• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin

Joulu

Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 222 arvostelut
Maikku
jätetty 25-02-20

"Tuote vastasi odotuksiani hyvin ja se saapui lähes arvioituna aikana perille. "

10 / 10
Susanna
jätetty 25-02-20

"Termospullo kuvalla oli hieno ja odotetun mukainen, toivon mukaan kuva kestää myös. Tilaus oli helppo.."

9 / 10
Armi
jätetty 24-02-20

"Tuote tuli nopeasti ja pidin muutoinkin pyyhkeestä "

10 / 10

Joulu

Joulu lähestyy jälleen ja on aika miettiä miten haluat muistaa läheisiäsi tänä jouluna. Etsitkö ainutlaatuista joululahjaa? Meiltä YourSurprise-verkkokaupastalöydät laajan valikoiman lahjoja, joista jokaisen voit yksilöidä kuvalla tai tekstillä. Anna siis joululahja, jonka olet luonut itse ajatuksella.

Jouluaatto


Lasketko päiviä jouluaattoon? Joulun aika on omistettu perheelle ja ystäville, hyvälle ruoalle ja rentoutumiselle. Jouluaattona nautitaan joulupöydän antimista ja hyvästä seurasta. Joulupöydän katseenvangitsijaksi voit luoda henkilökohtaiset lasit kaiverruksella ja joulusaunan jälkeen on kiva käpertyä yksilölliseen kylpytakkiin, johon on brodeerattu oma nimi.

Joulun valmistelu


Ennen joulua on hyvä ajoissa miettiä mitä kaikkea pitääkään tehdä. Joulukortit ainakin pitää lähettää ajoissa ja ehkä tänä vuonna luot ne itse suosikkikuvistasi. Joulun aikaan kuuluu tietenkin pikkujoulut ja hauska pikkujoululahja on yksilöidyt joulupallotomalla kuvalla tai yrityksen logolla. Tai ehkä tänä vuonna pikkujouluihin pukeudutaan yksilöllisellä joulupaidalla! Ja tietenkin joulun valmisteluun kuuluu lahjojen hankkiminen.

Luo persoonallinen joululahja


Jos luot ja tilaat joululahjat netistä niin jouluostoksilla voit keskittyä glögin nauttimiseen ja fiilistelyyn. Meiltä löydät laajan valikoiman lahjoja kaikille perheenjäsenille. Kurkkaa joululahjat naiselle ja joululahjat miehelle ja tietenkin joululahjat lapsille! Jokaisen lahjan voit luoda yksilölliseksi lisäämällä siihen haluamasi kuvan tai tekstin. Vastaanottajalle luotu lahja on kiva yllätys ja tuo iloa pitkään.

Joululahjaideoita


Suklaa kuuluu jouluun, joten mikset loisi yksilöllistä suklaalahjaayllättämään poikaystävä. Palapeli omalla kuvalla on hauska tapa viettää yhteistä aikaa jouluna. Aikuisväkeä voi muistaa joulun aikaan yksilöllisellä tarjoilualustalla, johon voit koota suolaisia tai makeita herkkuja. Ja perheen pienimmälle yksilöi puinen lelu, joka on ekologinen vaihtoehto ja kestää hyvin aikaa. Hyvää joulua!
Voinko auttaa?
1