Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Hip hip hip hurraa! Jos läheisesi syntymäpäivä on tulossa, luo heille todella omaperäinen yksilöity syntymäpäivälahja ja yllätä heidät. Etsitpä sitten syntymäpäivälahjaa miehelle, naiselle, 50-vuotissyntymäpäiväksi tai pienen lapsen syntymäpäiväksi, YourSurprise tarjoaa syntymäpäivälahjoja joka lähtöön.

239 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 239 lahjaa

Uniikit yksilöidyt syntymäpäivälahjat kaikenikäisille

Hurraa! On juhlan, sekä tietysti lahjan, aika. Mutta mitä oikein antaisit lahjaksi tänä vuonna? Monet ihmiset kamppailevat löytääkseen loistavan lahjan kaikille vuodesta toiseen. Me ymmärrämme! Hyvä uutinen on se, että sinun ei tarvitse taas kerran tyytyä lahjakorttiin. Oletko koskaan harkinnut yksilöityä lahjaa?

Mitä yksilöidyt lahjat tarkalleen ottaen ovat?

Me YourSurprisella yksilöimme lähes minkä tahansa lahjan. Tämä tarkoittaa, että voit suunnitella jokaiseen lahjaan oman painatuksesi tai kaiverruksesi. Voit lisätä lahjaan (kuten herkulliseen Toblerone-patukkaan) esimerkiksi lahjansaajan nimen tai vaikkapa kokonaisen viestin. Teemme jokaisesta lahjasta juuri sellaisen, kuin miltä se näyttää kuvaohjelmamme esikatselussa yksilöintiprosessin jälkeen.

Parhaat lahjamme

Meillä on tarjolla huikea määrä lahjoja, joilla kaikilla on omat mallivaihtoehtonsa. Tässä on vain joitakin esimerkkejä lukuisista lahjoistamme, jotka kaikki voidaan yksilöidä haluamallasi nimellä, kuvalla ja/tai tekstillä:

 • mukit
 • teelasit
 • nahkaiset ja kankaiset esiliinat
 • kaiverretut puiset leikkuulaudat
 • viini- ja kuohuviinilasit
 • olutlasit, viskilasit, gin & tonic -lasit ja vesilasit
 • herkulliset suklaat, kuten Toblerone-patukat ja Milka-suklaarasiat, yksilöllisissä pakkauksissa
 • suklaat, joissa on syötävä painatus
 • lasten lautaset
 • nimikoitu jalkapallo
 • kirjat, joissa lahjansaaja on pääosassa
 • nimikoidut avaimenperät ja pehmolelut

Kaikkien näiden hauskojen lahjojen lisäksi tarjoamme myös kaiverrettuja koruja, kirjailtuja kylpytakkeja ja yksilöityjä pyyhkeitä, vauvan bodyja, t-paitoja, sukkia, tyynynpäällisiä ja pussilakanoita.

Syntymäpäivälahjat kaikenikäisille

Täyttääpä joku sitten 25, 30, 40, 60 tai 70 vuotta tai vielä enemmän, löydät hänelle varmasti täydellisen syntymäpäivälahjan valikoimastamme.

Ainutlaatuinen syntymäpäivälahja joka ikään

Kun juhlimme erilaisia syntymäpäiviä elämässämme, jokainen ikä tuo mukanaan omanlaisensa virstanpylväät ja muistot. Jotta näistä tilaisuuksista tulisi vieläkin erikoisempia, on tärkeää valita täydellinen lahja, joka todella kuvastaa syntymäpäivävieraan persoonallisuutta ja kiinnostuksen kohteita. Jokainen syntymäpäivä on tärkeä virstanpylväs, onhan se vain kerran elämässä!

Tutustu kaikkiin syntymäpäivälahjavalikoimiimme, jotka löydät YourSurprisesta:

Syntymäpäivälahjat 30 vuotta

Syntymäpäivälahjat 40-vuotisjuhliin

Syntymäpäivälahjat 50 vuotta hänelle

Syntymäpäivälahjat 50 vuotta hänelle

Syntymäpäivälahjat 60 vuotta

syntymäpäivälahjoja 65 vuotta

syntymäpäivälahjoja 70 vuotta

Syntymäpäivä lahjoja 80 vuotta

Mikä on syntymäpäivälahja henkilölle, jolla on kaikkea?

Kun haluat löytää täydellisen syntymäpäivälahjan henkilölle, jolla näennäisesti on kaikkea, sinun on ajateltava laatikon ulkopuolella ja oltava luova.

Olemme luoneet luettelon 10 syntymäpäivälahjaideasta, jotka jättävät varmasti vaikutuksen, ainutlaatuisista elämyksistä henkilökohtaisiin aarteisiin.

