Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Haluatko yllättää kollegasi erityisellä lahjalla? Etsitpä sitten jäähyväislahjaa tai kiitoslahjaa, täältä YourSurprisesta löydät laajan valikoiman yksilöllisiä lahjoja kollegoille. Tee kollegallesi annettavasta lahjasta aivan erityinen lisäämällä siihen henkilökohtainen viesti tai valokuva.

125 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 125 lahjaa

Parhaat yksilöidyt lahjat kollegoille

On useita syitä muistaa kollegaa lahjalla. Ehkäpä haluat kiittää häntä siitä, että hän on aina valmis vaihtamaan vuoron kanssasi. Tai ehkä haluat lähettää Parane pian -lahjan työkaverille joka on sairastunut. Vai halutako muistaa kollegaa, joka on jäämässä äitiyslomalle? Voi olla hankalaa keksiä sopivaa lahjaa työkaverille ja siksi haluamme auttaa sinua parhailla vinkeillämme!

Oma lahja vai kimppalahja?

Haluatko ostaa työkaverille oman lahjan vai olisiko parempi osallistua kimppalahjaan muun työporukan kanssa? Oma lahja on aina ainutlaatuinen, mutta kimppalahjoissa on se etu, että voitte ostaa yhdessä isomman lahjan suuremmalla budjetilla. Yhteinen budjetti on helppo sopia ja kerätä esimerkiksi jonkin sovelluksen avulla. Suosittelemmekin lähettämään pyynnön liittyä kimppalahjaan ajoissa, jotta kaikki osallistujat pääsevät mukaan ja yhteinen lahja tulee hankittua ajoissa!

Jäähyväislahja kollegalle

Valitettavasti se on osa elämää: ihanat kollegamme löytävät uusia työmahdollisuuksia ja jättävät yrityksiä taakseen. Et halua heidän lähtevän tyhjin käsin, etenkään jos he olivat niitä kenen kanssa nautit työskentelystä. Riippuen budjetistasi, on monia lahjoja mistä valita. Miten olisi muki, johon on painettu yhteiskuva työporukastanne? Valitse tyylikäs kuvamuki, tai hauska taikamuki, jonka kuva ilmestyy esiin kun siihen kaadetaan kuumaa juomaa. Tai miten olisi pullo hyvää viiniä, jonka mukana annat työkaverin nimellä kaiverretut viinilasit?

Häälahja kollegalle

Mitä antaa lahjaksi kollegalle, joka on menossa naimisiin? Tähän voi olla vaikea vastata. Useimmat naimisiin menevät pariskunnat haluavat saada rahaa lahjaksi. Jos haluat kuitenkin muistaa jollain muulla tavalla, miten olisi kauniit kuohuviinilasit, joihin on kaiverrettu pariskunnan nimet ja hääpäivän päivämäärä? Tai persoonallinen ja hauska kynnysmatto, jossa on kuva onnellisesta pariskunnasta? Tarjoamme myös ihania yksilöllisiä tyynyliinoja, joihin voi painattaa pariskunnan nimet tai mukavan tekstin. Kiva lahjaidea on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu viininjäähdytin, johon voit kaivertaa hääparin nimet sekä häiden päivämäärän.

Suloinen äitiyslahja tai vauvalahja työkaverille

Et voi tietenkään antaa kollegasi lähteä äitiyslomalle tyhjin käsin! Yllätä hänet söpöllä lasten matkalaukulla, jota voidaan käyttää suloisen lahjasetin kokoamiseen, vauvan huoneen koristeluun ja lapsen leluna kun hän on vähän isompi. Tai onko kollegasi jakanut uuden tulokkaansa nimen jo? Jos näin on, yllätä uudet vanhemmat suloisella lahjalla, jossa on heidän lapsensa nimi. Luo vaikkapa söpö vauvan myssypienokaisen nimellä. Jos sinulla on suurempi budjetti, kokoa lahjasetti, joka sisältää suloisen leikkimatkalaukun, vauvan bodyn, sydänmakeisia tuttipullossa ja vauvan myssyn nimellä. Jokainen lahja voidaan räätälöidä pienokaisen nimellä, mutta jos nimeä ei ole vielä paljastettu, valitse tekstiksi 'Poikavauva' tai 'Tyttövauva'.

Parane pian -lahja sairaslomalla olevalle työkaverille

Kun kollegallasi on vaikeita aikoja, haluat varmasti kertoa hänelle että ajattelet häntä. Joissakin tapauksissa kollegallasi ei välttämättä ole energiaa pitää yhteyttä työkavereihin, sillä se voi olla henkisesti raskasta. Siksi hänen on hyvä myös tietää, että ihmiset ajattelevat häntä eikä häntä ole unohdettu. Mukavalla valokuvalla yksilöity kortti mukavalla viestillä on kiva yllätys! Tai miten olisi söpö karhu, jolla on päällään valokuvalla ja tekstillä yksilöity t-paita? Meillä on paljon pehmoleluja joista valita, joten jokaiselle löytyy sopiva nallekarhu. Jos kollegasi tarvitsee lohdutusta, voit aina antaa tai lähettää maukkaan suklaarasian, jossa on piristävä henkilökohtainen viesti ja valokuva.

Kiitoslahja kollegalle jolta saat aina apua

Jos haluat kiittää kollegaasi, joka antaa sinulle aina kyydin töihin tai ei välitä vaihtaa vuoroja kanssasi, meillä on monia hauskoja lahjoja joilla yllättää hänet. Suklaa piristää aina, joten miten olisi maukas Toblerone-suklaapatukka jossa on työkaverisi oma nimi? Tarjoamme myös Milka-suklaita ja Verkade-suklaita, joiden kääreeseen voi lisätä omavalintaisen valokuvan ja viestin. Mukava ja käytännöllinen kiitoslahja on myös Super Hero -kangaskassi, jonka avulla voit kertoa miten paljon kollegasi merkitsee sinulle. ](https://www.yoursurprise.fi/tuotemerkit/verkade/verkade-suklaa-ihan-muuten-vain?artikelcode=406023)

Lahja kollegoillesi kun olet itse vaihtamassa työpaikkaa

Kaikki hyvät asiat loppuvat aikanaan, joten on todennäköistä, että jätät jossain vaiheessa yrityksen jossa työskentelet. Kollegoiden hyvästely voi tuntua helpommalta kuin luulet! Varsinkin, jos vietät enemmän aikaa heidän kanssaan kuin kumppanisi tai ystäviesi kanssa. Jos haluat muistaa kollegoitasi ennen lähtöäsi erityisellä tavalla, meiltä löydät hyviä vinkkejä. Hanki vaikkapa erityinen suklaapaloista muodostuva valokuva, valtava purkki makeisia tai Chupa Chups-tikkaritorni. Yksilöi lahja vielä valitsemallasi kuvalla ja viestillä ja jätät taatusti pysyvän vaikutelman.