Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Opettajat ovat suuri tuki lasten ja nuorten kasvussa. Kun kouluvuosi lähenee loppuaan, miksi et kiittäisi lapsesi opettajaa henkilökohtaisella lahjalla, joka on suunniteltu erityisesti hänelle.

68 lahjat

Olet nähnyt 48 / 68 lahjaa

Yksilöidyt kiitoslahjat opettajille

Jos etsit upeaa lahjaa opettajallesi, olet oikeassa paikassa. YourSurprise tarjoaa hauskoja yksilöityjä lahjoja, mikä tarkoittaa, että voit tehdä lahjastasi erityisen lisäämällä siihen haluamasi kuvan, tekstin ja/tai nimen.

Lahja koko luokalta

Olemme varmoja, että opettajasi olisi todella iloinen ja ylpeä saadessaan lahjan koko luokalta. Jos sinulla on kiva luokkakuva, lataa se kuvaohjelmaamme ja luo upea lahja koko luokalta käden käänteessä. Voit valita mukin, koristeellisen laatan luokkahuoneeseen tai herkullisen suklaarasian, joka on yksilöity kuvalla ja mukavalla viestillä.

Syitä kiittää opettajaa

Ei ole olemassa sääntöä, jonka mukaan sinun on kiitettävä opettajaasi, mutta pienellä lahjalla voi olla hänelle suuri merkitys. Ehkä sinulla oli loistava lukuvuosi, opettajasi näki ylimääräistä vaivaa auttaakseen sinua tai olet päättämässä koulun tänä vuonna. Kaikki nämä ovat hyviä syitä kertoa opettajallesi, kuinka paljon arvostat häntä.

Suosittuja lahjoja opettajille

Haluaisitko antaa opettajallesi jotain, mutta et tiedä, mikä olisi hyvä lahja? Tässä inspiraatioksi lista suosituimmista lahjoistamme opettajille: *Jos opettajasi nauttii mielellään kupillisen kahvia tai teetä, hän on varmasti iloinen saadessaan kauniin yksilöidyn mukin tai kaiverretun teelasin. *Jos opettajasi on suuri suklaan ystävä, hän ilahtuu saadessaan yksilöidyn suklaarasian, suklaasähkeen, Milka-suklaarasian tai Tobleronen. Kaikki suklaalahjamme voidaan yksilöidä haluamallasi kuvalla ja/tai tekstillä. *Nauttiiko opettajasi listojen tekemisestä? Siinä tapauksessa häntä ilahduttaisi varmasti oma yksilöity muistikirja! Meillä on saatavilla erilaisia muistikirjoja, jotka kaikki voidaan yksilöidä haluamallasi tekstillä ja/tai kuvilla. *Hiirimatto, jossa on kuva hänestä itsestään tai luokastasi. *Koristeellinen laatta hauskalla kuvalla ja tekstillä ‒ täydellinen lisä luokkahuoneeseen. *Jos opettajallasi on aina lasillinen vettä työpöydällään, ihka oma yksilöity vesipullo voisi olla juuri sopiva lahja hänelle. *Loistava valinta olisi myös yksilöity tarjotin opettajainhuoneeseen. Näin opettajasi muistaa sinut ja luokkasi aina hakiessaan kupin kahvia!

Valittavana useita malleja

Kuvaohjelmassamme valittavanasi on useita malleja erilaisilla teksteillä kuten: * Kiitos opettaja! * Super-opettaja * Olet kaikkien aikojen paras opettaja * Kiitos loistavasta kouluvuodesta

Käsittelemme tilaukset erittäin nopeasti, joten jos tilaat heti, lahjasi on perillä tuossa tuokiossa. Voit myös valita, että lahja toimitetaan suoraan opettajasi osoitteeseen tai koululle.