Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Opettajat ovat suuri tuki lasten ja nuorten kasvussa. Kun kouluvuosi lähenee loppuaan, miksi et kiittäisi lapsesi opettajaa henkilökohtaisella lahjalla, joka on suunniteltu erityisesti hänelle.

120 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 120 lahjaa

Yksilöidyt kiitoslahjat opettajille

Jos etsit upeaa lahjaa opettajallesi, olet oikeassa paikassa. YourSurprise tarjoaa hauskoja yksilöityjä lahjoja, mikä tarkoittaa, että voit tehdä lahjastasi erityisen lisäämällä siihen haluamasi kuvan, tekstin ja/tai nimen.

Lahja koko luokalta

Olemme varmoja, että opettajasi olisi todella iloinen ja ylpeä saadessaan lahjan koko luokalta. Jos sinulla on kiva luokkakuva, lataa se kuvaohjelmaamme ja luo upea lahja koko luokalta käden käänteessä. Voit valita mukin, koristeellisen laatan luokkahuoneeseen tai herkullisen suklaarasian, joka on yksilöity kuvalla ja mukavalla viestillä.

Syitä kiittää opettajaa

Ei ole olemassa sääntöä, jonka mukaan sinun on kiitettävä opettajaasi, mutta pienellä lahjalla voi olla hänelle suuri merkitys. Ehkä sinulla oli loistava lukuvuosi, opettajasi näki ylimääräistä vaivaa auttaakseen sinua tai olet päättämässä koulun tänä vuonna. Kaikki nämä ovat hyviä syitä kertoa opettajallesi, kuinka paljon arvostat häntä.

Suosittuja lahjoja opettajille

Haluaisitko antaa opettajallesi jotain, mutta et tiedä, mikä olisi hyvä lahja? Tässä inspiraatioksi lista suosituimmista lahjoistamme opettajille: *Jos opettajasi nauttii mielellään kupillisen kahvia tai teetä, hän on varmasti iloinen saadessaan kauniin yksilöidyn mukin tai kaiverretun teelasin. *Jos opettajasi on suuri suklaan ystävä, hän ilahtuu saadessaan yksilöidyn suklaarasian, suklaasähkeen, Milka-suklaarasian tai Tobleronen. Kaikki suklaalahjamme voidaan yksilöidä haluamallasi kuvalla ja/tai tekstillä. *Nauttiiko opettajasi listojen tekemisestä? Siinä tapauksessa häntä ilahduttaisi varmasti oma yksilöity muistikirja! Meillä on saatavilla erilaisia muistikirjoja, jotka kaikki voidaan yksilöidä haluamallasi tekstillä ja/tai kuvilla. *Hiirimatto, jossa on kuva hänestä itsestään tai luokastasi. *Koristeellinen laatta hauskalla kuvalla ja tekstillä ‒ täydellinen lisä luokkahuoneeseen. *Jos opettajallasi on aina lasillinen vettä työpöydällään, ihka oma yksilöity vesipullo voisi olla juuri sopiva lahja hänelle. *Loistava valinta olisi myös yksilöity tarjotin opettajainhuoneeseen. Näin opettajasi muistaa sinut ja luokkasi aina hakiessaan kupin kahvia!

Valittavana useita malleja

Kuvaohjelmassamme valittavanasi on useita malleja erilaisilla teksteillä kuten:

 • Kiitos opettaja!
 • Super-opettaja
 • Olet kaikkien aikojen paras opettaja
 • Kiitos loistavasta kouluvuodesta

Käsittelemme tilaukset erittäin nopeasti, joten jos tilaat heti, lahjasi on perillä tuossa tuokiossa. Voit myös valita, että lahja toimitetaan suoraan opettajasi osoitteeseen tai koululle.

