Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Rakkautta ilmassa! Häät ovat hyvin erityinen tilaisuus kaikille osapuolille, joten juhli rakkautta ainutlaatuisella ja henkilökohtaisella häälahjalla. YourSurprise tarjoaa laajan valikoiman lahjoja morsiamelle sulhaselle, vieraille, morsiusneidolle ja bestmaneille.

Lasit kaiverruksella

Lasit kaiverruksella

Suklaa ja makeiset

Suklaa ja makeiset

Puiset leikkuulaudat ja tarjoilualustat

Puiset leikkuulaudat ja tarjoilualustat

128 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 128 lahjaa

Omaperäinen häälahja

Jos joku tuttusi on menossa naimisiin ja sinulla on vaikeuksia keksiä omaperäistä lahjaa tuota tärkeää päivää varten, miksi et valitsisi yksilöityä lahjaa? Se muistuttaa hääparia aina heidän elämänsä tärkeimmästä päivästä. YourSurprise tarjoaa lahjoja, jotka voidaan personoida haluamallasi kuvalla ja/tai tekstillä, joten voit helposti luoda persoonallisen lahjan, joka erottuu joukosta.

Vinkkejä parhaiden lahjojen hankintaan

Haluat varmasti yllättää onnellisen parin lahjalla, jota he rakastavat ja voivat myös käyttää. Olemme koonneet joitakin vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen lahjan.

  • Kulinaristeille Jos morsian ja sulhanen ovat todellisia kulinaristeja tai herkkusuita, he nauttisivat varmasti mielellään herkkuja omalta kaiverretulta tarjoilualustaltaan. Loistava valinta lahjaksi ovat myös kaiverretut samppanjalasimme, joista hääpari voi nauttia kuohuvaa juhlan kunniaksi.

  • Netflixin ystäville Onko onnellinen pari sitä tyyppiä, joka nauttii rennosta viikonlopusta sängyssä Netflixiä katsellen? Miksipä et antaisi heille lahjaksi omaa yksilöllistä Mr & Mrs -pussilakanaa? Sen alla on taatusti mukava loikoilla.

Vieraslahjat hääparilta

Haluatte varmasti kiittää kaikkia vieraitanne osallistumisesta suureen päiväänne. Osoittaakseen kiitollisuutensa monet parit haluavat antaa vierailleen pienen lahjan. Hyvä idea on antaa vieraslahjaksi esimerkiksi suklaita, joissa on teidän kuvanne, sekä lähettää kaikille yksilöllinen kiitoskortti valokuvalla häiden jälkeen. Voitte antaa vieraille lahjaksi myös retrokuvan heistä itsestään, jotta he voivat muistella tuota erityistä päivää, jonka he jakoivat kanssanne.

Kuinka paljon rahaa sinun tulisi käyttää häälahjaan?

On aina hankala määrittää, kuinka paljon rahaa häälahjaan tulisi käyttää. Jotta se olisi hieman helpompaa, olemme koonneet sinulle joitakin vinkkejä:

  • Kollegat ja tuttavat: Jos osallistut työtoverin tai tuttavan häihin, voit käyttää lahjaan esimerkiksi 20‒40 €. Lahjaan käytettävään rahamäärään voi vaikuttaa se, onko lahja vain sinulta itseltäsi vai saavutko hääjuhlaan avecin kanssa.

  • Läheiset ystävät ja perhe: Kun on kyse läheisen ystävän tai perheenjäsenen häistä, haluat ehkä panostaa lahjaan hieman enemmän, esimerkiksi 50‒150 €. Vaihteluväli on tietysti melko suuri. Jos esimerkiksi osallistut häävalmisteluihin tai auttelet itse hääjuhlassa, työpanoksesi voi olla osa häälahjaasi.

  • Kaukaisemmat ystävät ja sukulaiset: Jos osallistut häihin, jotka eivät ole läheisen ystävän tai perheenjäsenen häät, voit käyttää lahjaan esimerkiksi 35‒50 €. Muista kuitenkin, että sopivan summan päätät lopulta sinä itse ‒ osallistumisesi hääparin suureen päivään merkitsee heille varmasti enemmän kuin lahjan rahallinen arvo.

Meillä on paljon hauskoja lahjoja, jotka sopivat mihin tahansa budjettiin riippumatta siitä, ostatko oman lahjan vai osallistutko kimppalahjaan. Jos ostatte lahjan porukalla, voitte vaikkapa yhdistää monta eri lahjaa yhteen pakettiin. Mikäs sen mukavampaa morsiamelle ja sulhaselle!

Pitäisikö sinun antaa lahja vai rahaa?

Vaikka monet pariskunnat vastaanottavat mieluummin rahaa kuin tavaralahjan suurena päivänään, on joidenkin ihmisten mielestä rahakuoren antaminen hieman tylsä ja ei niin juhlava vaihtoehto. Sinun kannattaa tietysti toimia niin kuin itsestäsi tuntuu hyvältä! Voit halutessasi antaa hääparille mukavan tavaralahjan tai jos annat mieluummin rahaa, voit silti lisätä mukaan pienen yksilöllisen lahjan, joka jää heille hauskaksi muistoksi.

Valitse paras nappaamasi valokuva onnellisesta parista ja painata se esimerkiksi mukeihin tai pussilakanaan, niin saat upean ja ainutlaatuisen lahjan hääparille.