Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

156 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 156 lahjaa

Joululahjat hänelle

Top 10 joululahjoja hänelle, joka Wow hänen

Oletko jumissa miettimässä, mikä voisi olla täydellinen joululahja elämäsi erityiselle naiselle? Olipa kyseessä sitten vaimosi, tyttöystäväsi, äitisi, siskosi tai ystäväsi, oikean lahjan löytäminen voi joskus olla ylivoimaista. Mutta ei hätää, meillä on kaikki valmiina! Tässä on hyvin kuratoitu lista 10 parhaasta joululahjasta naiselle, jotka varmasti ihastuttavat häntä.

 1. Ylellinen kylpylälahjasetti: Kokoelma rauhoittavia kylpy- ja vartalotuotteita, jotka auttavat häntä rentoutumaan pitkän päivän jälkeen.
 2. Räätälöidyt korut: <Kaiverrettu koru, johon on kaiverrettu hänen nimikirjaimensa tai erityinen päivämäärä, koskettaa varmasti hänen sydäntään.
 3. Henkilökohtainen pussukka: Tyylikäs ja kätevä lisävaruste, jossa hän voi säilyttää välttämättömät tavaransa matkalla. Voit painattaa siihen hänen nimensä tai nimikirjaimensa, mikä antaa sille henkilökohtaisen ilmeen.
 4. Henkilökohtainen valokuva-albumi: Täytä se yhteisistä muistoista otetuilla kuvilla ja tee siitä lahja, jota hän tulee vaalimaan ikuisesti.
 5. Henkilökohtainen kello: Personalisoitu kello ei olisi vain hieno lisä hänen kodin sisustukseensa, vaan myös muistuttaisi häntä sinusta joka kerta, kun hän tarkistaa kellonajan.
 6. Viinipullo henkilökohtaisella etiketillä: <Jos hän nauttii hyvästä viinistä, henkilökohtaisella etiketillä varustettu pullo on ainutlaatuinen ja huomaavainen lahja. Voit räätälöidä etikettiin suloisen viestin tai merkittävän päivämäärän.
 7. Kylpytakki, jolla on nimi: Mukava kylpytakki, johon on kirjailtu hänen nimensä, saa hänet tuntemaan itsensä erityiseksi ja hemmotelluksi.
 8. Fleece-valokuvapeitto: Tämä on kodikas ja lämmin lahja, jota hän rakastaa. Se sopii täydellisesti koleisiin talviöihin. Lisäksi voit antaa sille henkilökohtaisen lisän painattamalla siihen suosikkikuvan.
 9. Kaiverrettu valkoviinilasi: Loistava lahja viinin ystäville. Voit kaivertaa siihen hänen nimensä tai erityisen viestin. Joka kerta, kun hän siemaisee suosikkivalkoviininsä, hän saa muistutuksen huomaavaisesta lahjastasi.
 10. Henkilökohtainen juliste ripustimella: hieno koriste kotiin tai toimistoon henkilökohtaisella valokuvalla tai kuviolla.

Muista, että ajatukset ja vaivannäkö täydellisen lahjan valitsemiseksi hänelle ovat se, mikä saa hänet todella tuntemaan itsensä erityiseksi tänä jouluna.

Mitkä ovat edullisia joululahjoja hänelle?

Täydellisen lahjan valitsemisen elämäsi erityiselle naiselle ei tarvitse polttaa reikää taskuusi. Naiselle on paljon edullisia joululahjoja, jotka ovat sekä huomaavainen että budjettiystävällinen. Sitä paitsi ajatus ratkaisee, eikö niin? Joitakin ideoita ovat esimerkiksi: persoonallinen valokuva-albumi, johon voitte kerätä yhteisiä lempimuistoja; avaimenperä, jossa hän voi säilyttää avaimiaan eikä koskaan enää hukata niitä; kaiverrettu cocktaillasi, jossa on teksti aina, kun hän nauttii kulauksen lempijuomaansa; puinen paneeli, jossa on valokuva unohtumattomasta muistosta...

Mitkä ovat ainutlaatuisia joululahjoja naisille?

Ainutlaatuiset lahjat ovat niitä, jotka jättävät vaikutuksen vastaanottajaan. Ne voivat olla joululahjoja, joita hän ei ole koskaan ennen nähnyt, lahjoja, jotka tuovat mieleen muistoja, hauskoja lahjoja, jotka saavat hänet nauramaan, tai yleisesti ottaen jotain, joka saa hänet hymyilemään ja antaa hänen tietää, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Tee tänä vuonna joululahjasi elämäsi naiselle todella ainutlaatuiseksi personoimalla se. Ainutlaatuisia lahjoja voivat olla esimerkiksi: hauska ja tyylikäs nallepussi, jossa on nimi, kimono, jossa on teksti, mukavat tossut, joissa on valokuva, henkilökohtainen tong, suklaasydän, jossa on syötävä valokuva.

Mitkä ovat joululahjoja naiselle, joka rakastaa matkustamista?

Jos ystäväsi tai kumppanisi rakastaa matkustamista, joulu on täydellinen aika vuodesta tukea hänen seikkailujaan. Ajattele hauskoja persoonallisia matkatavaroita tai matkalaukkulappua, jossa on kaikki hänen tietonsa (näin hän ei hukkaa matkatavaroita monilla matkoillaan). Muita hienoja joulumatkalahjoja hänelle ovat muistikirja, johon hän voi kirjoittaa kaikki seikkailunsa, tai henkilökohtainen bucket list -kirja.

