Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Suklaaholistit huomio! YourSurprisella on kaikki mitä tarvitset makeannälän tyydyttämiseen. Saatavilla on laaja valikoima persoonallisia ​​suklaalahjoja valokuvasuklaasta merkkituotteisiin kuten Toblerone, Tony's Chocolonely, Milka, sekä monia muita.

60 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 60 lahjaa

Suklaa omalla kuvalla tai tekstillä

Meillä kaikilla on elämässämme ainakin yksi suklaaholisti, oma rakas, kollega tai me itse. Suklaa on tietysti vastaus moniin asioihin; juhlimaan rakkautta, rauhoittamaan sydänsärkyä tai vain hemmottelemaan itseäsi hyvän tai huonon päivän jälkeen. Sohvalle käpertyminen teekupillisen ja suklaan kanssa ei ole koskaan huono idea. Lähes kukaan ei kieltäytyisi hyvästä suklaalahjasta, oli se tehty valkoisesta, tummasta tai maitosuklaasta. Lähetämme suklaalahjat suoraan vastaanottajan osoitteeseen juhlavassa laatikossa ja henkilökohtaisella kortillasi varustettuna. Jos et ole varma, onko vastaanottaja kotona paketin saapuessa, valitse pienempi suklaalahja, joka mahtuu kätevästi postilaatikkoon. Jokaiseen lahjaan voi lisätä henkilökohtaisen kortin, jotta vastaanottaja tietää, kuka on lahjan lähettäjä.

Suklaata hänelle, heille... kaikille!

Meillä on niin paljon yksilöityjä suklaalahjoja, että jokaiselle ja kaikkiin tilanteisiin löytyy varmasti sopiva lahja. Suklaata isällesi, äidillesi, veljellesi, sisarellesi, häälahjaksi tai kiitoksena naapurillesi. Parasta on, että jokainen lahja voidaan räätälöidä valitsemallasi valokuvalla ja/tai tekstillä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Lähetämme herkulliset suklaat, kuten monet muutkin lahjat, ylellisessä lahjalaatikossa. Oletko koskaan painattanut lempivalokuvaasi suklaaseen? Tai lähettänyt suklaasähkeen? Luulemme, ettet ole!

Anna lahjaksi yksilöllistä suklaata

Voimme yksilöidä kaikki valikoimamme suklaalahjat, jotta voit antaa aina uniikin lahjan. Eikä vain pelkkää suklaata, vaan suklaata, johon on lisätty valitsemasi valokuva, teksti tai kuvio. Maukkaista suklaavalokuvista suklaasähkeisiin, voimme tehdä kaikista suklaalahjoista valokuva- tai tekstilahjan. Valokuvasi tai tekstisi painatetaan suklaaseen huolella ja taidolla. Teksti on luettava ja herkullinen. Tarjoamme suklaalahjoja eri mauissa ja muodoissa, kuten sydämenmuotoiset Milka-suklaat tai jättimäinen, jopa 4,5 kilon Toblerone-patukka. Jos haluat jakaa suklaata useamman kesken, voit valita yksittäin pakattuja suklaakonvehteja. Jokaiseen suklaaseen voi lisätä kuvan, mikä tekee niistä oivan idean toimistolle tai juhliin. Toinen omaperäinen idea on laatia suklaapalapeli tai suklaakortti, jossa on valitsemasi kuva. Jos etsit herkullista suklaalahjaa, löydät täydellisen suklaalahjan kaikille kukkaroille YourSurprisesta.

Lähetä suklaasähke

Jos haluat lähettää jollekulle makean viestin, suklaasähke on erinomainen valinta. Lähetä viestisi 14 tai 60 kirjaimen suklaasähkeellä. Pienimpään suklaasähkeeseen mahtuu 14 kirjainta. Jos sinulla on enemmän sanottavaa, valitse 60 kirjaimen sähke. Kukin sähke on erillinen suklaa. Suklaasähke on ihastuttava tapa kertoa vaikkapa vanhemmillesi, että heistä tulee pian isovanhempia! Vinkki! Tee sähkeestä jännittävämpi sekoittamalla suklaasähkeen kirjaimet, jotta vanhempasi joutuvat selvittämään sähkeen viestin! Voit tilata suklaasähkeen hauskassa tinarasiassa halutessasi. Tämä tinarasia sisältää 35 suklaakirjainta.

Katso suklaasähkeemme

Valokuvalla varustettu suklaapalapeli ylellisessä tinarasiassa

Herkullinen lahja isovanhemmille, ensimmäiselle äitienpäivälle tai ystävänpäivälle: suklaata sisältävä tinarasiamme! Painatamme yhden kuvan useaan suklaaseen luoden palapelin. Voit myös sekoittaa suklaat, jotta vastaanottaja joutuu selvittämään mystisen viestin itse. Valitse tavallinen tai täytesuklaa.

