• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Lahja naiselle
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 368 arvostelut
Petri
jätetty 19-09-20

"Kaikki meni hyvin. Ei moitittavaa👍 "

10 / 10
Satu
jätetty 18-09-20

"Homma sujui tälläKIN kertaa täydellisesti, kiitos! Toimitusaika oli vähän pitkä, mutta sehän kertoo .."

10 / 10
Päivi
jätetty 18-09-20

"Ihan hyvä,tilaan jatkossaki "

9 / 10

Lahja naiselle

Haluatko kertoa elämäsi naiselle kuinka paljon hän sinulle merkitsee? Haluatko kiittää häntä? Tai haluatko kertoa hänelle kuinka paljon häntä rakastat? Hyvä idea! Paras lahja on itse yksilöimäsi lahja, johon olet lisännyt hänen nimen tai kuvan teistä kahdesta.

Lahja tyttöystävälle

Oletteko olleet yhdessä kuusi kuukautta, vuoden tai pidempään ja etsit kivaa lahjaa tyttöystävällesi? Meiltä löydät monia vaihtoehtoja. Lahja, joka tekee hänet onnellisimmaksi on lahja, jonka eteen olet nähnyt hieman vaivaa. Miten olisi vaikka avaimenperä pienellä pehmonallella, jossa on hänen nimensä? Tai jättinalle? Vielä parempi! Jättinallen päällä on T-paita, johon voimme painattaa kuvan teistä kahdesta. Jos pehmonalle ei ole teidän juttu niin miten olisi muki omalla kuvalla ja tekstillä? Tai tyylikäs avaimenperä, jossa on suosikkikuvasi teistä kahdesta!

Lahja vaimolle tai avovaimolle

Haluatko kertoa vaimollesi, että rakastat häntä ja toivot, että olette yhdessä vielä pitkään? Millä lahjalla voisit viedä tämän viestin? Meillä on hyvä idea! Moni nainen ilahtuu varmasti henkilökohtaisesta mukista, johon olet painattanut kuvan teistä kahdesta. Jos sinulta löytyy monia hyviä kuvia niin voit luoda mukiin kuvakollaasin suosikkikuvistasi. Toinen lahjaidea naiselle on luoda teille yksilölliset viinilasit teidän nimillänne. Jos hän pitää makeasta niin yksilöllinen suklaalahja on varmasti kiva yllätys. Myös suklaalahjat voimme yksilöidä haluamallasi kuvalla tai nimellä. Voimme luoda suklaalle yksilöllisen pakkauksen, mutta jos tosiaan haluat tehdä vaikutuksen niin voimme painaa suklaakonvehteihin haluamasi kuvan!

Lahja parhaalle ystävälle

Paras ystäväsi on aina läsnä, kuuntelee ja antaa hyviä neuvoja. Tällaiset ystävät ovat kultaa kalliimpia. Älä unohda kertoa hänelle, että hän on sinulle tärkeä ja arvostat ystävyyttänne. Jos haluat yllättää hänet niin luo hänelle yksilöllinen viinilasi, johon olet kaiverruttanut hänen nimen. Tai jos hän on teen ystävä niin teelasi kaiverruksella on myös erinomainen lahjaidea! Tai kutsu ystäväsi kylään ja tarjoile naposteltavaa tarjoilualustalta, josta löytyykin viesti kaiverrettuna hänelle. Varmasti mieluinen yllätys!

5 parasta lahjaideaa naiselle

Haluatko tietää mitkä ovat suosituimmat lahjat naiselle? Tässä on meidän top 5 lista:
1. Herkulliset suklaalahjat
2. Muki, jossa on kuva teistä kahdesta
3. Palapeli omalla kuvalla
4. Tyylikkäät viinilasit
5. Pehmonalle kuvalla tai nimellä

Spread a little happiness

Meiltä YourSurprise-verkkosivuilta löydät yli 1500 lahjaa, joista jokaisen voit yksilöidä omalla kuvalla tai haluamallasi nimellä tai tekstillä. Voit suunnitella lahjan helpossa kuvaohjelmassamme ja me luomme lahjan huolella, juuri sellaiseksi kuin sen suunnittelit.
Kaikkihan me pidämme lahjoista, mutta erityisen iloiseksi meidät tekee kun lahja on suunniteltu juuri meille. Lahjan vastaanottaminen herkistää usein. Lahja kertoo siitä, että lahjan antaja on ajatellut meitä ja välittää meistä. Ja se, että lahjasta löytyy meille tärkeä kuva, joka tuo muistoja mieleen lämmittää sydäntä. Me toivomme, että mahdollisimman moni loisi näitä tärkeitä hetkiä toisillensa, levittäisi pieniä onnen hetkiä: Spread a little happiness. Kenelle sinä voisit luoda iloa yksilöllisellä lahjalla?