Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Pehmolelu on suosittu lahja sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Mukauta omasi valokuvalla tai nimellä luodaksesi täydellisen yksilöllisen pehmoisen lahjan. Tutustu laajaan valikoimaamme pehmoleluja jokaiseen tilanteeseen, ja jokaiselle vastaanottajalle vauvojen pehmoleluista jätiimäisiin nallekarhuihin.

35 Lahjat

Pehmolelut nimellä tai kuvalla

Miellämme pehmolelut usein sopivaksi lahjaksi lapsille, vaikka itse asiassa ne ovat erittäin sopivia lahjoja moneen eri hetkeen. Halusitpa sitten antaa jollekin romanttisen yllätyksen tai kertoa ystävällesi välittäväsi hänestä, ei ole parempaa tapaa tehdä se kuin suloisen pehmolelun avulla! Pehmolelu on ihana ja omaperäinen tapa välittää viesti rakkaallesi. YourSurprisen pehmolelujen ainutlaatuinen ominaisuus on, että voit muokata niitä lisäämällä niihin erityisen valokuvan, nimen tai tekstin.

Haluatko yllättää jonkun söpöllä pehmolelulla? YourSurprisella on laaja valikoima pehmoleluja, jotka voidaan yksilöidä nimellä tai kuvalla. Painamme nimen tai valokuvan lelun yllä olevaan t-paitaan. Meillä on pieniä pehmoleluja avaimenperissä, hieman suurempia leluja ja jopa jättikokoinen pehmonalle!

Erilaisia leluja nimellä ja kuvalla

Meillä on valikoimassamme erilaisia söpöjä otuksia:

 • kirahvi
 • kissa
 • pieni nallekarhu
 • keskikokoinen nallekarhu
 • suuri nallekarhu
 • jättikokoinen nallekarhu
 • jänis Voitkin itse asiassa löytää pehmoleluvalikoimastamme melkein koko eläinkunnan!

Anna henkilökohtainen pehmolelu syntymälahjaksi

Tiedätkö jonkun, joka sai äskettäin elämäänsä pienen pojan tai tytön? Löydät meiltä monia ihania vauvalahjoja, mutta miksi et valitsisi pikkuiselle suloista pehmolelua? Tutustu esimerkiksi Happy horse -pehmoleluvalikoimaamme: vastasyntyneille vauvoille tarkoitetut lelut kuten suloinen pupu on saatavana kolmessa eri koossa. Suurin pupu on jope 98 cm korkea! Näissä pehmoleluissa on myös CE-merkintä, joten ne sopivat erinomaisesti vauvoille.

Miksi antaa lahjaksi pehmolelu?

Pehmolelu on odottamaton lahja, joka yllättää iloisesti jokaisen sen vastaanottajan. Se on lahja, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja tuo hymyn vastaanottajan huulille. Tässä muutamia vinkkejä, jolloin pehmolelu sopii erinomaisesti lahjaksi:

 • Ystävänpäivä on täydellinen tilaisuus antaa persoonallinen pehmolelu: voit valita parhaan valokuvan ja ikuistaa sen pehmolelun t-paitaan.
 • Parane pian -lahja : onko läheiselläsi terveyshuolia tai onko hän juuri kotiutunut sairaalasta? Yllätä hänet erityisellä lahjalla, joka auttaa häntä tuntemaan olonsa paremmaksi välittömästi!
 • Isovanhempien päivä : Isovanhemmat ansaitsevat tietystu pehmeät nallekarhut! Voit valita yhden kauneimmista valokuvistasi ja ikuistaa sen nallekarhuun. Tällä tavalla he pitävät sinut aina lähelläsi.
 • Lahja vastasyntyneelle : pehmolelu on myös mukava tervetuliaislahja vastasyntyneelle. Onko paras ystäväsi äskettäin synnyttänyt ja haluat antaa hänelle erittäin pehmeän yllätyksen? Voit kirjoittaa vauvan nimen suoraan pehmoleluun!

Ihana lahja tyttöystävälle!

Erityisesti monet naiset ilahtuvat saadessaan lahjaksi pehmolelun. Etsitkö suloista lahjaa tyttöystävällesi oltuanne yhdessä 6 kuukautta, vuoden tai useita vuosia? Anna hänelle siinä tapauksessa ihana pehmolelu, jossa on valokuva teistä yhdessä! Haluaisitko antaa jotain pienempää? Meillä on söpöjä pehmoleluavaimenperiä, jotka voidaan yksilöidä hänen nimellään.

Luo henkilökohtainen nalle

Etsitpä sitten jättiläiskarhua halattavaksi tai pientä nallekarhua lahjaksi rakkaalle, meillä on jokaiselle jotakin!

Pehmonalle nimellä äitiyslahjaksi

Supersuloinen äitiyslahja on nimikoitu nalle! Voit kirjailla vauvan nimen, syntymäajan tai kaksosten nimet nallen jalkoihin!

Jättikokoinen nalle

Haluatko ilahduttaa jonkun suurella lahjalla? Anna lahjaksi jättimäinen nalle. Löydät meiltä nalleja 96 cm ja 135 cm korkuisina. Voit yksilöidä jättinallejen t-paidan omalla nimellä tai valokuvalla.

Pehmonalle valokuvalla

Pehmeän lelun voi muokata monella tapaa. Voit yksilöidä nallen t-paidan yhdellä tai useammalla henkilökohtaisella valokuvalla ja/tai valitsemallasi tekstillä. Voit myös muokata nallekarhua yhdellä tai useammalla nimellä kirjailtuna pehmoleluun. Meillä on myös pupu, johon voit lisätä vauvasi kasvot. Kuva on irrotettava, joten voit tulostaa useita kuvia ja vaihtaa ne liittää ne haluamallasi tavalla!

Löydät meiltä myös eri teemaisia pehmoleluja:

 • lapsille: mahdollisuus lisätä kuviasi ja lapsen nimi söpöille ja hauskoille designeille.
 • ystäville tai rakkaalle: sydämillä, ystävänpäiväteemalla ja romanttisella teemalla variustetut pehmolelut.

Lakisääteiset vaatimukset

Kaikki pehmolelut täyttävät lasten leluja koskevat lakisääteiset vaatimukset ja ovat sen vuoksi täysin turvallisia.