Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Henkilökohtaiset alusvaatteet, joissa on valitsemasi valokuva ja/tai teksti. Otatko yksilölliset bokserit, yksilölliset valokuvasukat vai molemmat?

15 Lahjat

Bokserit ja sukat omalla kuvalla ja tekstillä

Kaikkien lahjaostosten ei tarvitse olla haastavia, sillä on myös lahjoja, jotka ovat helppoja ja hauskoja, mutta ennen kaikkea mukava antaa vastaanottajalle! Omalla kuvalla tai nimellä sekä hauskalla designilla personoitu tuote on sekä viihdyttävä että omaperäinen lahjaidea, joka erottuu varmasti tavallisten tuotelahjojen joukosta!

Haluatko yllättää kumppanin tai kaverin todella omaperäisellä lahjalla, joka on suunniteltu juuri hänelle? YourSurprisella voit suunnitella bokserit tai sukat omalla valokuvalla ja tekstillä, ja antaa tärkeälle henkilölle unohtumattoman lahjan, joka on samalla käytännöllinen.

Bokserit ja sukat omalla kuvalla, nimellä tai tekstillä ovat hauskoja lahjaideoita esimerkiksi syntymäpäivänä, ystävänpäivänä tai polttareihin, sekä myös kiva lisä piristämään omaa vaatevarastoasi! Luo ja tilaa ainutlaatuiset ja uniikit alusvaatteet helposti ja nopeasti – ja yllätä vastaanottaja lahjalla, joka saa hänet hymyilemään!

Hauskat bokserit omalla tekstillä on persoonallinen lahja

Tiesitkö, että voit tehdä tavallisesta, pienestä tuotteesta täysin uniikin ja hauskan lahjan? Etsitkö mukavia ja hyvin istuvia miesten alushousuja? Kukapa mies ei siis ilahtuisi saadessaan itse suunnittelemasi, erittäin pehmeät bokserit hänen omalla nimellään tai muulla hauskalla tekstillä!

Ainutlaatuinen ja yksilöllinen lahja poikaystävälle, aviomiehelle, veljelle ja isälle. Lisää vain editorimme avulla mieleisesi teksti ja tee tilaus – niin helppoa se on! Meillä on valikoimassamme boksereita eri väreissä ja eri kokoisina, joista jokaiselle löytyy sopiva koko. Hauskat bokserit omalla tekstillä on todellakin täydellinen lahjaidea yllättää, ja luoda samalla hauska hetki erityisen lahjan avulla. Persoonalliset miesten bokserit omalla tekstillä on tehty pehmeästä kankaasta, ja niissä on joustava yläreuna. Siksi ne istuvat hyvin ja ovat miellyttävät käyttää. Tällä erityislaatuisella lahjalla teet vastaanottajaan varmasti vaikutuksen!

Sukat omalla kuvalla tai nimellä sekä kivalla designilla

Me kaikki rakastamme värikkäitä ja hauskoja sukkia. Kuvittele siis kuinka paljon iloa sukat omalla kuvallasi ja kivalla designilla voivat tuoda! Sukkien luominen ja tilaaminen omalla valokuvalla painettuna ei ole koskaan ollut helpompaa ja hauskempaa. Yksilöitävät sukkamme ovat niin kauniita, että haluat tilata ne sekä lahjaksi että itsellesi!

Sukat omalla kuvalla kumppanista, perheenjäsenestä tai ystävästä sukkiin painettuna – ja vieläpä hauskalla designilla viimeisteltynä – yllättää kenet tahansa iloisesti. Kuvasukat värikkäällä designilla on hauska lahjaidea tärkeälle henkilölle tämän erityisenä päivänä. Ne sopivat myös erinomaisesti liikelahjaksi yhteistyökumppanille, sillä voit halutessasi painattaa niihin yrityksesi logon. Löydät meiltä myös sukat nimellä tai muulla valitsemallasi tekstillä.

Yksilöidyt sukat omalla kuvalla ovat super hauska tapa painattaaa muisto kivasta hetkestä käytännölliseen lahjaan! Tai mikset tilaisi parin sukkia myös itsellesi vaikkapa lemmikkisi kuvalla? Yksilöitäviä sukkia on saatavilla sekä naisille että miehille. Kenet sinä haluaisit yllättää parilla persoonallisia sukkia?

Luo henkilökohtaiset alusvaatteet: Henkilökohtaiset bokserit ja stringit

Oletko koskaan harkinnut henkilökohtaisen kosketuksen lisäämistä alusvaatteisiisi? Henkilökohtaisten alusvaatteiden valikoimassamme tämä on nyt mahdollista. Kuvittele tämä: bokserit tai stringit, joissa on oma ainutlaatuinen kuvio. Henkilökohtaiset alusvaatteet ovat hauska lahja hääpäiväksi, polttareihin, syntymäpäiväksi tai milloin tahansa, kun haluat antaa jollekin hauskan lahjan!

