• Kaikki lahjat omalla kuvalla ja tekstillä
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen
  • 100% tyytyväisyystakuu
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Milka suklaa
Jätti-Milka-suklaalevy
Milka-suklaarasia - sydän
Milka-suklaarasia - Rakkaus
Yksilöitävä jätti-suklaalevy - Joulu
Joulukalenteri kuvalla ja tekstillä
Milka-suklaarasia - Ihan muuten vain - 110g
Milka-suklaarasia - Ihan muuten vain - 220g
Milka-suklaarasia - Syntymäpäivä
Milka - Rakkaus
Milka -suklaarasia - Opettaja
Milka-suklaarasia - Valmistuminen
Milka-suklaarasia - Ystävänpäivä
Say it with Milka-suklaarasia - Kiitos
Say it with Milka! -suklaarasia - Joulu - 110 gr
Milka-suklaarasia - Pääsiäinen
Milka-suklaarasia - Isänpäivä
Milka-suklaarasia - Äitienpäivä
Milka-suklaarasia - Joulu
Say it with Milka -suklaarasia - Kiitos - 110 grammaa
Milka-suklaarasia -Kummitäti - 110 gr
Milka-suklaarasia -Kummisetä - 110 gr
Milka-suklaarasia - Rakkaus on... - 110 g
Milka-suklaarasia - Rakkaus on... - 220 g
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 872 arvostelua
Hetahanna
jätetty 17-10-21

"Kaikki meni niin kun piti! :) "

10 / 10
Sara
jätetty 16-10-21

"Upeat tuotteet ja nopea toimitus! "

10 / 10
Nico
jätetty 15-10-21

"Tosi hyvälaatusen oloisia tuotteita, varsinkin tuoppi oli livenä upea hienoine pohjan yksityiskohtineen.."

10 / 10

Milka-suklaarasiat omalla painatuksella

Haluatko näyttää rakkautesi omalle kullallesi tai jollekin muulle tärkeälle ihmiselle? Sano se Milka-suklaalla! Täydellinen lahja rakkaallesi tai ihan kenelle tahansa, koska se on niin herkullista! Say it with Milka -suklaarasia sopii jokaiselle, koska no, kukapa ei haluaisi saada makoisaa suklaalahjaa ?

Suklaakonvehdit ovat täynnä herkullisen pehmeää hasselpähkinänougat-täytettä, joten lahjansaaja nauttii varmasti joka suupalasta. Voit tehdä lahjasta vieläkin erityisemmän lisäämällä rasiaan oman nimesi tai lahjansaajan nimen. Lisää kuva ja henkilökohtainen viesti, ja sinulla on ainutlaatuinen ja herkullinen lahja, joka varmasti yllättää saajansa!

Milka-suklaa

Hemmottele äitiäsi, isääsi, poikaystävääsi tai tyttöystävääsi antamalla heille herkullinen rasia Milka-suklaata omalla painatuksellasi! Suklaakonvehdit ovat täynnä pehmeää hasselpähkinänougat-täytettä, joka saa veden nousemaan kielelle. Täydellinen lahja miehelle sekä naiselle!

Personoi pakkaus ja saat ihanan yksilöllisen suklaarasian toiveidesi mukaan tehtynä tuossa tuokiossa! Lisää pakkaukseen nimesi ja mukava viesti, niin yllätyksestä tulee entistä henkilökohtaisempi! Voit antaa suklaarasian itse tai pyytää meitä toimittamaan sen vastaanottajan kotiin. Täydellinen lahja yllättämään kaukana asuva ystäväsi hänen syntymäpäivänään!

Say it with Milka -suklaarasiat

Kukapa ei pitäisi Milka-suklaasta? Milka on suklaamerkki, jonka valikoimassa on paljon herkullisia makuja! Milka-suklaa on erittäin maistuvaa, joten Milka-suklaalahja saa taatusti hymyn nousemaan kenen tahansa huulille!

YourSurprisen Say it with Milka -suklaarasia tekee suklaalahjastasi aivan erityisen! Voit yksilöidä rasian omalla kuvalla, tekstillä ja/tai designilla! Upea lahja persoonallisella otteella!

Milka-sydänsuklaarasia

Haluatko yllättää rakkaasi Milka-suklaalla? Anna hänelle Milka-sydänsuklaarasia, johon voit lisätä mukavan kuvan teistä sekä romanttisen tekstin. Näin sinulla on erittäin ainutlaatuinen lahja ystävänpäiväksi!

Useita erilaisia Milka-suklaarasioita

Voit valita Milka-suklaarasian lahjaksi moneen eri tilanteeseen! Meillä on lahjapakkauksia kiitokseksi opettajalle, onnittelemaan valmistumisen johdosta tai onnittelemaan syntymäpäivänänä. Meillä on myös herkullisia isänpäivän, äitipäivän ja ystävänpäivän suklaarasioita, sekä erityisiä suklaarasioita jouluun ja pääsiäiseen!

Katso kaikki Milka-suklaarasiat >>