Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tiedätkö jonkun, joka on intohimoinen keittiössä? Yllätä hänet henkilökohtaisilla keittiötarvikkeilla. Mukauta ne nimellä ja/tai tekstillä!

117 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 117 lahjaa

Parhaat yksilöidyt lahjat keittiöön

Jos haluat yllättää keittiössä viihtyvän läheisesi upealla ja yksilöllisellä lahjalla, olet oikeassa paikassa. Meiltä löydät parhaat tarvikkeet aloitteleville kokeille!

Tee lahjoistasi yksilöllisiä

Parasta lahjoissamme on se, että voit yksilöidä niistä joka ikisen. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä lahjasta todella ainutlaatuisen lisäämällä siihen haluamasi nimen, valokuvan, tekstin ja/tai logon. Jos et ole aivan varma, minkä lahjan valitsisit, anna meidän tarjota sinulle inspiraatiota.

Leikkuulaudat ja veitset

Kaikki kokit tarvitsevat hyvän leikkuulaudan ja veitsisetin. Luo oma lasinen leikkuulautasi lisäämällä siihen haluamasi kuva, tai kaiverruta henkilökohtainen viesti veitsitelineeseemme. Veitsiteline sisältää 9-osaisen veitsisetin. Puiset leikkuulaudat soveltuvat hyvin leivän leikkaamiseen, mutta niitä voidaan käyttää myös tarjoilu- tai pizzalautoina. Laseroimme valitsemasi mallin puuhun, jotta lahjasta tulee todella ainutlaatuinen. Tuloksena on kaunis lahja, jota voidaan käyttää myös juustotarjottimena.

Mukit ja lasit

Teen ja kahvin ystävät, huomio! Yllätä läheisesi ikiomalla teelasilla tai mukilla. Teelaseihin voidaan kaivertaa valitsemasi teksti sekä jokin hienoista malleistamme. Koska yksilöinti on kaiverrettu, haalistumisen vaaraa ei ole. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ja erivärisiä mukeja. Meiltä löydät esimerkiksi taikamukin, jonka musta pinnoite katoaa, kun mukiin kaadetaan kuumaa juomaa. Jos pidät rustiikkisesta, klassisesta tyylistä, on emalimukimme täydellinen valinta. Näissä ihanissa mukeissa on emalipinta, ja niihin voidaan painaa haluamasi teksti ja/tai valokuva(t).

Kokin hattu, esiliina ja uunikintaat

Oikea kokki tarvitsee täydellisen tyylin! Teetä yksilöllinen kokin hattu tai esiliina, jota hän voi käyttää valmistaessaan maukkaita herkkujaan. Esiliina on yksi käytännöllisimmistä keittiölahjoistamme sekä nuorille että vanhemmille. Jos sinulla on pienokainen, joka mielellään auttaa keittiössä, miksipä et hankkisi teille yhteensopivia esiliinoja? Jos etsit jotain todella erityistä, ovat nahkaiset esiliinamme täydellinen valinta. Näihin esiliinoihin voidaan kaivertaa valitsemasi nimi tai teksti. Jos haluat mieluummin yksilöidä esiliinan valokuvalla, voit valita jonkin kangasesiliinoistamme.

Hyvät uunikintaat ovat keittiössä todellinen must. Voit tilata parin nahkaisia uunikintaita, joihin on kaiverrettu valitsemasi nimi tai teksti, tai voit valita kankaasta tehdyt uunikintaat ja lisätä niihin haluamasi kuvan ja/tai tekstin. Nahkaiset uunikintaamme sopivat täydellisesti myös grillaamiseen.

Tabletit, lautaset ja aterimet

Tee kattauksesta yksilöllinen. Viimeistele kattaus lisäämällä tabletteihin valitsemasi kuva ja/tai teksti.

Jos haluat yllättää pienokaisesi, anna hänelle ikioma yksilöity lautanen, jossa on haluamasi kuva ja/tai teksti. Aterioista tulee näin hauskempia kuin koskaan!

Lapsille meillä on tarjolla myös kaunis Milla-jänis-aterinsetti, johon voidaan kaivertaa lapsen nimi. Se on käytännöllinen lahja, josta lapselle riittää iloa pitkäksi aikaa.

Pöytäliinat ja lautasliinat

Jos haluat käyttää luovuuttasi, kata pöytään yksilöity pöytäliina ja lautasliinat. Pöytäliina on valmistettu korkealaatuisesta polyesteristä ja puuvillasta, joten se on helppo puhdistaa ja käyttää uudelleen. Lisää vain haluamasi kuva tai luo kollaasi, jos sinulla on useampi kuin yksi valokuva, jota haluat käyttää.

Myös puuvillaiset lautasliinamme voidaan yksilöidä valitsemillasi valokuvilla. Ne on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta, ja ne voidaan pestä koneessa. Kaunis lisä joulupöytään tai mihin tahansa muuhun juhlaan!

Lisää upeita keittiötarvikkeita

Meillä on myös paljon muita hauskoja tarvikkeita, jotka voit yksilöidä ja antaa lahjaksi. Miten olisi yksilöity saippua-annostelija, joka tuo hauskuutta käsienpesuun, kauniit kaiverretut nahkaiset lasinaluset, joissa on haluamasi nimi tai teksti, tai painettu lasinalunen, jossa on suosikkikuvasi?

Jos etsit ihanaa lahjaa mummolle tai papalle, keksirasiamme on loistava valinta. Voit lisätä siihen hauskan kuvan lapsenlapsista ja tehdä lahjasta näin todella henkilökohtaisen.