Miten alusvaatteet personoidaan

Henkilökohtaisten alusvaatteiden valikoimassamme on mm:

  • Henkilökohtaiset bokserit: Nämä eivät ole tavalliset bokserit - ne voidaan personoida valitsemallasi valokuvalla. Olipa kyseessä vastaanottajan kasvot tai sisäpiirin vitsiin liittyvä kuva, voit painattaa sen suoraan boksereihin.
  • Henkilökohtaiset stringit: Haluatko piristää asioita? Lisää haluamasi valokuva ja teksti yksilöllisiin stringeihimme. Ilmaise itseäsi täydellisesti tavalla, joka on todella intiimi ja henkilökohtainen.

Mutta miten se toimii?

  1. Ensin valitset alusvaatetyylin, jonka haluat yksilöidä.
  2. Seuraavaksi lataat kuvan, jonka haluat painattaa alusvaatteisiisi. Voit myös lisätä pienen kuvion.
  3. Jos olet valinnut yksilölliset stringit, voit myös lisätä tekstin.
  4. Kun suunnittelusi on valmis, tee tilaus ja me hoidamme loput.

Henkilökohtaiset alusvaatteet naiselle

Parhaat yksilölliset naisten alusvaatteet voi personoida! Luo ainutlaatuiset henkilökohtaiset stringit hauskalla valokuvalla, joka saa vastaanottajan nauramaan. Voit myös lisätä nimen, tekstin tai erityisen päivämäärän. Stringimme erottuvat edukseen naisten alusvaatteiden joukossa. Nämä eivät ole vain tavalliset stringit, vaan ne ovat kangas, jolla voit ilmaista yksilöllisyyttäsi ja tyyliäsi.

Henkilökohtaiset alusvaatteet naiselle on saatavana väreissä punainen ja musta sekä 3 eri kokoa: S, M, L.

Jos haluat jotain erilaista, kuvalliset bokserishortsit ovat täydellinen valinta!

Henkilökohtaiset alusvaatteet hänelle

Etsitkö täydellistä ja ainutlaatuista lahjaa elämäsi erityiselle miehelle? Tai ehkä haluat vain lisätä ripauksen yksilöllisyyttä omaan alusvaatelaatikkoosi? Henkilökohtaiset miesten alusvaatteet ovat oikea valinta saada hänet hymyilemään upealla ja omaperäisellä lahjalla!

Henkilökohtaisia bokserishortsejamme on saatavana 3 väriä: valkoinen, musta tai vaaleanpunainen ja 3 kokoa: M, L, XL.

Miten tehdä yksilöllisiä alusvaatteita?

Henkilökohtaiset alusvaatteet ovat ainutlaatuinen tapa ilmaista itseään ja antaa lausuntoja. Alusvaatteiden personointiprosessissa käytetään kehittynyttä painotekniikkaa kuvan tai tekstin siirtämiseksi vaatteen kankaaseen. Tämä prosessi varmistaa, että kuvio on pitkäikäinen eikä haalistu tai irtoa pesun jälkeen. Mutta älä huoli; tilaaminen on helppoa!

1. Valitse yksilölliset alusvaatteet

Ensimmäinen vaihe personointiprosessissa on valita alusvaatetyyppi, jonka haluat personoida. Vaihtoehtoina ovat bokserit ja stringit. Kun olet valinnut alusvaatetyypin, voit valita värin ja koon, joka sopii parhaiten haluamallesi vastaanottajalle.

2. Valitse personointi

Kun olet valinnut alusvaatteen tyypin, värin ja koon, voit ladata kuvan tai tekstin, jonka haluat painattaa vaatteeseen. Kuva tai teksti voi olla mitä tahansa, henkilökohtaisesta valokuvasta suosikkisitaattiin tai -lauseeseen.

3. Lahjasi luodaan

Kun olet ladannut kuvan tai tekstin, painatusprosessi alkaa. Käytetty painotekniikka varmistaa, että kuva tai teksti siirtyy tarkasti vaatteen kankaalle. Tuloksena on korkealaatuiset, yksilölliset alusvaatteet, jotka ovat yksilöllisiä sinulle.

4. Lähetä valitsemaasi osoitteeseen

Kun painatusprosessi on valmis, yksilölliset alusvaatteet tarkastetaan huolellisesti sen varmistamiseksi, että ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Tämän jälkeen vaate pakataan ja lähetetään valitsemaasi osoitteeseen, ja se on valmis käytettäväksi ja nautittavaksi.

Henkilökohtaiset alusvaatteet ovat loistava tapa lisätä vaatekaappiisi henkilökohtainen ote tai antaa ainutlaatuinen ja huomaavainen lahja.