Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Nelijalkaiset ystävät ovat uskollisia ja aina valmiita tukemaan sinua. Mukauta lisävaruste koirallesi tai kissallesi tai luo jotain erityistä lemmikkisi valokuvalla. Katso kaikki lahjat eläinrakkaille .

23 Lahjat

Lahjat eläinrakkaille

Persoonallisia lahjoja heille, jotka rakastavat eläimiä

Jos henkilö, jonka haluat yllättää, ei ole lemmikkisi, vaan erityinen henkilö elämässäsi, joka rakastaa eläimiä, on useita lahjaideoita, jotka voivat sopia. Voit valita lahjan ja muokata sitä valokuvalla, jonka haluat yllättää ja hänen lemmikkinsä. Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme:

  • Tela Canva: ne, jotka rakastavat lemmikkiään, haluaisivat näyttää sen kaikille! Onko ystäväsi lähettänyt sinulle kymmeniä kuvia kauniista kanistaan? Vai puhuuko kollegasi jatkuvasti hevosestaan? Ikuista suosikkikuvasi kauniille mukautetulle kankaalle.

  • Kaiverrettu riipus: usein työ tai päivittäiset sitoumukset vaikeuttavat ajan viettämistä rakkaan lemmikkisi kanssa. Tätä varten voit ikuistaa valokuvan riipukseen, jotta sen vastaanottajalla on kissanpentu aina lähellä.

  • Valokuvamuki : Henkilökohtainen muki on toinen tapa pitää lemmikkisi aina lähellä esimerkiksi kiireisen työpäivän aikana. Voit myös koristella mukin valokuvakollaasilla.

Maailman eläinten päivä

Tiesitkö, että 4. lokakuuta vietetään Maailman eläinten päivää? Täydellinen tilaisuus yllättää "eläinystävä" kauniilla henkilökohtaisella lahjalla, joka on räätälöity sen saajille. Ja jos sinulla on erittäin suloinen lemmikki, se voi olla mahdollisuus antaa itsellesi ainutlaatuinen lahja, kuten