Kiitoslahja opettajalle: Syy kiittää opettajaa

Opettajilla on ratkaiseva rooli elämämme muokkaamisessa, ja on lukemattomia syitä ilmaista kiitollisuutta heidän työstään. Tässä on muutamia tärkeitä syitä harkita kiitoslahjan antamista:

 • Kova työ ja omistautuminen: Opettajat käyttävät pitkiä tunteja oppituntien valmisteluun, tehtävien arvosteluun ja henkilökohtaisen ohjauksen tarjoamiseen, jotta oppilaat menestyisivät.
 • Vaikutus henkilökohtaiseen kasvuun: Hyvät opettajat eivät ainoastaan välitä tietoa vaan myös edistävät henkilökohtaista kasvua ja auttavat oppilaita rakentamaan itseluottamusta, joustavuutta ja itsetuntemusta.
 • Pysyvä myönteinen vaikutus: Inspiroivien opettajien jakama viisaus ja rohkaisu jäävät usein oppilaiden mieleen vielä pitkään sen jälkeen, kun he ovat poistuneet luokkahuoneesta, ja muokkaavat heidän tulevia valintojaan ja saavutuksiaan.

Kaikkien näiden ja monien muiden syiden vuoksi lahjan antaminen opettajalle on hieno ele, joka tekee vaikutuksen vastaanottajaan ja luo pitkäaikaisen muiston! Synttäreillä, jäähyväislahjoina tai eläkkeelle jäämislahjoina on aina syytä yllättää suosikkiopettajasi.

Koulun päättäjäislahjat opettajille

Kun kouluvuosi lähestyy loppuaan, on hyvä aika osoittaa arvostusta opettajia kohtaan huomaavaisilla lahjoilla. Henkilökohtaisista lahjoista hyödyllisiin luokkahuonetarvikkeisiin nämä kiitollisuudenosoitukset jättävät pysyvän vaikutuksen ja saavat opettajat tuntemaan itsensä arvostetuiksi. Ideoita lahjoiksi opettajille:

 • Suklaarasia, jossa on kiitosviesti.
 • Kannettavan tietokoneen suojakotelo, jossa on heidän nimensä
 • Kaiverrettu teelasi
 • henkilökohtainen muistikirja
 • Henkilökohtainen kello

Mitä ostaa opettajalle koulun päättäjäislahjaksi?

Eri opettajilla on erilaisia tarpeita. Päiväkodin tai peruskoulun opettajille rentouttava lahja voisi olla loistava, sillä he juoksentelevat aina ympäriinsä ja joutuvat käsittelemään lasten tarpeita ja persoonallisuuksia. Rakkautta, kauneutta ja planeettaa -setti; saippuasarja tai teepakkaus, jossa on valikoima teetä.

Lukioiden tai yliopistojen opettajat viettävät paljon aikaa työpöydän takana. Yllätä heidät kaiverretulla kynällä, jossa on heidän nimensä, henkilökohtaisella kannettavan tietokoneen suojuksella tai kahvimukilla.

Parhaat lahjat miesopettajalle

Kun jätämme jäähyväiset rakkaalle opettajallemme, on tärkeää löytää täydellinen lahja hänen vaikutuksensa ja omistautumisensa kunniaksi. Henkilökohtaiset paperitavarat, tyylikäs ja persoonallinen lounasrasia tai vaikka persoonallinen hiirimatto muistuttavat häntä niistä pysyvistä vaikutteista, joita hän on tehnyt oppilaidensa elämään.

Lahjat naisopettajalle

On tullut aika hyvästellä rakas opettajasi. Kesä lähestyy vihdoin, mutta haluat sanoa kunnon jäähyväiset.

Joitakin lahjaideoita naisopettajalle: termosmuki, suklaarasia, vesipullo, jossa on hänen nimensä, tai kaiverrettu teelasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että täydellisen lahjan löytäminen opettajalle voi olla sekä hauskaa että palkitsevaa. Pienellä luovuudella ja huomaavaisuudella voit osoittaa arvostuksesi hänen kovasta työstään ja omistautumisestaan. Tutustu opettajalahjojen ihmeelliseen maailmaan ja tee pysyvä vaikutus opettajiin, jotka ovat vaikuttaneet elämääsi.