Lisäksi hänen seuraavalle matkalleen omistetut lahjat, kuten hauska painettu t-paita tai rantapyyhe.

Mitkä ovat joululahjoja naiselle, joka rakastaa kokkailua?

Jos naisesi on talon mestarikokki, tee hänen joulustaan ilo lahjoittamalla hänelle ainutlaatuinen keittiötyökalu. Joululahjaideoita hänelle?

 • Puinen veitsilohko, jossa kaiverrus ja valikoima veitsiä.
 • Leikkuulauta hänen kaikkia valmistelujaan ja ruokapalvelua varten
 • BBQ set työkalu
 • Kaiverrettu pippuri- ja suolamylly

Mitkä ovat joululahjoja koruja rakastavalle naiselle?

Etsitkö täydellistä joululahjaa koruja ihailevalle naiselle elämässäsi? Korut ovat ajaton lahja, joka tuo aina säihkettä saajan silmiin. Mitkä voisivat siis olla parhaita koruvaihtoehtoja tänä jouluna? Mieti kaiverrettua kaulakorua, jossa on hänen nimikirjaimensa, kaiverrettua nahkarannekorua, rannekorua, sydämenmuotoista kaulakorua, johon on kaiverrettu valokuva, tai puusta kaiverrettua kelloa.

Mitä joululahjoja hänelle voisi antaa, jos hän rakastaa kuntoilua?

Oletko juuttunut miettimään, mitä hankkia elämäsi kuntoa rakastavalle naiselle joululahjaksi? Ei ole väliä, onko hän joogakuningatar, juoksuharrastaja vai kuntosalipupu, on olemassa maailma täynnä fitnessiin liittyviä lahjoja, joista hän varmasti pitää. Seuraavassa on muutamia erinomaisia joululahjaideoita hänelle: henkilökohtainen vesipullo, joka auttaa häntä pysymään nesteytettynä treenien aikana, painettu t-paita hauskalla sitaatilla, kuntosalilaukku valokuvalla tai nahkainen reppu, jossa hän voi säilyttää kaikki tavaransa.

Lisää joululahjoja hänen inspiraatiokseen:

Omaperäisimmät joululahjat naisille

Ho ho ho, etsitkö omaperäistä joululahjaa vaimollesi? Olet ollut pitkään onnellisesti naimisissa ja sinun on yhä vaikeampi keksiä joululahjaa, josta hän todella pitää? Olet vienyt hänet syömään, antanut hänelle hajuvettä ja antanut hänelle mukavat jouluvaatteet. Tänä vuonna haluat hyväksyä jotain henkilökohtaista, jolla voit yllättää hänet ja osoittaa, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Sattumoisin olemme asiantuntijoita naisille suunnatuissa henkilökohtaisissa joululahjoissa, ja tuotteemme tarjoavat sinulle loputtomasti mahdollisuuksia! Olemme valinneet tämän joulun ehdottomia joululahjoja, jotka taatusti saavat hänet hymyilemään:

 • Sinun suunnittelemasi joulupallo, jossa on laadukkaita valokuvia; täydellinen lisä mihin tahansa joulukuuseen.
 • Syötävällä musteella painettuja suklaita; herkullinen herkku jouluillallisen jälkeen.
 • XXL-muki, jossa on valokuvakollaasi; hieno tapa muistella hyviä muistoja samalla, kun hän nauttii kupistaan.
 • Koristeellinen puinen valokuvalaatta, jossa on valokuva; lämmin, tyylikäs puu tuo joulun tunnelmaa mihin tahansa tilaan.
 • Kaiverrettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu viininjäähdytin; täydellinen tapa pitää jouluviinisi oikeassa lämpötilassa.

Tilaa joululahjasi vaimollesi tai kumppanillesi ennen joulua ja rentoudu sitten kiireisen joulusesongin aikana. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Parhaat edulliset joululahjat hänelle pienemmällä budjetilla

Jos budjettisi on tänä vuonna hieman tiukempi tai etsit vain pientä lahjaa naispuoliselle ystävällesi, kollegallesi tai tuttavallesi, tutustu budjettiystävällisiin joululahjoihimme hänelle:

 • Viinipullon korkki, jossa on paras valokuvasi
 • Henkilökohtainen pienoispeili
 • Sarja hauskoja sydämenmuotoisia magneetteja
 • Kynttilä lasissa, jossa on nimikointisi
 • Kaiverrettu Aperol Spritz- tai viinilasi
 • Kaiverrettu puinen pullonavaaja

Joululahjat hänelle, jotka eivät riko pankkia

Jos budjettisi on hieman suurempi, mutta haluat silti pitää asiat hallinnassa, tutustu seuraavaan valikoimaan joululahjoja hänelle:

 • Henkilökohtainen lamppu, jossa on nimi ja/tai teksti
 • Pari valokuvasukkia
 • Henkilökohtainen termosmuki
 • Valikoima joulukuusen koristeita
 • Henkilökohtainen lahjapakkaus, joka on täytetty hienoimmilla suklailla.
 • Valokuvakello