• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Kaikki syntymä lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 723 arvostelua
Nora
jätetty 01-03-21

"Tilaus oli helppoa ja nopeaa. Toimitus tuli aikataulussa. Lopputulos oli juuri sitä mitä tilasin. Erinomainen.."

10 / 10
Jouko
jätetty 28-02-21

"Osoitetietoihin mahdollisuus jakeluautomaatista ja puhelinnumerosta. "

9 / 10
Vilhelmiina..
jätetty 28-02-21

"Tuote vastasi tilattua tuotetta. "

10 / 10

Lahjat vauvoille ja vauvakutsuja varten

Parhaat lahjat vauvakutsuille

Uuden vauvan saapuminen maailmaan on ihmeellinen asia. Se on onnellista aikaa ja ilahduttaa vanhempien lisäksi myös muita läheisiä. Vauvalahjat ovat tärkeitä, sillä ne toivottavat uuden tulokkaan tervetulleeksi, luovat upeita muistoja ja ovat myöhemmin ihania muistoesineitä.

Yksilöity vauvanpeitto

Yksilöllinen vauvanpeitto on täydellinen lahja, sillä se toimii lämpimänä ja pehmeänä tervetulotoivotuksena vauvalle. Se on myös taatusti uniikki, sillä se voidaan personoida vauvan nimellä ja ihanalla designilla tai kuvalla. Peitto on myös hyödyllinen lahja, sillä sille on käyttöä niin vauva-aikana kuin lapsen kasvaessa.

Yksilöity vauvan body

Somat vauvan bodymme voidaan yksilöidä nimellä, designilla ja kuvalla, joten ne ovat paitsi mukavia ja käytännöllisiä, myös äärettömän söpöjä. Meillä on myös vauvan myssyjä, tutteja ja ruokalappuja, joilla voit täydentää asun. Ota siis suloinen valokuva ja luo siitä kiva lahja!!

Pehmolelu

Meillä kaikilla on pehmolelu, joka on kulkenut mukanamme vauvasta lähtien ja joka pysyy rinnallamme koko elämämme. Pehmoleluillamme on yllään söpö t-paita, joka voidaan yksilöidä. Näin teet lelusta todella henkilökohtaisen lahjan ja suloisen kaverin lapselle koko loppuelämäksi.

Vauvanhuoneen sisustus

Pikkuinen otetaan vastaan avosylin ja avoimin ovin. Tee vauvan omasta tilasta erityinen yksilöidyllä vauvajulisteella, tyynyllä, seinätarralla tai hupullisella pyyhkeellä. Voitte jopa toivottaa hänet tervetulleeksi kotiin yksilöllisellä ilmapallolla ja näyttää koko maailmalle, kuinka onnellisia olette hänen saapumisestaan.

Aivan erityinen lahja

Joka ikinen lapsi ansaitsee oman yksilöidyn lahjansa. Lahjan personointi vauvan nimellä antaa lahjalle aivan erityisen merkityksen, olipa kyse sitten vauvan myssystä, bodysta tai lautasesta. Jotkut lapset saattavat jopa säilyttää lahjan koko elämänsä ajan! Onko sinulla jokin tällainen esine?


Tiedämme, että lahjat tekevät ihmisistä onnellisia ‒ eikä ainoastaan lahjojen saaminen vaan myös niiden antaminen. Antamalla lahjan luot ympärillesi pieniä onnen hetkiä. Spread a little happiness, kuten me sanomme. Me kutsumme tätä antamisen taiteeksi.