Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Liikelahjat

129 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 129 lahjaa

Liikelahjat

Lahjan löytäminen liikekumppanille, asiakkaalle tai kollegalle ei ole aina helppoa. At YourSurpressa löydät aina sopivan lahjan. Käytä valokuvaa, tekstiä tai logon lisätäksesi henkilökohtaisen kosketuksen kaikkiin lahjoihin. Kaikki lahjat voidaan tilata myös suuremmissa määrin. Sen lisäksi, että lähetät yrityksesi lahjoja kumppaneille ja asiakkaille, et voi unohtaa oman ryhmänne! Yllätä vastaanottovirkailija kansallisen vastaanottopäivän päivänä (toinen keskiviikko toukokuussa) suklaata tai pulloa viiniä. Hallinnollisten ammattilaisten päivänä (27. huhtikuuta) osoitat arvostamasi admin-tiimille. Olemme pyöristyneet joitain parhaita liikelahjoja sinulle.

Henkilökohtaiset mukit

Kun haluat yllättää joku (tai tiimi), joka nauttii kupin teetä tai kahvia, valitse henkilökohtaiset mukit ! Mukit voidaan räätälöidä yksilöllisesti tai ne voidaan tilata suurina määrinä samassa suunnittelussa. Lisää yrityksen logo, osaston nimi tai kirjoita se erikoiseksi ja luo muki kaikkien nimet. Sinun ei tarvitse aina odottaa syntymäpäivää tai erityistä (inter) kansallista päivää, jotta hän voi arvostaa tiimiäsi, tämä lahja on täydellinen jokaiseen tilaisuuteen!

Henkilökohtainen kannettava hihat

Jotkut ihmiset ovat hyvin kiireisiä ja he matkustavat paljon töihin ja siirtyvät kokouksesta kokoukseen. Ne ovat aina hyvin valmistautuneita ja antavat voimakkaita puheita ja inspiroivia esityksiä. Tämä ei olisi mahdollista ilman kannettavaa tietokonetta. Tästä syystä kannettavan tietokoneen suojaaminen on tärkeää. Henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen hihassa voit tehdä sen näyttävän niin ammattimaisena kuin henkilökohtaisena. Onko yrityksesi logo ja iskulause tulostettu kannettavan hihan päälle vai perheesi kuva. Nyt sinun ei tarvitse enää huolehtia kannettavasi tietokoneestasi, voit keskittyä siihen, että olet hämmästyttävää, mitä teet! ## Viski lahja

Oletko juuri laskeutunut massiiviseen kauppaan tai oletko saavuttanut vaikuttavan tavoitteen? Tämä vaatii juhlia! Kohtele tähtikollegiasi tai kumppaneitasi viskin lahjalla. Käännä tämä lahja henkilökohtaiseksi tekemällä ylellistä puulaatikkoa omalla valokuvallasi ja tekstillasi. Voit myös käyttää yrityksen logoa tai iskulauseita. Sen lisäksi, että käytät tätä herkullista lahjaa juhlimaan saavutuksiasi, sitä voidaan käyttää myös silloin, kun joku edistetään tai tulee nauttimaan hänen eläkkeelle.