Katso suklaapalapelimme

Yksilöidyt suklaiset onnittelukortit

Yllätä suklaasuu hauskalla suklaisella onnittelukortilla. Suklaasta tehty onnittelukortti koostuu yhdestä kokonaisesta suklaapalasta, joka on kooltaan noin 16 x 10 cm. Voit painattaa suklaiseen onnittelukorttiin yhden ison valokuvan ja henkilökohtaisen viestin. Kortti on maitosuklaata, joka on kuorrutettu valkosuklaalla. Suklainen onnittelukortti on erinomainen tapa ilmoittaa esimerkiksi tulevasta vauvasta perheelle ja ystäville painattamalla korttiin vauvan ultraäänikuvan tai kertoa kihlauksesta. Isovanhemmat ovat varmasti mielissään saadessaan maukkaan suklaakortin, jossa on tulevan lapsenlapsen kuva. Täydellinen lahja postilaatikkoon! Voit myös kiittää työntekijöitäsi heidän hyvästä työstään suklaisella kortilla.

Bekijk de chocoladekaart

Yksitellen käärityt suklaat jaettavaksi

Jos haluat antaa suklaata jaettavaksi, ja haluat että ne on kääritty yksitellen ja yksilöidysti, valitse yksitellen käärityt suklaamme. Täydellinen esimerkiksi hääjuhliin. Valitse tavallinen tai täytesuklaa.

Katso yksitellen käärityt suklaat

Suklaajoulukalenteri

Lokakuun lopulla sivustollemme ilmestyy hauskoja joulukalentereita, jotka on täytetty herkullisella suklaalla. Voit yksilöidä joulukalenterin haluamallasi valokuvalla. Ihastuttava lahja läheiselle joulun odotukseen!

Valokuva neliömäisissä suklaissa

Jos pidät tavallisesta tai täytesuklaasta, tarjoamme mahdollisuuden yksilöidä 15, 24 tai 60 suklaata valitsemallasi valokuvalla, kussakin yksittäisessä suklaassa on sama kuva. Hauska lahja jaettavaksi työkavereiden tai suurten ryhmien kanssa. Jos haluat kertoa raskaudestasi työkavereille omaperäisellä tavalla, luo hauska viesti kuhunkin suklaaseen!

Katso suklaamme

Valokuva sydämenmuotoisissa suklaissa

Jos haluat julistaa rakkautesi jollekulle ja yllättää hänet herkullisella suklaalla, painata lempikuvasi sydämenmuotoisiin suklaisiin tai suureen suklaasydämeen. Voit valita tavallisen suklaan tai täytetyn suklaan. Ihana lahja äitienpäiväksi, ystävänpäiväksi tai muuten vain.

Katso suuri suklaasydämemme Katso sydämenmuotoiset suklaamme

Suklaata yksilöidysti pakatussa ylellisessä lahjarasiassa

Jos haluat yllättää rakkaan herkullisilla eri makuisilla ja täytteisillä suklailla, valitse ylellinen suklaarasiamme. Painatamme valokuvasi kauniiseen pakkaukseen ja lisäämme siihen myös henkilökohtaisen viestisi. Suklaat on pakattu hauskaan lahjarasiaan, jossa on eri makuja eksoottisesta hibiscus-appelsiinista perinteiseen praliiniin.

Valokuva suklaaneliöissä

Jos haluat painattaa valokuvasi suklaan päälle, meillä on valikoima erilaisia neliömäisiä suklaapaloja. Kukin suklaaneliö on maitosuklaata, joka on kuorrutettu valkosuklaalla. Kaikki suklaaneliö muodostavat yhdessä valokuvan.

Katso suklaamme

Yksilöity Toblerone-patukka

Kaikki rakastavat Toblerone-suklaata! Voimme tehdä klassisesta Toblerone-patukasta yksilöllisen painattamalla pakkaukseen nimesi, henkilökohtaisen viestin ja valitsemasi valokuvan. Valikoimassamme on jopa 4,5 kilon patukka aidoille suklaasuille!

Yksilöity Milka-lahjarasia

Jos etsit maukasta lahjaideaa, yllätä läheisesi herkullisella Milka-suklaarasialla, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Yllätä äiti äitienpäivän Milka-lahjarasialla tai luo yksilöity rakkausaiheinen Milka-lahjarasia erityisen rakkaalle henkilölle. Kaikki Milka-lahjarasiat sisältävät suklaata herkullisen pehmeällä hasselpähkinä-nougattäytteellä, joka saa sinut haukkomaan henkeäsi. Täydellisen makea lahja!

Lähetä suklaalahja suoraan postilaatikkoon

Jos haluat yllättää jonkun maukkaalla suklaalla, mutta et voi antaa lahjaa henkilökohtaisesti, lähetä lahja suoraan postilaatikkoon! Lähetämme kaikki lahjamme valitsemaasi postiosoitteeseen, oli kyse sitten Toblerone-patukasta, Milka- tai Chocolonely-lahjarasiasta, yksilöidystä suklaasta tai pääsiäismunista. Voit lisätä lahjaan maksuttoman henkilökohtaisen viestin, jotta vastaanottaja tietää, keneltä herkkulahja on.