Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tee vaikutus asiakkaisiin ja työntekijöihin yksilöllisten yrityslahjojen valikoimallamme, joista jokainen on yksilöity jättämään lähtemättömän vaikutuksen. Valikoimastamme löytyy jotain erityistä jokaiseen ammattisuhteeseen tyylikkäistä asusteista yksilöitäviin vempaimiin. Korosta brändiäsi ja vahvista yhteyksiäsi harkituilla, räätälöidyillä lahjoilla, jotka heijastavat yrityksesi ainutlaatuista identiteettiä.

125 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 125 lahjaa

Ihania vuosipäivälahjoja töihin

Onko sinulla työntekijä, joka on ollut yrityksessä 5 vuotta? Onko kollegalla tulossa 10-vuotispäivä? Onko sinulla todella omistautunut työntekijä, joka on työskennellyt yrityksessä 20, 30 tai jopa 50 vuotta? Kaikki nämä tilaisuudet ovat erityisiä, ja niitä pitäisi juhlia, jotta he tietävät, kuinka paljon heitä arvostetaan!

Tarjoamme laajan valikoiman klassisia työpäivälahjoja, kuten kaiverretun kynän tai herkullista viiniä, samppanjaa tai suklaata. Todella hienoja työpäivälahjoja ovat kuitenkin ne, jotka on tehty erityisesti vastaanottajaa varten. Me YourSurprisessa teemme tavallisimmista vuosipäivälahjoista jotain, jota vastaanottaja ei koskaan unohda.

Voit esimerkiksi antaa viinipullon, jossa on henkilökohtainen etiketti, jossa on oma tekstisi ja jossa voit jopa käyttää yrityksesi logoa. Tai miten olisi samppanjapullo kauniissa kaiverretussa puukotelossa? Viimeistelyä voi lisätä sopivilla laseilla, joihin kaiverretaan haluamasi teksti tai nimi.

Jos juhlijalla on makeannälkä ja hänen pöytälaatikkonsa on aina täynnä kaikenlaisia herkkuja, XXL-suklaalahjamme ovat valtava hitti. Tarjoamme lahjoja kaikenlaisilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Toblerone, Milka, Twix, Chokotoff ja Cote d'Or. Pakkaus on täysin personoitu nimellä, kuvalla/logolla ja henkilökohtaisella tervehdyksellä.

Töiden vuosipäivälahjat, jotka saavat heidät hymyilemään

Jos kollegasi viettää työpäivää, se on täydellinen tilaisuus yllättää hänet hauskalla ja huomaavaisella lahjalla.

Voit yllättää heidät t-paidalla, johon on painettu hauska sitaatti ja/tai valokuva. Toinen hieno työpäivälahja voisivat olla hauskat sukat, joissa on oma suunnittelemasi teksti, tai jos haluat jotain, jota henkilö voi käyttää töissä, voit valita siistin mukin, jossa on kuva ja oma suunnittelemasi teksti, tai kätevän hiirimaton, jossa on yrityksen logo ja henkilökohtainen teksti.

Työpäivälahjojen ei tarvitse olla tylsiä, joten anna mielikuvituksesi laukata ja luo erilainen työpäivälahja!

25-vuotislahja: ainutlaatuinen virstanpylväs

Nykyään ei ole enää tavallista, että ihmiset työskentelevät yhden työnantajan palveluksessa niin pitkään. 25 vuoden työvuosi on melkoinen saavutus. Se tarkoittaa myös sitä, että henkilö on omistautunut työlleen ja työskentelee mielellään yrityksessä. Sitä suuremmalla syyllä kannattaa osoittaa, että häntä arvostetaan ja että häntä arvostetaan.

Mutta mikä on täydellinen vuosipäivälahja 25-vuotispäiväänsä viettävälle henkilölle? No, olet tullut oikeaan paikkaan! Meillä on paljon lahjaideoita, jotka saavat varmasti hymyn huulille.

  • Olutlahja, jossa on yksilöllinen pakkaus ja yhteensopivat kaiverretut lasit, on loistava vuosipäivälahja oluen harrastajalle.
  • Tilaa työpäiväjuhliin herkullisia suklaaprinssejä, joissa on valitsemasi valokuva.
  • Ylellinen nahkalompakko, jossa on kaiverrettu monogrammi ja kaunis nahkavyö.
  • Kaunis rannekoru, johon on kaiverrettu henkilökohtainen teksti.

Tämä on vain pieni valikoima upeita työpäivälahjoja. Jos haluat yllättää työkaverin, tutustu hyvästelylahjoihimme työkavereille. Sieltäkin löydät runsaasti inspiraatiota täydelliseen työpäivälahjaan.

