Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Elämässä on monia hetkiä, jotka ansaitsevat tulla juhlituksi; työpaikan vuosipäivä, kihlaus, avioliitto ja niin edelleen. Etsitkö vuosipäivälahjaa? Mukauta omasi valokuvalla ja/tai tekstillä!

317 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 317 lahjaa

Vuosipäivälahja

Ovatko vanhempasi olleet naimisissa miltei 50 vuotta? Tai onko kollegasi työskennellyt samassa työpaikassa lähes 10 vuotta? Siinä tapauksessa on aika juhlia! Vuosipäivät ovat hyviä hetkiä juhlia yhdessä ja muistella kuluneita vuosia. Tiedätkö jonkun juhlivan vuosipäivää pian? Silloin tarvitset tietysti persoonallisen lahjan. Yksilöidyn vuosipäivälahjan antaminen on loistava tapa tehdä tuosta hetkestä todella erityinen.

Vuosipäivälahjaideoita hääpäivänä

Jos olet ollut naimisissa 5, 10 tai 25 vuotta, on syytä juhlia! Kun viisi vuotta tulee täyteen, juhlitaan puuhäitä. 10 vuoden jälkeen juhlitaan tinahäitä, 25 vuoden jälkeen hopeahäitä ja kun pari on ollut naimisissa 50 vuotta, koittaa kultahääpäivä. Haluat varmasti muistaa vanhempiasi, ystäviäsi tai tuttaviasi noina juhlapäivinä. Suosituin lahja on valokuvakirja, jossa on kuvia kuluneilta vuosilta, mutta hyvä vaihtoehto on myös kuohuviinilasit, joihin voit kaiverruttaa parin nimikirjaimet ja hääpäivän päivämäärän. Lähestyykö oma hääpäiväsi? Yllätä puolisosi kauniilla canvas-taululla, jossa on paras kuvasi yhteiskuvanne.

Mitä vuosipäivälahjaksi kollegalle?

Jos kollegasi on työskennellyt samassa työpaikassa 5, 10 tai 20 vuotta, se on totta kai huomionarvoinen asia. Eikö olisi hienoa yllättää kollega yksilöidyllä t-paidalla, johon on ikuistettu se hauska kuva työporukan pippaloista? Jos haluat hiukan perinteisemmän lahjan, voit tietysti myös painattaa hienon sydän-tyynyn kuvalla. Jos työtoverisi on todellinen herkkusuu, saat varmasti pisteet kotiin, kun annat yksilöidyn Milka-suklaarasian. Lähteekö työtoverisi mielellään kanssasi lasilliselle? Yllätä hänet oluttuopilla, jossa on hänen nimensä.

Vuosipäivälahja miehelle

Ensimmäinen vuosipäivä poikaystävän kanssa on yhtä suuri juhlahetki kuin vuosipäivä aviomiehen kanssa! Jos mietit, mitä ostaa poikaystävälle vuosipäivälahjaksi, tai miten muistaa aviomiestä suurena päivänänne, löydät meiltä monia hauskoja ja käytännöllisiä vaihtoehtoja.

Miten olisi Meidän rakkaus -kuvakirja, johon voit koota parhaat valokuvanne tarinaksi yhteisten vuosien varrelta. Pullo kuohuvaa kruunaa juhlapäivän varmasti, ja erityinen lahja kuohuvan kanssa on esimerkiksi omilla nimillänne kaiverretut kaiverretut viinilasit tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu viininjäähdytin, johon voit kaiverruttaa vuosipäivän päivämäärän ja teidän molempien nimikirjaimet. Vuosipäivälahjan ei tarvitse kuitenkaan olla kallis tai suuri, jotta se olisi täydellinen. Hyvä pieni vuosipäivälahjaidea on esimerkiksi avaimenperä yhteiskuvallanne tai suklaakortti, johon on painatettu kiva teksti ja lempikuvanne.

Vuosipäivälahja naiselle

Mitä vuosipäivälahjaksi vaimolle tai tyttöystävälle? Tämä kysymys herää varmasti monelle, eikä sopivan lahjan valitseminen ole aina helppoa. Lahjan ei kuitenkaan tarvitse olla kallis, sillä useimmille ajatus on lahjaa tärkeämpi.

Tässä muutamia hyviä vuosipäivälahjaideoita naiselle:

  • Kaunis puinen sisustuskortti värikkäällä printillä ja valokuvalla
  • kuvamuki, jossa on omavalintainen valokuva ja hauska teksti
  • sydänriipus, johon voit kaivertaa valokuvan tai tekstin
  • valokuvapalapeli, johon voit myös lisätä salaisen viestin, joka tulee esiin kun vaimo tai tyttöystävä saa palapelin valmiiksi