Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Esiliina on kokin tärkein varuste! Se ei vain suojaa häntä ei-toivotuilta tahroilta vaatteissa, vaan on myös yksityiskohta, josta erottaa todellisen kokin! Tiedätkö jonkun joka rakastaa herkullisten aterioiden valmistamista? Anna hänelle persoonallinen valokuvalla ja/tai tekstillä varustettu esiliina.

21 Lahjat

Esiliina painatuksella

Etsitkö lahjaa jollekulle, joka viihtyy keittiössä ja rakastaa kokkaamista? Siinä tapauksessa anna hänelle lahjaksi hauska esiliina, jossa on hänen oma nimensä tai kuvansa! YourSurprisella on useita erilaisia esiliinoja lasten esiliinoista kangas- ja nahkaesiliinoihin. Suunnittele esiliina helposti kuvaohjelmamme avulla. Siellä voit ladata kuvan ja lisätä tekstin.

Esiliina äidille

Haluaisitko teettää äidillesi yksilöllisen esiliinan? Huisin hauskaa! ~ Meillä on esiliinoja erilaisilla painatuksilla ja eri väreissä. kuvaohjelmassamme valittavanasi on erilaisia tekstejä, kuten 'Best mum', 'I am a super mum', 'I love my mummy' sekä 'for the best grandma'. Voit myös ladata oman kuvasi tai jopa tehdä kollaasin useammista kuvista esiliinaan painettavaksi. Esiliinat painetaan laadukkaasti, joten ne myös näyttävät hyvältä. Äitienpäivän esiliina on saatavilla harmaana ja valkoisena.

Esiliina isoäidille

Haluaisitko yllättää maailman parhaan isoäidin ihanalla lahjalla kiitokseksi hänen valmistamistaan ihanista aterioista? Tai koska leivotte aina yhdessä? Anna hänelle siinä tapauksessa lahjaksi yksilöity esiliina kuvalla, hänen nimellään tai haluamallasi tekstillä. Esiliina, jossa on kuvia isoäidistä ja hänen lapsenlapsistaan, on aina hitti! Varsinkin jos mukana on lämmin tervehdys!

Lasten esiliina nimellä

Kukapa ei rakastaisi pikkuleipien tai kakkujen leipomista tai vain keittiössä auttelemista? Tunnemme paljon lapsia, jotka rakastavat kakkujen leipomista äidin, isän tai isovanhempien kanssa. Valikoimassamme on monia upeita lasten esiliinoja, jotka on tehty erityisesti pieniä leipureita varten. Lataa kuva, lisää nimi ja valitse esiliinaa varten hauska teksti, kuten 'Star Baker', 'Sous chef' tai 'Master chef'. Lasten esiliinoja on saatavilla punaisena, sinisenä, mustana ja valkoisena.

Milla-jänis lasten esiliina

Milla-jänis-esiliina on saatavilla erilaisilla painatuksilla ja useissa eri väreissä. Voit valita Millan ruokalapun kanssa, Millan syömässä tai Millan kaikkien ystäviensä seurassa. Jotta esiliina olisi pienen käyttäjänsä mielestä entistä hauskempi, voit lisätä siihen hänen nimensä sekä lyhyen tekstin!

Esiliina cooleille tyypeille: nahkainen grillausesiliina

Arvonsa tunteville grillimestareille valikoimassamme on upeita nahkaesiliinoja, joihin voit painattaa heidän nimensä. Nimen lisäksi sinulla on valittavanasi useita eri malleja ja painatuksia. Onko joku tuttusi todellinen 'BBQ chef', 'Grill Master' tai 'Master chef'? Me painamme sen tähän upeaan nahkaesiliinaan! Voit suunnitella nahkaesiliinan helposti kuvaohjelmamme avulla. Nahkaesiliinassa on säädettävä kaulahihna ja se on valmistettu korkealaatuisesta kasviparkitusta puhvelinnahasta. Tämä esiliina on täysosuma, jos grillimestarisi järjestää mielellään grilli-iltoja ystävilleen!

Lasten nahkaesiliina nimellä

Mikä olisikaan hauskempaa kuin hankkia lapselle yhteensopiva nahkaesiliina. Tällä tavalla isästä ja lapsesta (tai äidistä ja lapsesta) tulee ainutlaatuinen tiimi. Voit teettää lapsille samanlaisen esiliinan kuin äidille tai isällekin. Valittavanasi on tekstejä kuten 'Little Chef', 'BBQ king' tai 'princess BBQ'. Olemme varmoja, että perheen pienimmät ovat enemmän kuin valmiita auttamaan, etenkin jos he saavat samanlaisen esiliinan kuin äidillä tai isällä.