, kuvakirjan yhteisistä seikkailuistanne tai pehmonallen, jota hän voi halata kun et ole itse paikalla.

5 parasta lahjaideaa naiselle

Jos kaipaat inspiraatiota, tässä lista suosituimmista lahjoistamme naiselle:

  1. Herkulliset suklaalahjat
  2. Muki, jossa on kuva teistä kahdesta
  3. Palapeli omalla kuvalla
  4. Tyylikkäät viinilasit
  5. Pehmonalle kuvalla tai nimellä

Spread a little happiness

Meiltä YourSurprise-verkkosivuilta löydät yli 1500 lahjaa, joista jokaisen voit yksilöidä omalla kuvalla tai haluamallasi nimellä tai tekstillä. Voit suunnitella lahjan helpossa kuvaohjelmassamme ja me luomme lahjan huolella, juuri sellaiseksi kuin sen suunnittelit.

Kaikkihan me pidämme lahjoista, mutta erityisen iloiseksi meidät tekee kun lahja on suunniteltu juuri meille. Lahjan vastaanottaminen herkistää usein. Lahja kertoo siitä, että lahjan antaja on ajatellut meitä ja välittää meistä. Ja se, että lahjasta löytyy meille tärkeä kuva, joka tuo muistoja mieleen lämmittää sydäntä. Me toivomme, että mahdollisimman moni loisi näitä tärkeitä hetkiä toisillensa, levittäisi pieniä onnen hetkiä: Spread a little happiness. Kenelle sinä voisit luoda iloa yksilöllisellä lahjalla?