Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kuinka paljon kauniimpi maailma onkaan, kun isovanhemmat voivat levittää rakkauttaan lastenlapsilleen. Näitä rakkauden täyteisiä hetkiä kannattaa juhlia! Tee isovanhempiisi vaikutus henkilökohtaisen lahjan avulla isovanhempien päivänä tai kiitä heitä tuesta ja rakkaudesta ainutlaatuisella lahjalla.

188 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 188 lahjaa

Yksilöidyt lahjat isovanhemmille

Haluatko yllättää isovanhempasi upealla lahjalla? Onko heillä kenties tulossa syntymäpäivät tai hääpäivä? Vai haluatko vain kertoa heille, että he ovat maailman parhaat isovanhemmat, tai että rakastat yökyläilyä heidän luonaan? Ehkäpä haluat kiittää heitä siitä, että he ovat aina valmiita toimimaan lapsenvahtina. Isovanhempien yllättämiseen on olemassa loputtomasti syitä.

Lahja mummille

Onko mummisi ihminen, jota ihailet? Yksi niistä ihmisistä, joiden puoleen käännyt saadaksesi lohdutusta ja neuvoja? Siinä tapauksessa haluat varmasti kertoa hänelle, kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Voit kertoa sen viestillä, joka on lisätty esimerkiksi koristeelliseen puiseen sydämeen, mukiin, teelasiin tai viinilasiin. Jos mummisi pitää maukkaista välipaloista, hän ilahtuisi varmasti saadessaan oman puisen tarjoilualustan, jossa on henkilökohtainen viesti ja hänen nimensä.

Lahja papalle

Onko pappa sankarisi? Kertooko hän aina hauskoja vitsejä, osallistuu hauskoihin leikkeihin ja auttaa sinua rakentamaan asioita? Kerro hänelle, kuinka paljon arvostat häntä, antamalla hänelle muki, puhelimen suojakuoret tai palapeli, jossa on hieno kuva teistä kahdesta. Jos ukkisi pitää maistuvista juomista, voisit antaa hänelle vaikkapa kaiverretun olut- tai viskilasin.

Piirustus mukissa

Oletko tehnyt hienon piirustuksen mummille tai ukille? Jos haluat tehdä siitä jotain erityistä, painata se mukiin! Näin isovanhempasi näkevät ihanan piirustuksesi aina kun he juovat kupillisen teetä tai kahvia. Mukimme ovat konepesun kestäviä, joten isovanhempien ei tarvitse edes huolehtia ylimääräisestä tiskistä. Voit painattaa piirustuksesi myös muihin lahjoihin, kuten puhelimen suojakuoriin tai vaikka vesipulloon. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Kerro heille, että heistä tulee isovanhemmat

Jos olet raskaana ja etsit persoonallista tapaa kertoa vanhemmillesi, että heistä tulee isovanhemmat, teetä vaikkapa hieno puinen kortti! Painata korttiin ultraäänikuva ja yllätä tulevat isovanhemmat. Voit halutessasi lisätä mukaan esimerkiksi yksilöidyn tutin. Miten ikinä heille kerrotkin, he tulevat olemaan onnensa kukkuloilla! ## Juhlista mummon tai papan syntymäpäivää

Haluatko yllättää mummosi tai pappasi upealla lahjalla syntymäpäivänä? Jos et ole varma, mitä antaisit heille, meillä on sinulle muutama vinkki. Miten olisi seinäkello tai palapeli, jossa on valokuva kaikista heidän lapsenlapsistaan? Jos he juovat mielellään teetä, kaiverrettu puinen teelaatikko suloisella tekstillä voisi olla täydellinen valinta. Muita suosittuja lahjoja ovat yksilöity muki, suklaa tai canvas-taulu.

Yllätä isovanhempasi äitienpäivänä ja isänpäivänä

Älä unohda mummia ja ukkia äitien- ja isänpäivänä! Myös he ovat ylpeitä vanhempia. Lahjan ei tarvitse olla iso, sillä ajatus on tärkein. Jos et pääse käymään heidän luonaan, voimme lähettää heidän lahjansa suoraan heidän osoitteeseensa.

Isovanhemmille, jotka eivät pysty näkemään toisiaan tai lapsenlapsiaan

Jos mummi ja ukki ovat jo vanhoja, voi olla, että he eivät pysty enää asumaan yhdessä. Ehkä jompikumpi heistä on jäänyt jo yksin. Jotkut isovanhemmat eivät pysty näkemään lapsenlapsiaan kovinkaan usein ja kaipaavat heitä paljon. Kuinka voi lohduttaa henkilöä, jolla ei ole mahdollisuutta nähdä rakkaitaan? Se tuntuu lähes mahdottomalta. Tästä huolimatta saimme ihanaa palautetta isoäidiltä, joka teetti tyynyn, jossa oli valokuva hänen lapsenlapsistaan. Tyyny sai hänet tuntemaan, että lapsenlapset olivat hänen lähellään. Vaikka tyyny ei voikaan korvata lastenlasten läsnäoloa, hän oli niin onnellinen, että se kosketti meitä syvästi. Kyse ei ole lahjan koosta, vaan tunteesta, jonka se saa aikaan.