Unohtumattomat 40. vuosipäivän lahjat

Jos työntekijäsi tai kollegasi juhlii 40-vuotispäiväänsä, juhlistat henkilöä, joka on panostanut koko elämänsä yritykseen. Se ansaitsee enemmän kuin pelkän taputuksen selkään. 40-vuotispäivän juhlija on luonnollisesti jo hieman vanhempi, joten tutustu 50-vuotislahjoihimme hänelle ja/tai 50-vuotislahjoihimme hänelle, sillä löydät sieltä paljon ihania lahjoja, jotka sopivat täydellisesti tähän tilaisuuteen!

10-vuotisjuhlalahjat kollegoille tai työntekijöille

Joskus yritys järjestää juhlapäivän kunniaksi juomia tai vastaanoton, jolloin on pakko antaa juhlavuosilahja. Voimme auttaa sinua löytämään upean työpäivälahjan, jota varmasti arvostetaan suuresti.

Viihtyisä fleece-peitto henkilölle, joka aina valittaa, että toimistossa on kylmä. Tai kollegalle, joka saapuu aina ensimmäisenä perjantai-iltapäivän drinkille, Pornotähti Martini -lahjasetti tai kaiverrettu viininavaaja. Tai kokoa oma lahjakori erilaisista pienemmistä työpäivälahjoista, kuten räätälöidystä avaimenperästä tai parista henkilökohtaisista tossuista, joissa on kuva ja teksti.

Voit täyttää korin henkilökohtaisella suklaarasialla! Kuulostaa aika täydelliseltä työpäivälahjalta, eikö totta?

Ainutlaatuiset töiden vuosipäivälahjat

Unohtumaton työpäivälahja on täysin henkilökohtainen työpäivälahja. Kaikki työpäivälahjamme voidaan personoida haluamallasi nimellä, valokuvalla ja henkilökohtaisella viestillä. Täydellisen vuosipäivälahjan suunnittelu on helppoa ja nopeaa! Valitse vain mieleisesi lahja. Sen jälkeen voit muokata sen verkkokuvankäsittelyohjelmassamme, johon voit ladata haluamasi kuvan tai logon, lisätä nimen ja henkilökohtaisen tekstin. Voila, lahjasi on valmis! Näet lopputuloksen heti, ja jos olet tyytyväinen luomukseesi, me jatkamme siitä eteenpäin. Valmistamme lahjasi huolellisesti ja tarkasti ja lähetämme sen suoraan valitsemaasi osoitteeseen.

Hienojen työpäivälahjojen tekeminen ei todellakaan ole yhtään sen helpompaa!

Yllätä työntekijä täydellisellä vuosipäivälahjalla

Lähes kaikki lahjamme voidaan personoida yrityksesi logolla. Lisäksi voit lisätä henkilökohtaisen tekstin ja ehkä jopa valokuvan vastaanottajasta.

Löydä inspiraatiota upeaan työpäivälahjaan valikoimastamme yksilöllisiä logolahjoja. Näytä työntekijällesi, kuinka paljon arvostat häntä henkilökohtaisella työpäivälahjalla.

Vuosipäivälahjat yritykseltä

Jos työnantajasi on määrännyt sinut vastaamaan vuosipäivälahjoista, sinulle on annettu tärkeä tehtävä. Monille ihmisille 5, 10, 20 tai 25 vuotta yrityksessä olon juhlistaminen on hyvin erityinen hetki. He arvostavat todella sitä, jos myös heidän työnantajansa tunnustaa sen.

Jokaisella yrityksellä on oma budjettinsa, ja se, kuinka paljon ne varaavat rahaa vuosipäivän juhliin, voi vaihdella. Siksi meillä on valtava valikoima lahjoja, jotka sopivat jokaiseen budjettiin. Lahjoja, joita arvostetaan varmasti ilman, että pankkia tarvitsee rikkoa. Esimerkiksi samppanjapullo, jossa on logosi, vastaanottajan nimi ja valokuva, on monen työntekijän arvostama.

Muista, että ajatus ratkaisee!

Pienen lahjan ei tarvitse olla kallis - monille ihmisille tärkeintä on ele ja se, että sitä juhlitaan.

Parhaat vuosipäivälahjaideat

Talossa ei tule olemaan kuivaa silmää hämmästyttävien työn vuosipäivälahjoidemme ansiosta! Tutustu laajaan valikoimaan henkilökohtaisia työpäivälahjoja, jotka saavat heidät taatusti hymyilemään.

Voit esimerkiksi antaa ajattoman lahjan kaiverretun puukellon muodossa. Sekä tyylikäs että kestävä. Toinen hyvä lahjaidea voisi olla kuivakukkalahja, joka muistuttaa pitkään heidän saavutuksistaan.

Voit tehdä lahjasta todella ainutlaatuisen käärimällä sen yksilölliseen käärepaperiin, jossa on oma valokuvasi tai yrityksesi logo. Lisää lahjaan henkilökohtainen onnittelukortti, kuten puinen korttimme, johon on painettu valokuvasi ja tekstisi. Se näyttää upealta heidän työpöydällään tai kotihyllyllään.