 1. Teepakkaus: valikoima teetä ja persoonallinen teelasi.
 2. Kaiverrettu ylellinen kynä: Laadukas kynä, johon on kaiverrettu nimi tai merkityksellinen viesti.
 3. Mukautettu palapeli: Palapeli, joka on tehty rakkaasta valokuvasta tai kokoelmasta heidän suosikkimuistoistaan.
 4. Henkilökohtainen viini tai viski: Pullo heidän suosikkijuomaansa, jonka etiketissä on heidän nimensä.
 5. Monogrammatut nahkatuotteet: Ensiluokkainen nahkalompakko, -laukku tai -muistikirja, johon on kohokuvioitu heidän nimikirjaimensa. Jos hän pitää ruoanlaitosta, harkitse nahkaista esiliinaa!
 6. Mukautettu reseptikirja: täytä kaikki heidän suosikkireseptinsä, ja täydennä ne henkilökohtaisella kannella.
 7. Henkilökohtaiset seinätaidetaulut: seinälle voi kiinnittää kaikki heidän suosikkimuistonsa.
 8. Martini-lahjasetti: valitse heidän suosikkicocktailinsa. Mukana juomat, shaker ja lasit!
 9. Toalettilaukku: korkealaatuista nahkaa, johon kaiverretaan nimi.
 10. Tuoksukynttilä, jossa on henkilökohtainen valokuva tai viesti.

Miten tehdä syntymäpäivälahjasta ainutlaatuinen ja merkityksellinen?

Kun syntymäpäivälahjasta halutaan tehdä ainutlaatuinen ja mielekäs, on tärkeää, että se on henkilökohtainen.

Mieti vastaanottajan kiinnostuksen kohteita, harrastuksia ja rakkaita muistoja, jotta löydät lahjan, joka todella vastaa hänen mieltymyksiään.

Voisit jopa mennä vielä pidemmälle ja yksilöidä lahjan hänen nimellään, nimikirjaimilla tai sydämellisellä viestillä osoittaaksesi, kuinka paljon välität.

Kirjoita korttiin syntymäpäiväruno, -laulu tai -viesti, tai tee vielä enemmän yksilöimällä se olutlahjasettiin, suklaapatukkaan, pehmoleluun ja moneen muuhun lahjaan. Vaihtoehtoja on loputtomasti!

Edulliset syntymäpäivälahjat, jotka eivät tunnu halvoilta.

Syntymäpäivät tulevat ja menevät. Lahja siskolle, lahjoja ystäville tai vanhemmille, aina on syntymäpäiväjuhla tulossa!

Vaikka juhlat ovat hauskoja ja jännittäviä, ne saattavat lopulta maksaa melkoisesti rahaa. Täydellisen lahjan löytämiseksi ei kannata rikkoa pankkia.

YourSurprisen avulla voit löytää edullisia pieniä syntymäpäivälahjoja. Valitse suodattimemme löytääksesi lahjan haluamallasi alueella tai vieraile pienlahjat-sivullamme.

Jotain ideoita? Suklaarasia, ilmapallo valokuvalla, teelasi, puinen kortti tai hauska sukkapari.

Perheen pienimmille

Puiset lelumme ovat erittäin suosittuja. Ne innostavat leikkiin ja liikkeeseen, ja näyttävät kaiken lisäksi uskomattoman tyylikkäiltä!

Lahjat aikuisille

Mitä antaa jollekulle, jolla on jo kaikkea? Näissä tapauksissa herkullinen lahja on varma valinta. Ehkäpä valitset oluen ystävälle itse suunnittelemasi olutlasin tai viiniharrastajalle yksilölliset viinilasit kaiverruksella. Jos lahjansaaja viettää mielellään aikaa keittiössä, hieno valinta on yksilöity reseptikirja, johon hän voi tallettaa kaikki lempireseptinsä. Budjetin salliessa lahjaa voidaan täydentää esiliinalla, kokin hatulla tai patakintailla.

Lahjat vanhemmalle väelle

Tiesitkö, että monet vanhemmat ihmiset ilahtuvat saadessaan yksilöidyn tyynynpäällisen läheistensä kuvilla varustettuna? Yksilöity muki päivittäisiä kahvi- tai teehetkiä varten on myös loistava valinta, samoin kuin yksilöity palapeli kupillisen seuraksi!

Koristeet

Jos etsit koristeita syntymäpäiväjuhlia varten, voimme auttaa sinua siinäkin. Meillä on tarjolla yksilöityjä lautasliinoja, kynttilöitä, lautasia, ilmapalloja ja pöytäliinoja. Eli kaikkea mitä tarvitset juhlavaan syntymäpäiväkattaukseen.

Jos et pääse paikalle, lähetä puinen kortti

Jos et voi olla läsnä syntymäpäiväjuhlissa, mutta haluat silti toivottaa hyvää syntymäpäivää, voit personoida tyylikkään puisen kortin, joka lähetetään halutessasi suoraan syntymäpäiväsankarin osoitteeseen. Puinen kortti on jotain erilaista kuin tavallinen onnittelukortti, ja se toimii myös hauskana sisustuselementtinä.