Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Pääsiäismunat ja -puput ovat kaksi hyvin tunnettua pääsiäisen symbolia. Aika juhlia perhettä ja ystäviä, syödä suklaata ja yllättää joku erityisellä henkilökohtaisella pääsiäislahjalla!

106 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 106 lahjaa

Yksilöidyt lahjat iloiseen pääsiäiseen

Pääsiäinen, yksi vuoden tärkeimmistä juhlapyhistä, on tulossa. Puut alkavat vihertää ja illat olla yhä valoisampia, ja lintujen laulu lisääntyy päivä päivältä. Pääsiäinen on loistava hetki kokoontua saman pöydän ääreen rakkaiden ihmisten kanssa. Pääsiäisen vieton kruunaavat YourSurprisen kauniit ja yksilölliset pääsiäislahjat ja -tarvikkeet.

Yllätä siskontyttösi hauskalla pääsiäispupumukilla, jossa on hänen nimensä, tai ilahduta perhettäsi yksilöidyllä rasialla pääsiäismunia, johon on lisätty kuva koko perheestä. Miten olisi omalla nimellä ja kuvalla yksilöity pääsiäislautanen kullekin pikku vieraallesi? Voit lisätä jokaiseen pääsiäislahjaan haluamasi valokuvan ja/tai tekstin luodaksesi taatusti ainutlaatuisen yllätyksen jokaiselle.

Suklaata pääsiäiseksi

Suklaa on yksi niistä asioista, joka ei voi puuttua pääsiäisenä. Suklaa on yksi pääsiäisen symboleista!

YourSurprisesta löydät erilaisia ​​persoonallisia suklaalahjoja itsellesi, kollegoillesi tai läheisillesi. Herkullisia suklaakonvehteja, jotka on muokattu valokuvalla, kuviolla ja/tai tekstillä.

Voit myös tehdä vaikutuksen pääsiäisaiheisella personoidulla Tobleronella, jossa on oma nimesi tai lahjan vastaanottajan nimi. Pääsiäisaiheisessa Tobleronessa on värikäs muotoilu, joka sopii täydellisesti pääsiäiseen!

Voit myös toivottaa "Hyvää pääsiäistä" suklaasähkeellä. Tämä lahja on täydellinen, jos et voi juhlia pääsiäistä tärkeän henkilön kanssa. Voit toimitta suklaasähkeen erityisellä viestillä suoraan vastaanottajan kotiin!

Suklaakonvehdit yksilöidyssä rasiassa

Pääsiäinen ei olisi pääsiäinen ilman herkullista suklaata. Luo ikioma yksilöity pääsiäisaiheinen Toblerone-patukka. Tobleronessa on hauska pääsiäisaiheinen design, johon voit lisätä nimen, valokuvan ja henkilökohtaisen viestin luodaksesi todella ainutlaatuisen yllätyksen. Voit myös tarjota läheisillesi yksilöityjä suklaakonvehteja. Sydämenmuotoiset ja makoisat suklaat ovat upea lisä pääsiäisen lahjapussiin.

Ideoita pääsiäiseen 2024

Tee pääsiäisestä entistä hauskempi yksilöidyillä pääsiäislahjoilla. Voit jakaa ne läheisillesi pääsiäisbrunssilla tai piilottaa ne pääsiäismunajahtia varten. Piilota useita värillisiä munia vihjeiden kera, jotka kaikki johtavat lopulliseen lahjaan. Hauska idea lapsille, joka pitää heidät kiireisenä sen aikaa kun aikuiset rentoutuvat tai valmistavat lounasta. Lapsille voit myös yksilöidä söpön pupun tai luoda suklaakorin jaettavaksi. YourSurprisen pääsiäislahjat sopivat sekä nuorille että vanhoille.

Voit myös yllättää rakkaasi pääsiäisenä yksilöidyllä puusydämellä, johon on kaiverrettu valitsemasi teksti. Tai luo vaikkapa ikioma yksilöity pääsiäiskynttilä haluamallasi valokuvalla ja/tai tekstillä. Täydellinen ja ainutlaatuinen pääsiäislahja perheelle, ystäville tai kollegoille.

Pääsiäisbrunssi

Yksi pääsiäisen kohokohtia on pääsiäisbrunssi. Jos olet järjestämässä omaa pääsiäisbrunssia, koristele pöytä yksilöidyllä pääsiäisaiheisella pöytäliinalla, jossa on valitsemasi kuva(t), nimet ja/tai design. Lisää yksilöidyt pääsiäisaiheiset lautasliinat viimeistelläksesi kattauksen. Yllätä vieraasi ikiomalla yksilöidyllä pääsiäismukilla, jossa on heidän kuvansa ja/tai nimensä sekä jokin hauskoista pääsiäisdesigneistamme. Meillä on malleja, joista löytyy pääsiäispupu, tipuja ja pääsiäismunia.

Lähetä pääsiäisaiheinen tervehdyskortti

Nykyään toivotusten lähettäminen älypuhelimilla on nopeaa ja helppoa. Mutta on tilanteita, jolloin on aina mukavaa saada viesti perille hieman eri tavalla. Odottamattoman tervehdyksen löytäminen postilaatikosta on nykyään ainutlaatuista! Joten miksi et lähettäisi pääsiäistervehdystä eri tavalla tänä vuonna?

Voit personoida pääsiäiskorttisi erityisellä viestillä ja/tai valokuvalla. Jos haluat hieman erikoisemman kortin, voit valita persoonallisen puisen onnittelukortin.

Pääsiäisen viettäminen etäältä

Aina ei ole mahdollista viettää pääsiäistä yhdessä läheisten kanssa. Hetket poissa voivat olla vaikeita, minkä vuoksi on mukava yllättää läheiset myös etäältä.

Vaikka etäältä lähetetty tervehdys ei ole sama asia kuin yhdessä oleminen, voi erityinen lahja lämmittää kovasti vastaanottajien sydäntä.

Ideoita pääsiäiseksi

Pääsiäinen on mukava mahdollisuus viettää ystävien ja perheen kanssa, mutta joskus on silti kiva antaa jollekin erityinen lahja. Oletko saanut kutsun pääsiäislounaalle etkä halua tulla paikalle tyhjin käsin? Valitse värikäs kukkakimppu pöydän keskelle luodaksesi raikasta tunnelmaa välittömästi! Jos haluat kukkien sijaan antaa lahjan joka juhlistaa myös kevättä, valitse paketti siemenpalloja, jotka istutetaan juuri pääsiäisen aikoihin! Voit lisätä lahjan mukaan yksilöidyn kortin tai personoida pakkauksen.

YourSurprise-sivustoltamme löydät monia pääsiäislahjaideoita naisille ja miehille, sekä herkullisia suklaita joka on välttämätön herkku pääsiäispöytään.

YourSurprisen yksilöidyt pääsiäislahjat tuovat taatusti hymyn kaikkien huulille.