Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

8 Lahjat

Kaulakorut ja riipukset kaiverruksella

Haluatko yllättää jonkun tärkeän henkilön aikaa kestävällä lahjalla? Tai haluatko yllättää rakkaasi todella henkilökohtaisella ja erityisellä tavalla? Tällöin koru kaiverruksella on täydellinen valinta. Kaiverrettu kaulakoru tai riipus kaiverruksella on erinomainen tapa kertoa läheiselle, kuinka tärkeä hän on sinulle. Voit kaiverruttaa koruun erityisen viestin, tärkeän päivämäärän, vastaanottajan nimen tai jopa hänen lempivalokuvansa!

Ehkä sinulla on mielessäsi erityinen lause, lainaus tai kappaleen sanat, jotka haluat kaivertaa riipukseen jonka annat rakkaimmallesi. Voit myös julistaa rakkauttanne erityisellä tavalla kaivertamalla riipukseen "Rakastan sinua".

Henkilökohtainen riipus on ainutlaatuinen lahja myös muihin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäivään, valmistujaisiin tai rippijuhliin.

Persoonallinen kaulakoru kaikkiin tilaisuuksiin

Haluatko yllättää jonkun kestävällä lahjalla? Henkilökohtainen riipus omalla nimellä tai suosikkivalokuvalla on lahja, joka sopii todellakin mihin tahansa tilanteeseen. Riipus on persoonallinen lahja, joka saa sen vastaanottajan ymmärtämään kuinka tärkeä hän sinulle on. Siihen voidaan kaivertaa erityinen viesti, vastaanottajan nimi tai jopa valokuva.

Tällaista lahjaa ei todellakaan saada joka päivä!

Nimikaulakoru, sydämen muotoinen koru tai koru valokuvalla

Jos haluat yllättää jonkun henkilökohtaisella korulla, voit valita eri riipusten joukosta tilanteesen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Meiltä löydät useita erilaisia koruja, joihin voit lisätä haluamasi kaiverruksen. Tutustu joihinkin suosikkeihimme!

  • Sydämen muotoinen riipus: nämä korut sopivat erityisesti romanttisiin hetkiin, mutta sydänriipus on myös sopiva lahja äidille tai ystävälle. Voit valita kullan tai hopean värisen sydänkaulakorun ja kaivertaa siihen vastaanottajan nimen.
  • Riipus valokuvalla: korun räätälöinti valokuvalla tekee siitä erityisen ja ainutlaatuisen lahjan. Voit antaa lastenlasten valokuvalla kaiverretun korun isoäidillesi, tai yhteiskuvalla kaiverretun korun parhaalle ystävällesi. Tai miten olisi koru rakkaan lemmikkisi valokuvalla itsellesi?
  • Nimikaulakoru: Nimikaulakoru sopii lahjaksi lähes kenelle tahansa, sillä meiltä löydät sopivia malleja sekä naisille että miehille. Materiaaleista voit valita joko kullan, hopean tai rodiumin. *Nimilaatta ketjulla: Upea nimilaatta nimellä kaiverrettuna on erinomainen lahja kumppanille tai parhaalle kaverille! Nimilaatta sisältää siihen sopivan ketjun.