Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Mukavuuteen ja tyyliin astuminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Tutustu henkilökohtaisten sukkien maailmaan ja luo ikiomat räätälöidyt sukat, joissa on valokuva tai nimi.

6 Lahjat

Henkilökohtaiset sukat valokuvalla, nimellä tai logolla.

Kuvittele, että puet jalkasi sukkiin, jotka kertovat tarinan, sinun tarinasi. Personalisoidut sukat tuovat ripauksen ainutlaatuisuutta jokapäiväiseen pukeutumiseesi ja tekevät vaatimattomasta asusteesta keskustelun herättäjän. Henkilökohtaiset sukat ovat myös hauska lahja ystäville ja perheenjäsenille. Joululahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi, aina löytyy hyvä syy lahjoittaa sukkapari!

Nämä eivät ole tavallisia sukkia, vaan niissä voi olla mitä tahansa lemmikkieläimestäsi yrityksesi logoon. Sukat, jotka osoittavat persoonallisuutesi, sillä niissä on nimesi, suosikkikuvasi tai kuva, joka todella edustaa sinua tai vastaanottajaa, jota ajat takaa.

Räätälöityjen sukkien luominen: Vinkkejä ja niksejä täydelliseen lahjaan

Sukkia on saatavana eri kokoisina (jos et ole varma, minkä kokoisia tarvitset, tarkista lahjan tekniset tiedot) ja eri personointimenetelmillä. Voit luoda:

  • Henkilökohtaiset valokuvasukat: Lisää suosikkikuvasi sukkiin ja valitse malli. Jos haluat mainostaa yritystäsi, voit lisätä logon. Älä unohda valita laadukasta valokuvaa, jotta lahja on laadukas. Valokuvasi rikastuu hauskalla suunnittelulla, kuten sydämillä, olutmukeilla, sushirullilla, sateenkaarilla, pizzaviipaleilla, joulupukin hatuilla.
  • Henkilökohtaiset tekstisukat: Lisää nimi tai lyhyt teksti sukkiin. Teksti voidaan painaa haluamallasi värillä laajasta valikoimasta.

Henkilökohtaiset kasvosukat

Mikä on hauskempaa kuin sukkapari, jossa on kasvot? Sukkien personointi on helppoa! Lataa vain kuva vastaanottajan tai haluamasi henkilön kasvoista (se voi olla myös esimerkiksi koiran tai kissan kuva) editoriin. Kuva tulostetaan korkealaatuisena koko sukan päälle.

Painetut sukat alkaen 1 parista

Painettuja sukkia on saatavana alkaen 1 parista. Sinun ei tarvitse tehdä suurta tilausta ostaaksesi sukkia ja personoidaksesi ne verkossa. Personointi sisältyy hintaan! Ei ylimääräisiä personointimaksuja kassalla.