Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Luo elämäsi pienimmille oma puiset lelut nimellä, jossa on pojan tai tytön nimi ja söpö kuvio.

6 Lahjat

Puulelut lapsen omalla nimellä

Tarjoamme parhaita yksilöityjä puuleluja YourSurprise-sivulla. Lapset voivat pitää hauskaa tuntikausia näiden upeiden lelujen kanssa. Meiltä löytyy kauniit valkoiset puiset lastenvaunut, puinen lastipyörä, jossa on tilaa leluille, ja puinen tasapainopyörä ja kolmipyörä hieman vanhemmille lapsille. Ensimmäisiä askeleitaan ottaville pienokaisille on tarjolla ihana työntökärry ja työntöauto.

Kaikki puulelut voidaan yksilöidä valitsemallasi nimellä. Valitse online-muokkausohjelmassamme olevista hauskoista malleista ja lisää nimi. Liitämme valitsemasi mallin puuleluun huolella luodaksemme kauniin lelun, jota vastaanottaja rakastaa pitkään.

Puiset lastenvaunut

Jos lapsesi vie nukkensa mukanaan kaikkialle, kauniit puiset lastenvaunut ovat täydellinen lahjaidea. Lapsi voivat leikkiä ylpeää vanhempaa kävellessään ja työntäessään nukkejaan vaunuissa. Tee lastenvaunuista todella ainutlaatuiset lisäämällä lapsen nimi yhteen hauskoista malleistamme. Puiset lastenvaunut on valmistettu vankasta koivuvanerista, jossa on pyökkipuuta. Vaunuissa on kiiltävän valkoinen pinta. Puiset lastenvaunut sopivat yli 1-vuotiaille.

Puinen kolmipyörä

Yksilöity puinen kolmipyörä on kaunis lahja, pyörän kehyksessä on vastaanottajan nimi. Istuin on säädettävä, mikä tarkoittaa, että lapsi voi nauttia sen käytöstä pidempään. Kolmipyörä sopii yli 1,5-vuotiaille.

Puinen tasapainopyörä

Hienossa puisessa tasapainopyörässämme on kaksi pyörää ja se sopii lapsille, jotka harjoittavat tasapainotustaitojaan. Puinen tasapainopyörä sopii 1-4-vuotiaille.

Puinen lastipyörä

Puinen lastipyörä on todellinen katseenvangitsija, jossa on paljon tilaa leluille. Se tekee siivoamisesta paljon hauskempaa! Puinen lastipyörä sopii yli 1-vuotiaille.

Puinen työntöauto

Puinen työntöautomme ei ole mikään vanhanaikainen auto! Siinä on neljä pyörää, ohjauspyörä, ja se sopii myös lelujen säilytykseen. Puisen työntöauton avulla lapsesi oppii työntämään, ajamaan ja siivoamaan lelujaan; todellinen 3-in-1 lelu. Puinen työntöauto sopii yli 10 kuukauden ikäisille lapsille.

Puinen työntökärry

Jos etsit hienoa retro-tunnelmaa, puinen työntökärry on oiva lahja. Lokeron mitat ovat noin 35 x 27 x 9,5 cm, mikä tarkoittaa, että siihen mahtuu paljon leluja. Voit lisätä valitsemasi nimen etuosaan. Puinen työntökärry sopii yli 1-vuotiaille.

Lisätietoja yksilödyistä puuleluistamme

Kaikki puulelumme on valmistettu vankasta, sirpaleettomasta pyökkivanerista, jossa on pyökkipuuta. Voit lisätä henkilökohtaisen merkin kaikkiin leluihin yksinkertaisesti lisäämällä valitsemasi nimen online-muokkausohjelmaamme ja valitsemalla useista hauskoista malleista täydellisen viimeistelyn. YourSurprise lisää valitsemasi mallin puuleluun erittäin huolellisesti ja tarkasti ja luo kauniin lelun, joka ei ole vain hauska, mutta myös kestävä.