Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Enter your text

73 lahjat

Olet nähnyt 48 / 73 lahjaa

Uniikit yksilöidyt syntymäpäivälahjat kaikenikäisille

Hurraa! On juhlan, sekä tietysti lahjan, aika. Mutta mitä oikein antaisit lahjaksi tänä vuonna? Monet ihmiset kamppailevat löytääkseen loistavan lahjan kaikille vuodesta toiseen. Me ymmärrämme! Hyvä uutinen on se, että sinun ei tarvitse taas kerran tyytyä lahjakorttiin. Oletko koskaan harkinnut yksilöityä lahjaa?

Mitä yksilöidyt lahjat tarkalleen ottaen ovat?

Me YourSurprisella yksilöimme lähes minkä tahansa lahjan. Tämä tarkoittaa, että voit suunnitella jokaiseen lahjaan oman painatuksesi tai kaiverruksesi. Voit lisätä lahjaan (kuten herkulliseen Toblerone-patukkaan) esimerkiksi lahjansaajan nimen tai vaikkapa kokonaisen viestin. Teemme jokaisesta lahjasta juuri sellaisen, kuin miltä se näyttää kuvaohjelmamme esikatselussa yksilöintiprosessin jälkeen.

Parhaat lahjamme

Meillä on tarjolla huikea määrä lahjoja, joilla kaikilla on omat mallivaihtoehtonsa. Tässä on vain joitakin esimerkkejä lukuisista lahjoistamme, jotka kaikki voidaan yksilöidä haluamallasi nimellä, kuvalla ja/tai tekstillä:

 • mukit
 • teelasit
 • nahkaiset ja kankaiset esiliinat

 • kaiverretut puiset leikkuulaudat

 • viini- ja kuohuviinilasit
 • olutlasit, viskilasit, gin & tonic -lasit ja vesilasit
 • herkulliset suklaat, kuten Toblerone-patukat ja Milka-suklaarasiat, yksilöllisissä pakkauksissa
 • suklaat, joissa on syötävä painatus
 • lasten lautaset
 • nimikoitu jalkapallo
 • kirjat, joissa lahjansaaja on pääosassa
 • nimikoidut avaimenperät ja pehmolelut

Kaikkien näiden hauskojen lahjojen lisäksi tarjoamme myös kaiverrettuja koruja, kirjailtuja kylpytakkeja ja yksilöityjä pyyhkeitä, vauvan bodyja, t-paitoja, sukkia, tyynynpäällisiä ja pussilakanoita.

Syntymäpäivälahjat kaikenikäisille

Täyttääpä joku sitten 25, 30, 40, 60 tai 70 vuotta tai vielä enemmän, löydät hänelle varmasti täydellisen syntymäpäivälahjan valikoimastamme.

Perheen pienimmille

Puiset lelumme ovat erittäin suosittuja. Ne innostavat leikkiin ja liikkeeseen, ja näyttävät kaiken lisäksi uskomattoman tyylikkäiltä!

Lahjat aikuisille

Mitä antaa jollekulle, jolla on jo kaikkea? Näissä tapauksissa herkullinen lahja on varma valinta. Ehkäpä valitset oluen ystävälle itse suunnittelemasi olutlasin tai viiniharrastajalle yksilölliset viinilasit kaiverruksella. Jos lahjansaaja viettää mielellään aikaa keittiössä, hieno valinta on yksilöity reseptikirja, johon hän voi tallettaa kaikki lempireseptinsä. Budjetin salliessa lahjaa voidaan täydentää esiliinalla, kokin hatulla tai patakintailla.

Lahjat vanhemmalle väelle

Tiesitkö, että monet vanhemmat ihmiset ilahtuvat saadessaan yksilöidyn tyynynpäällisen läheistensä kuvilla varustettuna? Yksilöity muki päivittäisiä kahvi- tai teehetkiä varten on myös loistava valinta, samoin kuin yksilöity palapeli kupillisen seuraksi!

Koristeet

Jos etsit koristeita syntymäpäiväjuhlia varten, voimme auttaa sinua siinäkin. Meillä on tarjolla yksilöityjä lautasliinoja, kynttilöitä, lautasia, ilmapalloja ja pöytäliinoja. Eli kaikkea mitä tarvitset juhlavaan syntymäpäiväkattaukseen.

Jos et pääse paikalle, lähetä puinen kortti

Jos et voi olla läsnä syntymäpäiväjuhlissa, mutta haluat silti toivottaa hyvää syntymäpäivää, voit personoida tyylikkään puisen kortin, joka lähetetään halutessasi suoraan syntymäpäiväsankarin osoitteeseen. Puinen kortti on jotain erilaista kuin tavallinen onnittelukortti, ja se toimii myös hauskana sisustuselementtinä.