Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Jos läheisesi juhlii pian hyvin ansaittuja eläkepäiviään, meillä on kaikki, mitä tarvitset juhlistaaksesi tätä virstanpylvästä hänen kanssaan! YourSurprise tarjoaa parhaat eläkelahja, joissa jokaisessa on valitsemasi kuva, teksti ja/tai nimi.

68 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 68 lahjaa

Lahjat eläkkeelle jäävälle

Eläkkeelle jääminen on tärkeä virstanpylväs! Se on hetki, joka merkitsee työelämän päättymistä ja huolettomamman elämän alkamista. Vuosien kovan työn ja työtovereiden kanssa vietettyjen tuntien jälkeen työpaikan jättäminen voi olla hieman surullista. Etsitkö eläkelahja jonkun ystäväsi tai kollegasi? Joskus työ on kuin toinen perhe, joten on tärkeää juhlistaa jäähyväisiä työlle parhaalla mahdollisella tavalla. Ota apua vinkeistämme ja löydä täydellinen eläkkeelle jäämisen lahja hänelle tai hänelle.

Eläkkeelle jäämisen lahjaideat

Ei ole aina helppoa löytää oikeaa lahjaa juhlistamaan henkilöä, jolla on takanaan vuosikymmenien kova työ. Haluat valita jotakin, joka muistuttaa tästä hetkestä ja josta vastaanottaja pitää. Olemme keränneet muutamia eläkkeelle jäämisen lahjaideoita, jotka saavat sinut varmasti näyttämään hyvältä:

  • Henkilökohtainen samppanja: eläkejuhla ilman hyvää samppanjaa ei ole juhla. Malja yhdessä kaikkien kollegoiden kanssa, joiden kanssa olet jakanut ilon ja vaikeuksien hetkiä, on yksi päivän jännittävimmistä hetkistä. Valitse seuraavien tuotemerkkien joukosta Samppanja löydät verkkosivuiltamme ja muokkaat pakkauksen haluamallasi tavalla!
  • Suklaasydän: saat kollegasi muistamaan sinut ja muut kollegat herkullisella sydämellä, joka on täynnä Milka-suklaata. Makeisten kanssa ei voi koskaan mennä pieleen! Tee paketista ainutlaatuinen personoimalla se erityisellä valokuvalla. Valitse laajasta valikoimasta räätälöity suklaa suosikkisi!
  • Trolley - käsimatkatavarat: Tiedätkö, että kollegasi on matkojen ystävä ja että hän luultavasti matkustaa ympäri maailmaa, kun hän lähtee töistä? Sitten tämä on täydellinen lahja sinulle! Kätevä vaunulaukku, jonka voit personoida nimellä, valokuvalla tai tekstillä.

Löydät myös monia eläkkeelle jäävien lahjat miehille ja naisille, kuten olutmuki, johon on kaiverrettu nimi, jos haluat hillityn mutta yhtä lailla omaperäisen ajatuksen, tai kaunis koru, jos haluat pysyvän ja vaikuttavan lahjan. Ruoanlaittoon intohimoisesti suhtautuvalle eläkeläiselle on tarjolla monia keittiötarvikkeet, kuten puiset leikkuulaudat, esiliinat ja jopa grillipakkaus! Viiniä rakastavalle eläkeläiselle on tarjolla runsas valikoima räätälöityjä puna-, valko- ja roséviinejä!

Kiitä töistä lähteviä

Onko joku kollegoistasi valmis lähtemään ja kasvamaan toisessa yrityksessä? Saattaa käydä niin, että joudut hyvästelemään jonkun, joka on lähdössä työpaikalta, ja tällaisissa tapauksissa on tapana kiittää lähtevää kollegaa erityisellä lahjalla. Lahja, jolla toivotetaan heille onnea tulevaisuutta varten. YourSurprisen avulla voit paitsi valita etsimäsi lahjat, myös muokata niitä ja tehdä niistä ainutlaatuisia. Olipa kyseessä sitten eläkkeelle jäävän kollegan lahja tai kollegalle, joka päättää lähteä töistä muualle, lahjan on joka tapauksessa oltava erityinen... vain siten voit kiittää suosikkikollegaa parhaalla mahdollisella tavalla! Lisää valokuva, nimi tai teksti valitsemaasi lahjaan ja hämmästytä kollegasi.

Eläkkeelle siirtymislahjat isälle ja äidille

Jos isä tai äiti on jäämässä eläkkeelle, kuka olisi parempi keksimään omaperäinen ja hauska eläkelahja kuin lapsi? Voit antaa lahjan eläkejuhlissa ystävien ja kollegoiden kanssa tai, jos haluat intiimimmän hetken, viimeistä työpäivää edeltävänä aamuna. Vanhemmillasi on varmasti paljon suunnitelmia eläkkeelle jäämisen jälkeen. Enemmän aikaa harrastuksille, perheelle ja ehkä matkustamiselle. Juhli tätä ainutlaatuista hetkeä yhdessä heidän kanssaan. Onko ideoita? Nahkainen esiliina, joka sopii keittiön ystäville. Ylellisen muotoilunsa lisäksi esiliina on valmistettu korkealaatuisesta kierrätysnahasta, ja siihen voidaan tietenkin kaivertaa sen henkilön nimi, jolle haluat antaa sen. Näin eläkeläinen voi vihdoinkin käyttää aikaa keittimelle. Kahvin ystävälle upea muki, jonka voit personoida kauniilla valokuvalla. Jos etsit jotain omaperäisempää, voit valita taikamukin! Näin jokainen uusi päivä eläkkeellä alkaa oikealla tavalla. Etkö vieläkään löytänyt haluamaasi? Voit tutustua verkkosivustoomme... se on täynnä monia eläkelahjat todella omaperäinen!