Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Yllätä synttärisankari luovalla personoidulla lahjalla! Kaikki syntymäpäivälahjamme 50-vuotiaalle voidaan personoida valitsemallasi valokuvalla tai tekstillä.

155 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 155 lahjaa

50-vuotislahjat hänelle: Parhaat lahjat miehille

Jos etsit unohtumatonta lahjaa miehelle, joka täyttää 50 vuotta, yllätä hänet henkilökohtaisella lahjalla. YourSurprisesta löydät loputtomasti lahjavaihtoehtoja, joita voit personoida hauskalla valokuvalla ja/tai tekstillä, erityisesti syntymäpäiväsankaria ajatellen.

Hemmottele häntä hänen 50-vuotispäivänään

Jokainen täyttää 50 vuotta vain kerran, ja se on erityinen hetki, joka ansaitsee juhlistamisen. Tähän kuuluu tietysti erityinen syntymäpäivälahja. YourSurprisen avulla voit suunnitella ainutlaatuisen ja ikimuistoisen lahjan syntymäpäiväsankarille valitsemallasi valokuvalla ja/tai tekstillä. Näin voit varmistaa, että syntymäpäiväsankari muistaa aina erittäin lämpimästi viisikymppisiään.

Ainutlaatuiset lahjat miehen 50-vuotispäivään

Haluatko yllättää hänet alkuperäisellä ja henkilökohtaisella lahjalla? YourSurprise antaa sinulle mahdollisuuden luoda ja lähettää ainutlaatuinen lahjan syntymäpäiväsankarille valitsemallasi valokuvalla ja tekstillä. Tässä muutamia parhaita syntymäpäivälahjavinkkejä 50-vuotispäivää ajatellen:

  • XXL Milka-suklaapatukka suklaan ystävälle
  • Olutlahjapakkaus, jotta voitte kilistellä yhdessä hänen 50-vuotispäiväänsä
  • Nahkainen toilettipussi erityisesti miehille, jotka pitävät huolta ulkonäöstään
  • Ilmapallo, varmistaaksesi, että päivä todella tuntuu hänen syntymäpäivältään

Mitä voi antaa lahjaksi 50-vuotiaalle miehelle?

Joskus tuntuu siltä, että miehillä on jo kaikkea, mitä he voisivat tarvita. Millä voi siis yllättää miehen, kun hän täyttää 50 vuotta? Olisiko paras lahja olutlahjapakkaus tai henkilökohtainen viinipullo? Ehkä hän on todellinen keittiön kuningas ja rakastaisi varmasti omaa nahkaista esiliinaansa? Grilliharrastajille voit personoida oman grillikirjan tai grillihanskat. Kaikki nämä ovat oman persoonallisen kosketuksesi varassa, kun vain valitset, millaisen tekstin tai kuvan haluat lahjassa näkyvän.

Hauskat 50-vuotislahjat miehille

50-vuotissyntymäpäivän hauskuus alkaa lahjojen antamisesta! Ehkä syntymäpäiväsankari asuu kaukana, tai et yksinkertaisesti voi olla hänen luonaan syntymäpäivänä.

Onneksi voit yllättää hänet hauskalla valokuvalla tai tekstillä, osana personoitua lahjaa, jonka sinä olet hänelle suunnitellut. Lisää esimerkiksi syntymäpäiväsankarin valokuva solmioon tai oma teksti ja valokuva pariin flip-floppeja tai tossuja. Bonuksena voit lisätä pakettiin hauskan syntymäpäiväkortin. Kaikki lahjamme voidaan lähettää suoraan vastaanottajan osoitteeseen sinun puolestasi.

Selviytymispakkaus 50-vuotiaalle miehelle

Haluatko yllättää hänet useilla lahjoilla hänen 50-vuotispäivänään? Luo oma hauska 50-vuotislahjojen selviytymispakkaus ja yllätä hänet hänen erityisenä päivänään. Lahjapakkaus, jossa on paljon hauskoja ja hyödyllisiä asioita, saavat varmasti hänet hymyilemään. Esimerkiksi kävelykeppi, yhdessä valokuvalla personoitujen sukkien kanssa, voi olla erilainen ja oivaltava lahja 50-vuotiaalle. Voit sisällyttää pakettiin myös henkilökohtaiset ​​boxerit sisäpiirivitsillä tai kauniilla sanoilla koristeltuna.